aztec Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Amúgy ott a pont coupénál mert nekem is 7vége+melóbajárás oszt víz. Még edzeni is cégessel m1ek szép lenne ha a gsivel kellene.. bazs kérdeztem cs-en de itt jobban fog menni: mi lett az íbéjes biznisszel? nem úgy volt h ombre 2Keur viszi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 olvass bele a corsa a topikba, nem írom le mégegyszer :) én is csak melóba járok, a gsi-vel talán 2x voltam kanizsán, az összesen egy 1000-res ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Azért azt hiszem ebben most én nyernék, ha az utolsó fél évet tekintjük... :) Na azért éves szinten viszem a pálmát.... Jó ha 20K-t mentem vele 24 hónap alatt ;) mocit is csak 1et löttem el, abban nyersz az 100 ;) olvass bele a corsa a topikba, nem írom le mégegyszer ;) kancsó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 :) bárcsak ne így lenne... ...de legalább az újat mér jobban fogom értékelni... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 :) bárcsak ne így lenne... ...de legalább az újat mér jobban fogom értékelni... ;) És remélem több ideig is... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 a 12.000 km-et nem lesz túl nagy kihívás túlszárnyalni... ;) ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 a 12.000 km-et nem lesz túl nagy kihívás túlszárnyalni... ;) ;) :) azért te is kezdesz belejönni ;) Tom feléd mipálya? hitel? Exemmel voltak csúf viták de elvileg ő tud embert ha nem menne..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Szombat esti csendélet 1 2 3 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 te kész vagy :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 a tükör alapján bugyikék astrának gondolnám :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Szombat esti csendélet 1 :) Ez most jó, v. rossz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Laci megmérte a vérnyomását gyorsulás után... :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Laci megmérte a vérnyomását gyorsulás után... ;) ;) ;) :D :lol: :D :( Ha valakinek gáz van a gépével akkor tudok ma segíteni egy tech-es méréssel és üzemanyag nyomás méréssel! :) (csak ma!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 estefele pingellek Petya :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Tom feléd mipálya? hitel? Exemmel voltak csúf viták de elvileg ő tud embert ha nem menne..... Folyamatban van. Csak lassú minden, mint az állat és köcsögök a bankok. De gondolom ez nem nagy újdonság. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Folyamatban van. Csak lassú minden, mint az állat és köcsögök a bankok. De gondolom ez nem nagy újdonság. Lakáshitelt intéztem az utóbbi hetekben.Meséljek? :) Amúgy tényleg jó lenne már, ha sínen lenne a dolog! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Lakáshitelt intéztem az utóbbi hetekben.Meséljek? ;) Amúgy tényleg jó lenne már, ha sínen lenne a dolog! ;) Hát igen. Pláne hogy ugye nem én vagyok az egyetlen jelentkező a gépre és főleg ilyen olcsón... 3 hete nem tudok rendesen aludni, kezd nagyon elegem lenni. ;) De ha meglesz, akkor az jó lesz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Hát igen. Pláne hogy ugye nem én vagyok az egyetlen jelentkező a gépre és főleg ilyen olcsón... 3 hete nem tudok rendesen aludni, kezd nagyon elegem lenni. ;) De ha meglesz, akkor az jó lesz. :) Beleülsz, és kialszod magad! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Akkor meg majd azért nem fog.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Beleülsz, és kialszod magad! :) Tényleg az lesz. ;) Csak legyen. Vagy legalább tudjam már meg. Tényleg nem értem miért 2 hét eldönteni, hogy adnak-e vagy sem... Na mind1, inkább hagyjuk a témát. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 ÓCCSÓJÉ?? Hm? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 4 kilóért jóó lehet... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 4 kilóért jóó lehet... ;) Hát max.De az már tényleg a plafon lenne.Mire névrekerül, meg helyrejön, meg....meg..... megszerválja hozzá az ember az XE cuccot! :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 baszki ez a csóka utánoz engem vagy raidbe van kötve - én detto így törtem meg a paripát ;) Tom ha nem m1szójjjá, Izisz utoljára azt mondta h tud hitelt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 nem mész vele sokat, hallod-e ;) én 3 hónap alatt raktam bele 5000ret, te meg fél év alatt csak 3500at? ;) ;) :D Én Október óta mentem a Kadettel 8 ezret. (A Rekorddal 2-3 év alatt megyek ennyit) Az sok vagy kevés? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts