Sonique Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Azon a képen amit bazs csinált sokkal jobban tetszet.Annyira nem vagyok elájulva töle és gondolj bele Antinak hátul 4cm-t van szélesítve és nálad is van hely bőven.Mi lesz akkor nála :) ott van nala a +10mm es pogácsa az már jo lesz igazabol neki igy bele ért hatul és 10mm el lehet beljebb a pogacsaval meg kb itt tart majd valahol szal nme lessz az rossz csak sirva fog fakadni 1 hétmulva hogy mennyire ment szét a felni ;) szerintem elöre 215/35R17 kéne és nem /40 mert nekem van fenn most 215/40R16 és nyáriban meg 205/45R16 szoval /35 lessz az igazi elöre hatul meg maradhat a /40 Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 ott van nala a +10mm es pogácsa az már jo lesz igazabol neki igy bele ért hatul és 10mm el lehet beljebb a pogacsaval meg kb itt tart majd valahol szal nme lessz az rossz csak sirva fog fakadni 1 hétmulva hogy mennyire ment szét a felni :) szerintem elöre 215/35R17 kéne és nem /40 mert nekem van fenn most 215/40R16 és nyáriban meg 205/45R16 szoval /35 lessz az igazi elöre hatul meg maradhat a /40 Azért remélem hogy 1 hétnél többet fog bírni,de arra fogadok hogy jövő nyáron már biztos hogy nem ez a felni lesz az autón. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Szerintem nagyon állat módon néz ki!!! Nekem a dobozos képen nem tetszett, SXP ótóján viszont nagyon bejövős. :) Persze az OZ Polarisnál nem szebb, de ez sem rossz. ;) ;) ((Kár hogy viccesen mutat mögötte a 288as fék, én ezért nem akarok übernagy felnit.)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 sztem Zoli kocsiján klafa de Antiéra hirtelen nemtom elképzelni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 sztem Zoli kocsiján klafa de Antiéra hirtelen nemtom elképzelni... :) Pedig az is olyan mint a Zolié, csak a fele más szinü. ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Anti Szólhattatok volna, hogy ide jöttök a Szentmihályira a gumishoz! Itt lakom kb 5percre. Megnéztem volna élőben a felnit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Anti Szólhattatok volna, hogy ide jöttök a Szentmihályira a gumishoz! Itt lakom kb 5percre. Megnéztem volna élőben a felnit. Anti nem volt csak Sonique... :) De inkább azt írd meg hogy Neked hogy tetszik. ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 tudod te hova mész :) nekem idáig nem teccet de igy a kocsimon nagyon nem rossz Símán a felnit amikor mutiztad valahol, nekem nem tetszett.. most se mondom, hogy elhasalok, de igy azért jobban mutat. egy biztos.. nem tömegcik ;) elég feltünö paripa lesz.. és ha még prüszkölni is fog.. ehh.. Ui: jéé.. ez nem a non-stop gumej a szt.mihályin? ;) Anti Szólhattatok volna, hogy ide jöttök a Szentmihályira a gumishoz! Itt lakom kb 5percre. Megnéztem volna élőben a felnit. Hihi.. akkor jól tippeltem... (olvasok. irok.. olvasok.. irok..) Akkor vagyunk egy páran ezen a környéken ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Anti Szólhattatok volna, hogy ide jöttök a Szentmihályira a gumishoz! Itt lakom kb 5percre. Megnéztem volna élőben a felnit. Anti :) ! hat ha ott sem volt ugy nehéz csak én raktam fel az enyémre 1dül Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Bakker ez 5:20-kor volt!?!?!? Épp akkor jöttem le pályáról, és láttalak is mögöttem, mert álltál a pirosban két kocsi mögött. Aztán én lassan mentem, de nem jöttél... Hát ezért :) Nagyon szépek a felnik, én sem tudtam a dobozos kép alapján milyen lehet kocsin, de nagyon üt! Ebből igényes tuning kiállitó autó lesz szerintem.. GRAT Az enyémböl meg már bal oldalon is jönnek hangok a toronytól, haver meg még mindig csak igérget. Pedig annyira nem való nekem hogy pofán vágjak valakit ;) Tudnátok ajánlani valakit egy számmal - akár püben is - hogy kihez vihetném a vasat? Toronycsapágy és gátlócsere lenne alapból, meg az új hang kideritése kellene. Minden segitséget megköszönnék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Bakker ez 5:20-kor volt!?!?!? Épp akkor jöttem le pályáról, és láttalak is mögöttem, mert álltál a pirosban két kocsi mögött. Aztán én lassan mentem, de nem jöttél... Hát ezért :) Nagyon szépek a felnik, én sem tudtam a dobozos kép alapján milyen lehet kocsin, de nagyon üt! Ebből igényes tuning kiállitó autó lesz szerintem.. GRAT Az enyémböl meg már bal oldalon is jönnek hangok a toronytól, haver meg még mindig csak igérget. Pedig annyira nem való nekem hogy pofán vágjak valakit ;) Tudnátok ajánlani valakit egy számmal - akár püben is - hogy kihez vihetném a vasat? Toronycsapágy és gátlócsere lenne alapból, meg az új hang kideritése kellene. Minden segitséget megköszönnék. yahh abban az idöpontban volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március15, 2006 Megoszt Elküldve Március15, 2006 szerintem ezt rajta is hagyhatnád, az Anti meg rendeljen uj felnit. mire kész a turbó, addigra megjön..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március15, 2006 Megoszt Elküldve Március15, 2006 Szép az a felni azon az AUTÓN! :) Most komolyan ez így jobban áll az autón mint az OZ. A küllők közötti fekete festés miatt is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március15, 2006 Megoszt Elküldve Március15, 2006 Látom ma a fórum is ünnepel... Legalábbis nincs itt senki :) Ültem ma Kadett GSiben, C20XE nagyon jó, iszonyat király az ülés, és durván megy. Egy jó futóműhekker kontaktot továbbra meg továbbra is várok az én kis drágaságomhoz. Holnap Lurdy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március15, 2006 Megoszt Elküldve Március15, 2006 ....Egy jó futóműhekker kontaktot továbbra meg továbbra is várok az én kis drágaságomhoz.... Mit szeretnél pontosan ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március16, 2006 Megoszt Elküldve Március16, 2006 Emberek. Vasárnap délután lesz nálam egy TECH-1 műszer. Ha szeretne valaki műszeres kiolvasást akkor szóljon ;) De csak a "régebbi" gsi-k hez lesz csatlakozófej tehát pl. a Laci4 -ében található nagyobb csatihoz nem. Kiváncsi vagyok a lamdaszondámhoz,hogy jó-e vagy már lassú mert akkor csere :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március16, 2006 Megoszt Elküldve Március16, 2006 Emberek. Vasárnap délután lesz nálam egy TECH-1 műszer. Ha szeretne valaki műszeres kiolvasást akkor szóljon ;) De csak a "régebbi" gsi-k hez lesz csatlakozófej tehát pl. a Laci4 -ében található nagyobb csatihoz nem. Kiváncsi vagyok a lamdaszondámhoz,hogy jó-e vagy már lassú mert akkor csere :) mennyi ideig lesz nálad? mert vasárnap (is) dolgozom de nemtudom mettől meddig ;) nekem szomdát 3 hete a tech nem mutatta még, de félek már nem 100-as, ezt akartam kiméretni a Blitznél csak még nem sikerült eljutnom hozzá Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március16, 2006 Megoszt Elküldve Március16, 2006 ezt akartam kiméretni a Blitznél csak még nem sikerült eljutnom hozzá A 7-en külföldön van. Ne is próbáld. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március16, 2006 Megoszt Elküldve Március16, 2006 mennyi ideig lesz nálad? mert vasárnap (is) dolgozom de nemtudom mettől meddig ;) nekem szomdát 3 hete a tech nem mutatta még, de félek már nem 100-as, ezt akartam kiméretni a Blitznél csak még nem sikerült eljutnom hozzá Vasárnap estig biztosan. Én is a lamdára vagyok kivi mert lehet lassul.Autó picit lomhul is és picit növekszik a fogyi is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március16, 2006 Megoszt Elküldve Március16, 2006 A 7-en külföldön van. Ne is próbáld. ;) tudom :) azt mondta van neki valami hiper vudu műszere amivel -talán- ki tudja mérni a lambdát Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március16, 2006 Megoszt Elküldve Március16, 2006 tudom :) azt mondta van neki valami hiper vudu műszere amivel -talán- ki tudja mérni a lambdát Gondolom nem pont ezeket a szavakat használta... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március16, 2006 Megoszt Elküldve Március16, 2006 Gondolom nem pont ezeket a szavakat használta... :) jaja azt meghallgattam volna én is ;) Tom van vmi friss híreD ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március16, 2006 Megoszt Elküldve Március16, 2006 jaja azt meghallgattam volna én is :) Tom van vmi friss híreD ? Semmi sajnos... Remélem a holnap szólnak a banktól, hogy ok-e... Jó lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március16, 2006 Megoszt Elküldve Március16, 2006 Petya majd kontaktoljunk mert akkor gsi minimeet és tesztbe benevezek én is! Tom baz nyertél 1 sert műanyagos holnapra tett ígéretet, futóműves holnap, lakatos is csúszik so suxxxx. Majd jól le kéne inni vmikor vhol Mondjuk szo este MOban leszünk ha kedv=1 gyí és lököm a sört :) Te Norbi dzsi! neked műaynagman mennyiért farigcsált anno s mit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március16, 2006 Megoszt Elküldve Március16, 2006 Egy jó futóműhekker kontaktot továbbra meg továbbra is várok az én kis drágaságomhoz. Szerintem Blitznél érdeklődj, Neki igencsak korrektül felszerelt műhelye van, biztos meg tudják csinálni. :) :D Tom baz nyertél 1 sert műanyagos holnapra tett ígéretet, futóműves holnap, lakatos is csúszik so suxxxx. Majd jól le kéne inni vmikor vhol Mondjuk szo este MOban leszünk ha kedv=1 gyí és lököm a sört :lol: Hát mit mondjak, nem ért váratlanul... ;) :D A szombatot még nemtom, mert elvileg egy másik partiba vagyok hivatalos, de még messze van, bármi lehet. ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts