Chaba Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Jól néz ki az a felni :) de neked hátul is 8as? mert igazán arra lennék kíváncsi, hogy a 225 hogy áll 9.5es karikán Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Jól néz ki az a felni :) de neked hátul is 8as? mert igazán arra lennék kíváncsi, hogy a 225 hogy áll 9.5es karikán Köszi.Hátul ill. amit a képen is látsz az 9-es. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Köszi.Hátul ill. amit a képen is látsz az 9-es. a Kép alapján akkor bőőőven jó lesz az enyémre is a 225... Nekem anno a 9es Borbet T-ken 205-ös volt széjjel szarrá feszítve... Jól nézett ki de nagyon egészségetelen itt Mo.-on :) Annyira necces műveletet többet nem akarok. 4 gumiból 3 szálszakadt lett rövid időn belűl. Ez most h így mutattad képről segített helyre tenni h hova mekkorát... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Stock 16v! Olyan képed nincs amin jobban látszik hogy mennyit kellene szélesíteni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Stock 16v! Olyan képed nincs amin jobban látszik hogy mennyit kellene szélesíteni? Nem tudom Coupe ez mennyire megfelelő: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Jól látszik.Ez szinte semmi,alig kell kihúzni :) és még a gumi is kisebb lesz rajta. Nagyon jól mutatt rajta ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Szerintem vagy 3cm-t elbírna. Úgy fogják csinálni mint a haverodnak van a fekete astrán. Kíváncsian fogom várni a végeredményt. Amúgy köszi. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Szerintem is az a szebb.Azt hiszem március végén nekem is esedékes csak nekem 9X16 ET20 lesz.Mindig ez volt a vágyam hogy ilyen széles felni legyen a kocsimon :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Ja hát az tény hogy ez az a méret ami igen jól áll az astrák alatt. :) Tudod már a milyet szeretnél? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Anti Azev A felnijét vettem meg.Mi csak mellé raktuk mert lusta voltam felpróbálni :) Ezek Chaba felnije de ilyen mint ez csak 16 os és hátul nagyobb a pereme. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Anti Azev A felnijét vettem meg.Mi csak mellé raktuk mert lusta voltam felpróbálni :) Ezek Chaba felnije de ilyen mint ez csak 16 os és hátul nagyobb a pereme. Nagyon kalács lesz ez is! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Nagyon kalács lesz ez is! ;) Köszike ;) Vedd ki az idézetből a képet mert képpel nem idézünk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Nagyon kalács lesz ez is! ;) Igen igen! Királyul fog vele kinézni a vas! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Igen igen! Királyul fog vele kinézni a vas! :) Neked még megvan a 17"os? Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Neked még megvan a 17"os? Meg! próbára kivigyem? Bár elő kellene halászni a bmw felnikkel együtt amit gsi tominak megigértem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Meg! próbára kivigyem? Bár elő kellene halászni a bmw felnikkel együtt amit gsi tominak megigértem. Gondolkodtam rajta hogy az Antiét eladom és a tiedet megveszem de a perem gyözött ;) marad a 16os.Köszi.Azt hittem könnyü lesz eladni mert szerintem ez egy nagyon szép felni :) és az új ára nagyon drága. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Köszike ;) Vedd ki az idézetből a képet mert képpel nem idézünk :) Ja persze. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Gondolkodtam rajta hogy az Antiét eladom és a tiedet megveszem de a perem gyözött ;) marad a 16os.Köszi.Azt hittem könnyü lesz eladni mert szerintem ez egy nagyon szép felni :) és az új ára nagyon drága. Teccik nekem is..... de 2 hónapja nem kellett senkinek. Ó ha 5 lukas lenne, most nem lenne ilyen gondom.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Teccik nekem is..... de 2 hónapja nem kellett senkinek. Ó ha 5 lukas lenne, most nem lenne ilyen gondom.... Igen. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Igen. ;) Télleg! Te GSI tulaj vagy már? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Teccik nekem is..... de 2 hónapja nem kellett senkinek. Ó ha 5 lukas lenne, most nem lenne ilyen gondom.... megfurjuk? ;) ilyen széles kerekekkel meg gumikkal legalább nem kel félni a kátyúktól...mindenen átmész vele mert ez nem esik bele :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Télleg! Te GSI tulaj vagy már? :) És neki öt lukas lesz a futóműve :D megfurjuk? ;) ilyen széles kerekekkel meg gumikkal legalább nem kel félni a kátyúktól...mindenen átmész vele mert ez nem esik bele ;) Azért ennyire nem rossz a helyzet,föleg neked mert te nem száguldozol van időd a kátyukat figyelni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 És neki öt lukas lesz a futóműve ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Télleg! Te GSI tulaj vagy már? :) Hát még odébb van az... De remélem jövő hét végefelé már az lehetek... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Azért ennyire nem rossz a helyzet,föleg neked mert te nem száguldozol van időd a kátyukat figyelni :) nem látok ki annyira a kocsiból, hogy a kátyúkat lássam ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts