Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Mi baja a kis kacsának?

Azt mondta a sonique mikor megvettem a kocsit hogy a kipufogót cserélni kell de úgy voltam vele hogy ráér,mondván tetszik hogy halk.De azt nem gondoltam hogy ilyen következményekkel jár hogy egy gyári c20ne moci rendszere van a caravanon.Az egész cserés lesz.

mondjuk hogy a jobb allapotban lévö motorod elpicsáz

meg ilyenek

Nekem nincs über chipem és 6os váltom + legalább 100kg-mal nezebb az autóm.Arra azért kiváncsi leszek milyen lesz már végre igazi nyári gumival kocsizni ami letapad egyből ;) Remélem a kipufogó is meghozza a várt hatást és akkor már nem lesz esélyed :) ;)

Eddig két embertől kaptam ki az egyik Te vagy a másik Anti és szerintem ez azért annyira nem rossz.

Elküldve
Eddig két embertől kaptam ki az egyik Te vagy a másik Anti és szerintem ez azért annyira nem rossz.

Azért pályán nem megy rosszul... :)

De ha tényleg lesz hozzá normális kipuff, gumi és chip, akkor lehet hogy szorosabb lesz. ;)

A Corsában egybént a nagy palack az nitro...

Elküldve
de jogos

jo ez az f28 !!!

szegény f18+ meg ;)

Azért én örülnék, ha olyan F18+ lenne a gépemben. :)

Persze a F28at sem dobnám ki. ;)

Elküldve

Mert velem még nem mentél ;) :) ;) (csak viccelek.. bár ki tudja)

Elküldve

A Caraván nem lenne rossz...

Indulásnál sikerült leverni sonique fekete "dög"-ét, de amikor lehúztam a kettest onnantól a depóig vészprogin mentem, és nem volt túl meggyőző az autó ereje... :)

Ha jó lenne az a lambda szonda, akkor az induláson múlna az egész... ;)

Hát a Corsa meg elég meggyőzőt produkált... ;)

Hangja iszonyatos volt, és amikor még lehúzta 3.-ba akkor is keresztbe tette majdnem...

A tulaja is nagy arc volt, látszott, hogy fanolja a verdáját, és iszonyat lazán vette a dolgokat... ;)

Elküldve
te! csak a hátsó dob, ami nem odavaló, nem a rendszer ;)

Az bőven elég :)

Tegnap mikor elindultunk écsre akkor lépte át az autó a 150ezredik km-t.

Elküldve
Hát az is hülye volt aki azt felrakta... ;) :) ;)

nálam már nem volt idő a cserére ;)

Tegnap mikor elindultunk écsre akkor lépte át az autó a 150ezredik km-t.

és mennyivel vetted?

Elküldve
Hát az is hülye volt aki azt felrakta... ;) :) :D

én meg azt sajnálom h nem fotóztam mikor 2k4ben bájoltam a gsim, mert ezen meg egy fabia középdob volt feltéve...

FORDÍTVA ;) ;)

Elküldve
olyan 146500 körül vettem :)

nem mész vele sokat, hallod-e ;)

én 3 hónap alatt raktam bele 5000ret, te meg fél év alatt csak 3500at? ;) ;) :D

Elküldve
bazs azt vegyük bele h te retyire is kocsival mész ;)

de a havi 2000 az stabilan megvan minimum nálam...

mikor éppen m1 a vas ;)

hát nemazé van, bazz?

:)

Elküldve
nem mész vele sokat, hallod-e ;)

én 3 hónap alatt raktam bele 5000ret, te meg fél év alatt csak 3500at? ;) ;) :D

Ennek több oka is van,nem járok nagykanizsára :) és napközben meg ott van a céges autó azzal elég sokmindent el tudok intézni :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.