bazs Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 hát az kb annyi, mint amit én mentem a caravannal, nem? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 hát az kb annyi, mint amit én mentem a caravannal, nem? :) De te béna vagy. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 na ja, meg hülye, de ez már nem a gsi topik témája :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Viszem mindjá szakértöhöz drágaságomat, megnézi mi bajja lehet a futóműnek, ha életveszélynek találja a dolgot akkor megfontolom hogy Blitzhez lábon vigyem... Meglássuk. Remélem semmi nagy baja és még Petihez is el tudok ugrani tekkelni ;) Maydayre azért GSivel mentem, 5 napja nem volt beröffentve elötte (mert szabin voltam) és ugyanúgy pöccre meg minden. Qrva jó :D Beálltam a többi autó közé kicsit mondjuk neccesen a sarokra, és valami kretén leköpte a szélvédöt :) Nem mintha nem lehetett volna elférni mellette ;) Végre szép a idö ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Gyors a csávó ;) Jobb toronycsapágy iszonyat trágya - ezt tudtuk. Baloldalon meg a kormány stabrúd kiszakadt a trapézból, úgyhogy kell szereznem egy olyat. Ennek van randa hangja ha úthibákkal találkozik. Szerencsére "csak" az a fej kell (szilent, csavar, alátétek és anyák), nem kell az egész rúd. Tud ebben segiteni valaki, vagy hivjam végig a bontókat? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 A keresztúri úti bontóban biztos hogy van hozzá minden alkatrész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Bár ezeknek szerintem az új ára sem annyira horror... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Bár ezeknek szerintem az új ára sem annyira horror... :) Szerinted lehet ilyet kapni újban? ;) Holnap széttelefonálom magam. Köszi Peti a felajánlást, ma má nem csúszok át. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Ha új kell, akkor talán kezd a Csergőben... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Szerinted lehet ilyet kapni újban? :) A jobb oldalon cserés volt, talán 3200ft környékébe került. A kicserélése viszont igazi szívás volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Szerinted lehet ilyet kapni újban? :) Holnap széttelefonálom magam. na ez az amiből tutto nem vennék bontóból... nem komoly összeg de szívás betenni és ha beteszel egy fáradtat s hamar +adja magát akkor tökön fogod magad szúrni és árban is ott leszel.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Köci, csak álmomban sem gondoltam volna h lehet ilyet kapni újban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Köci, csak álmomban sem gondoltam volna h lehet ilyet kapni újban. azért itt még nem tartunk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Gyors a csávó ;) Jobb toronycsapágy iszonyat trágya - ezt tudtuk. Baloldalon meg a kormány stabrúd kiszakadt a trapézból, úgyhogy kell szereznem egy olyat. Ennek van randa hangja ha úthibákkal találkozik. Szerencsére "csak" az a fej kell (szilent, csavar, alátétek és anyák), nem kell az egész rúd. Tud ebben segiteni valaki, vagy hivjam végig a bontókat? :) Csak a toronycsapágyat cseréled vagy a gumiágyat is? Mer az állítólag baromi drága!A csapágy ocsó,de a gumiágy állítólag 14E! ;) Nekem is kéne cserélni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Toronyszilent a Csergőnél: gyári - 18141Ft.-/db, utángyártott - 5525Ft.-/db Utángyártottat Nem hiszem, hogy tennék ebből a dologból... 36ropi? :) Hmmm... Ismerettség kell. Van egy ismerősöm aki elvileg 40% kedvezményt kap a fent említett bótban (is). Megpróbálom megfűzni... 20 körül már elég jó lenne 2 pár(gyári)! ;) ha tud valaki még ennél is olcsóbb megoldást az szólhatna ;) KÖSZI! Nagyon drága ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Van a xix kerület nemtom melyik utcájában egy szilent felújító kisiparos. Ismerősömnek nagyon sok szilentet csinált különféle ralliautókba, mind jól működött. Ötezerért felújítanak egy toronyszilentet - elmondásuk alapján - tartósabbra, mint a gyári. Ha érdekel valakit megnézem melyik utca. Most gó tú szlíp. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 Norbi mi meg ütközzünk már a kihangosító miatt :) Inkább hívlak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 Norbi mi meg ütközzünk már a kihangosító miatt :) Inkább hívlak... megtetted ;) fáradt a hangod ;) én május 13. óta vmi 7000 km-t tettem bele Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 fáradta hangom? akkor még nem láttál engem ;) bejöttem dolgozni 1 7 szabi után s fönököm az ajtóból haza akart küldeni ;) node mind1 a lényeg, este gurulok feléd a cuccért ;) Anti tőled meg szomorúan hallottam a hírt, de majd bővebben @lurdymeet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 Anti tőled meg szomorúan hallottam a hírt, de majd bővebben @lurdymeet :) wtf van? ;) publik? ugye nem csuszik az auto? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 nem, csak én még nem tudtam az fk OFFról és most hallottam báttyától,h over.... ez nem tuom mennyire public or not.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 Anti tőled meg szomorúan hallottam a hírt, de majd bővebben @lurdymeet :) Aztec ! te meg lurdymeet? végén személyesen is találkozunk ? eddig te voltál a láthatatlan ember ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 na azé te sem vagy akkora lurdis csóka (nem mintha én az lennék :)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 na azé te sem vagy akkora lurdis csóka (nem mintha én az lennék :)) nana én ott szoktam lenni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 na azé te sem vagy akkora lurdis csóka (nem mintha én az lennék :)) Gelkot többet láttam lurdyn mint téged ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts