Atommanó Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 Ha nem sikerül addig megoldani, akkor beszélünk... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 tegnap kiderült, hogy kilukadt a középdob (vagymi) és az zörgött olyan idétlenül, kétezeré' megfoltozták Janóéknál (tudom occsójános megoldás de most bevarrtzsebb van :) ) a középcserét nem uszom meg, eléggé szar llapotban van a mostani a srác szerint ne tegyek fel egyszerű egyenes (vagmilyen) csövet mert attól lesz a 16v-seknek a recsegő hangja igaz ez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 Vagy középdob, vagy katalizátor kell neki mert különben gáz hangja lesz, ez így van...valamennyi folytásra azért szüksége van a c20xe-nek... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 hmm egyelőre a cat maradna akkor menjen egy "cső" a közép helyére? hangosabb lesz? olyat nemakarok mint a tiéd volt tavaly amikor mentuk kecskemétre :) kívülről mokás, meg hangulatos meg nagyon vad de túlordítottad a hangcuccomat pedig jo messze voltál ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 Igen akkor nekem kat nélkül volt, középdobbal + hátsó dob... Ha nem akarsz olyan hangosat, akkor 1 átmenő középdobot tetess be...+kat + átmenő hátsó dob... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 Ha nem akarsz olyan hangosat, akkor 1 átmenő középdobot tetess be... tehát gyakorlatilag egy csövet? tegnap ugyemgörültem, hogy ismét jolmegy az autó, hogy megpróbáltam lépésttartani egy porig ültetett német z3-al amelyik itt randalirozott a bajcsy-n nagyon ráijeszthettem mert ugy eltünt, hogy utol sem értem :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 Nem! Az átemnő dob az nem cső... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adobodo Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 Az átmenő dob így néz ki kb. kívül Belül meg ilyen. belül Azok a kis bigyók a perforációk, lyukak a csövön :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 Azért ennél létezik egyszerübb variáció is, sima perforált hengerrel a közepében, nem ilyen dizájnosan juggatott... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adobodo Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 A dizájnlyukaknak asszem a kipuffgáz forgatása lenne a funkciója. Bár lehet, hogy ez is csak mentáltuning :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 A dizájnlyukaknak asszem a kipuffgáz forgatása lenne a funkciója. Bár lehet, hogy ez is csak mentáltuning ;) Ez elvileg a gázgyorsítós dolog. De nem igazán értem hogy miért jobb az, ha forog a gáz? :) Szerintem ezek a kis lukak a határréteg képzésen kívül nem sok mindent csinálnak, végső értelemben csak szűkítik a keresztmetszetet. Nincs valami fizikus köztünk, aki meggyözne engem arról, hogy ez jó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 Elvileg a spirex csodafütyimütyikütyi is arról szól, hogy megforgatja a levegőt...Lehet, hogy a centripetális erő hatására gyorsul a levegő? De mi van a surlódási együtthatóval :) ...tulképpen nagyobb utat tesz meg így a levegő a csőben, tehát ez nő... Na Tom mit szólsz micsoda fizikatudás? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 Én ugyan nem Tom vagyok,de szóhoz se jutok :) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 Lemegyünk győrbe? Tom,sonique.többiek? Gyertek ;) jó szokott lenni... sőőt szerintem ha ilyen szutyok idő lesz akkor könnyű lesz nyerni.... :) szombatra -3, +8 fokot mondanak, szélcsendes időt, és no csapadék.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 Jó majd nevezünk a Caravánnal...Vagy addigra már Tom is indulhat... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 Jó majd nevezünk a Caravánnal...Vagy addigra már Tom is indulhat... ;) Gyalog?? :) ;) ;) Hol tart a projektje? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 Még van mit tenni... ;) Na meg aztán 5000km bejáratás... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 van egy ígéretem úgyis, lehet még én is indulok a büntetővágennel... :) (max jól besülök ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 Még van mit tenni... ;) Na meg aztán 5000km bejáratás... :) Bejáratáás?LET-re gondolsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 Bejáratáás?LET-re gondolsz? Ha minden jól megy kedden kezdik el csinálni és ha minden jól megy akkor 2hét alatt készül el 5000km a bejáratás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 Na valahogy így... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 Na valahogy így... ;) Már én is nagyon képben vagyok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 Talán jobban mint én.... :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 Talán jobban mint én.... :) ;) Legalább már ha erre adom a fejem akkor könnyebben fog menni minden.De szerintem nekem nem rakna turbós mocit a kocsimba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 Ez elvileg a gázgyorsítós dolog. De nem igazán értem hogy miért jobb az, ha forog a gáz? ;) Szerintem ezek a kis lukak a határréteg képzésen kívül nem sok mindent csinálnak, végső értelemben csak szűkítik a keresztmetszetet. Nincs valami fizikus köztünk, aki meggyözne engem arról, hogy ez jó? hát ha belegondolunk h a fegyverek csövében a lövedék is forog a nagyobb sebesség és a pontosabb eredmény éredkében akkor lehet valami....bár itt nem kell célozni ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts