loree_gsi16v Elküldve Március9, 2006 Megoszt Elküldve Március9, 2006 Hi all! Tegnap délután mentem dolgozni és előtte betértem pár boltba nőnapi ajándékot venni, addig nem is volt gebasz. Amikor megyek már a gyár felé és kiraktam üresbe akkor jött a csecsre szaladás ;) a kuplung pedál bennt maradt. Szerencsém volt mivel a gyár külső parkolója előtt történt és még be bírtam parkolni. Kinyitom a mocitetőt de semmi különös. visszaülök és akkor látom, hogy a bowden végén lévő kampó, ami a pedálba akad be annak egy darabja a szőnyegen van ;) . Ez a kuplung bowden már volt csrélve 1 éve mivel a gyárin a rezgéscsillapító tönkrement, és ez utángyártott volt. Na lehet megint szopnom vele mire befűzöm :) . Megkérdeztem Csergőéket és ott a gyári kb. 9000 az utángyártott gyári beszállító kb. 3500Ft. Ma úgy nézki megyek pestre és megveszem a vezérlő szettet is. Akkor már Gabival is lebonyolítom a Meta olaj bizniszt is ha elküldi (vagy más) nekem a számát privátban. Milyen pasztát ajánlotok szelep ill. olajdekni tömítés felragasztásához? Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Március9, 2006 Megoszt Elküldve Március9, 2006 Mi van itt meghalt mindenki? ;) Na megvettem a bowdent és még pár cuccot mint pl. olajszűrő, szelepfedél és karter tömítés és tömítőpaszta is. Ez került tagságival 12 pénzbe, már megérte a tagsági ;) Gabi! Köszi szépen megtaláltuk a boltot és megvettem az olajat, igaz 16:45 után értünk oda mert belekrültünk a csúcsba és a Hungárián rostokoltunk fél órát :) Nem tudja valaki kié az a piros fehér GSI16V? Ott állt a boltnál és a Hungáriáról a Kerepesire hajtott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adobodo Elküldve Március9, 2006 Megoszt Elküldve Március9, 2006 Élni éppen élek, csak silány tudásommal nemigen tudok érdemben hozzászólni. Inkább csendben olvasgatok :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Március9, 2006 Megoszt Elküldve Március9, 2006 Ma "csak" 4 gsit láttam tíz perc alatt, meg én ültem az enyémben. És nem is este volt, hanem kora délután. Egész érdekes volt. Kettő fekete, egy piros, egy fehér. Mindez hungária krt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március10, 2006 Megoszt Elküldve Március10, 2006 Gabi! Köszi szépen megtaláltuk a boltot és megvettem az olajat, igaz 16:45 után értünk oda mert belekrültünk a csúcsba és a Hungárián rostokoltunk fél órát :) Ha a metabondos helyről van szó, akkor nem sokkal kerültük el egymást. Én 16:55-re értem oda. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március10, 2006 Megoszt Elküldve Március10, 2006 Coupé az az éndzsöláj naggyon pöpec liveban Sonique autód kár hogy vizes volt meg sötét a parkolóban, napfénynél biztos jobban látszanak a dolgok. De qrvajó volt igy is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március10, 2006 Megoszt Elküldve Március10, 2006 Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március10, 2006 Megoszt Elküldve Március10, 2006 Norbi! Ez megy a jégkorszakba és az eleje már lefagyott? ;) Nekem nemtecc. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március10, 2006 Megoszt Elküldve Március10, 2006 nekem nagyon tetszik, cska elbirna egy ültetést meg egy felnicserét Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március10, 2006 Megoszt Elküldve Március10, 2006 nekem nagyon tetszik, cska elbirna egy ültetést meg egy felnicserét Meg egy ültetést is! :) szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Március10, 2006 Megoszt Elküldve Március10, 2006 Ha a metabondos helyről van szó, akkor nem sokkal kerültük el egymást. Én 16:55-re értem oda. Na pech, kb. akkor jöttünk el egy feket A3 pdtdi-vel, 3-an voltunk. Beraktam volna a bowdent, be is raktam de rövid lett, Á nem voltam ideges. Rövidebb volt 10cm el mint a gyári. Teló Csergő, és kiderült rosszat adtak ki a raktárból. Kedd ismét Pest és vehetek újjat ;) Szerinterm ez Corsáé lehet, sajnos nem veszik vissza de majd eladom. Addig visszaraktam a az eredeti gyárit (még jó hogy anno elraktam). Gyerekek kuplung bowden cserét vállalok már nagyon benne vook :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március10, 2006 Megoszt Elküldve Március10, 2006 Na pech, kb. akkor jöttünk el egy feket A3 pdtdi-vel, 3-an voltunk. Beraktam volna a bowdent, be is raktam de rövid lett, Á nem voltam ideges. Rövidebb volt 10cm el mint a gyári. Teló Csergő, és kiderült rosszat adtak ki a raktárból. Kedd ismét Pest és vehetek újjat ;) Szerinterm ez Corsáé lehet, sajnos nem veszik vissza de majd eladom. Addig visszaraktam a az eredeti gyárit (még jó hogy anno elraktam). Gyerekek kuplung bowden cserét vállalok már nagyon benne vook :) ;) Én még csak egyszer csináltam ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Március11, 2006 Megoszt Elküldve Március11, 2006 Nekem nemtecc. :) nekemsenem elég gagyi, hogy láthatóan 3 részből áll az átmenet ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március11, 2006 Megoszt Elküldve Március11, 2006 nekemsenem elég gagyi, hogy láthatóan 3 részből áll az átmenet :) Biztos elsírnád magad ha ilyen gagyi kocsiból kellene kiszálnod ;) Mellesleg szerintem Zoli kocsija is így fog kinézni, ha benne lesz a LET és szép csendben kezd majd elkenődni a festék ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Március11, 2006 Megoszt Elküldve Március11, 2006 tényleg sírnik, ha ilyen színe lenne merugye azt nem tuggyuk, mi van benne ;) amúgy meg hülye vagy (SXP-s poén) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Március11, 2006 Megoszt Elküldve Március11, 2006 Én még csak egyszer csináltam ;) Laci! Annyi képet csináltál már, hogy felérsz egy Így csináld-al, sőt te többet is csináltál. Köszönjük szépen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március11, 2006 Megoszt Elküldve Március11, 2006 Én még csak egyszer csináltam :) Tényleg! Írhatnál a képekhez egy kis kommentet és Hemi feltenné a magazin oldalra mint technikai cikket. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március11, 2006 Megoszt Elküldve Március11, 2006 Tényleg! Írhatnál a képekhez egy kis kommentet és Hemi feltenné a magazin oldalra mint technikai cikket. ;) Vagy akár én.... :) Bár én csak a gsi.opelclubra tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március11, 2006 Megoszt Elküldve Március11, 2006 Na pech, kb. akkor jöttünk el egy feket A3 pdtdi-vel, 3-an voltunk. Előttem 3-an jöttek ki, akkor valószínű ti voltatok, de azt nem néztem mibe szálltatok be. Még meg is kerültük egymást. :) Én odébb parkoltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március11, 2006 Megoszt Elküldve Március11, 2006 Laci! Annyi képet csináltál már, hogy felérsz egy Így csináld-al, sőt te többet is csináltál. Köszönjük szépen :) Bevallom pont ezért csinálgatom.. amit én,arról photo... hátha vki másnak is kell.. sajna csak igy képtárba, mert a webhez nem értek ;) de ami késik, nem múlik ;) Tényleg! Írhatnál a képekhez egy kis kommentet és Hemi feltenné a magazin oldalra mint technikai cikket. ;) Vannak.. a képek alatt. (igaz nem mindenhol) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március11, 2006 Megoszt Elküldve Március11, 2006 ....mert a webhez nem értek ;) de ami késik, nem múlik ;).... Csinálhatnál egy blog-ot is akár :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március11, 2006 Megoszt Elküldve Március11, 2006 Csinálhatnál egy blog-ot is akár :) őő izé.. nah jah.. azt is ki kellene tapasztalnom, hogyé is megyen ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március11, 2006 Megoszt Elküldve Március11, 2006 őő izé.. nah jah.. azt is ki kellene tapasztalnom, hogyé is megyen ;) Nem bonyolult.Nekem is sikerült! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március11, 2006 Megoszt Elküldve Március11, 2006 őő izé.. nah jah.. azt is ki kellene tapasztalnom, hogyé is megyen :) Próbáld meg : http://www.opelforum.hu/index.php?automodu...og&req=ucp_main Próbáld meg : http://www.opelforum.hu/index.php?automodu...og&req=ucp_main Illetve úgy nem lesz jóv. Itt kezd inkább : http://www.opelforum.hu/index.php?automodule=blog Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március11, 2006 Megoszt Elküldve Március11, 2006 őő izé.. nah jah.. azt is ki kellene tapasztalnom, hogyé is megyen ;) Hidd el nekem ha én megtudtam csinálni akkor bárki. :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts