aztec Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 na azé te sem vagy akkora lurdis csóka (nem mintha én az lennék :)) na te..... Gelko jah úgy tünik összejön ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 Gelkot többet láttam lurdyn mint téged :) akkor biztos csak akkor nincs ott, amikor én igen ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 Én meg még ritkábban járok mert még csak egyszer voltam. :) Nyertem? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 ködlámpából van jobbos/balos? vagy tökmindegy? 1 db van, már csak 1 kellene :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 ködlámpából van jobbos/balos? vagy tökmindegy? 1 db van, már csak 1 kellene :) amennyire én tudom nem szimetrikus de lehet k nagy hüeséget mondok.... báááár - ugye 3 ponton van felfogva 2 alul 1 felül, ha ezek szim akkor tökmind1.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 van jobbos meg balos külön ezt már tudom (thx Vktr) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 van jobbos meg balos külön ezt már tudom (thx Vktr) Az a baj hogy sehol nam fogják odaadni az egyiket :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 Az a baj hogy sehol nam fogják odaadni az egyiket ;) már annak is örülnék ha lenne ;) közben megkaptam a régi tulajtól a ködlámpákat, az egyik teljesen rendben van a másiknak viszont le van törve az alsó részéből egy jó darab, pont ott ahol a felfogatófülek lennének, meg hiányzik a kupakja megkérdezek vmi muanyagos embert, hogy tud e valami vudut rá :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 már annak is örülnék ha lenne ;) közben megkaptam a régi tulajtól a ködlámpákat, az egyik teljesen rendben van a másiknak viszont le van törve az alsó részéből egy jó darab, pont ott ahol a felfogatófülek lennének, meg hiányzik a kupakja megkérdezek vmi muanyagos embert, hogy tud e valami vudut rá :) Ha csak a fül van eltörve (és gondolom nincs meg)akkor egy jó műanyagosnak meg kell tudnia csinálni.Drága a ködlámpa ;) én azért nem raktam bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 Na úgy néz ki jövőhét csütörtökön viszem a kasznishoz a szélesítés miatt a gépet. Ma a faterral aláraktuk a 225/35-ös gumával az 1ik hátsókereket. Kicsit széthuzza a 9col a gumát és így olyan oldalról mint amikor a séró az ember fején hátra van zselézve. :) (jobb hasonlat nem jutott eszembe) Igazán nem akarok nagyszavakat használni,és nagyképűnek se tünni,de a helyi nagymenők lefogják szívni magukat! ;) Holnap megpróbálok képet csinálni róla,és felteszem.(lehet csak telcsivel fogom lefotózni) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 ne csak próbálj hanem fotózz is én k kiváncsi vaok h mutat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 ne csak próbálj hanem fotózz is én k kiváncsi vaok h mutat! Ja igazet beszél az azték indián ;) ;) ;) Én is kíváncsi vook rá :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 ne csak próbálj hanem fotózz is én k kiváncsi vaok h mutat! Ja igazet beszél az azték indián ;) ;) :D Én is kíváncsi vook rá :) A nagy érdeklődésre való tekintettel,rájamegyek a támára. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 Hi az én kocsim alatt 9x16-os kerekek voltak(Borbet A Design) 215-40-es gumikkal de le kellett vennem mert ráült a kasztni. Brutálisan nézett ki lefotóztam de sajna nem jó a méret szélesíteni meg nem akartam. Elég a 7x16-os kerék a GSImre Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 Off qrva jo Volt a depeche mode koncert banhatja aki nem volt ott :) ON Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 én nem bánom, mert nem szeretem. baj? :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 A 9 collra 215-ös gumi dukál... :) Nekem is úgy volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 GSi népítélet Szerintem korrekt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 GSi népítélet Szerintem korrekt. :) a végén jó a szervízek mínősítése ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 a végén jó a szervízek mínősítése ;) Igen a Schilleről én is pont ilyen jókat hallottam eddig. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 GSi népítélet Szerintem korrekt. :) Nem egy kispályás legény, annyi szent.De legalább a stílus nagyon ottvan! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Off qrva jo Volt a depeche mode koncert banhatja aki nem volt ott ;) ON Én bánom de nyáron is jönnek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Igen a Schilleről én is pont ilyen jókat hallottam eddig. ;) Schillerről én is mesélhetnék aki teheti ne vigye oda a kocsiját !!!!Én 1szer vittem és soha többet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Igen a Schilleről én is pont ilyen jókat hallottam eddig. :) nekem 2 ismerősöm hordja oda és el onenak szállva h hűde hajde.... igaz nem tudják mi a kül a féltengely és a lengőkar között ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 tegnap volt vki a Subaru talin a hősök terén ? állt ott egy fekete Gsi kicsi orrhibával :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts