bazs Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 ez nagyon így van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 ez nagyon így van :) Fontos a belső is ugye? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 de nagyon ám! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 de nagyon ám! Akkor nézd meg 1x az enyém :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 "De mivel nem maradt egy forintom se egyenlőre biztos így marad.Előbb a hátsó sárvédő szélesítésre kell öszpontosítanom." Coupe! Én most járkálok lakatos után,és úgy néz ki hogy itt helyben fogják csinálni egy haverom faterja. A fiának olyan OFF Corrado-t ON csinált hogy beszarás.(a tuning stereóban is benne lesz és nem hátul "az én autóm rovatban" :) ) 40ropi-val fog megrövidíteni,de ez tokkal-vonóval értendő. Ha megjöttek a gumik viszem is lefelé hozzá. A hűtőmaszk nekem speciel tetszik,és dögösek az új lámpák is! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 coupe! nagyon jók az új lámpák... :) szerintem is marha jól néz ki ez a nagy embléma, vagy max. jelnélkülit tennék rá ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 brékó, brékó! szoniknak üzenném, hogy megvan a kapcsolási rajz, és holnap elviszem neki a lurdy házba! brékó, brékó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 "De mivel nem maradt egy forintom se egyenlőre biztos így marad.Előbb a hátsó sárvédő szélesítésre kell öszpontosítanom." Coupe! Én most járkálok lakatos után,és úgy néz ki hogy itt helyben fogják csinálni egy haverom faterja. A fiának olyan OFF Corrado-t ON csinált hogy beszarás.(a tuning stereóban is benne lesz és nem hátul "az én autóm rovatban" :) ) 40ropi-val fog megrövidíteni,de ez tokkal-vonóval értendő. Ha megjöttek a gumik viszem is lefelé hozzá. A hűtőmaszk nekem speciel tetszik,és dögösek az új lámpák is! ;) A 40ropi az fénnyel együtt értendő?Kiváncsi leszek milyen lesz úgyhogy képeket ne felejts csinálni ;) Kb mennyi idő múlva kezdik el? Köszönöm az elismeréseket,ezek után pláne azt hiszem hogy a hütőmaszk így marad vagy max az opel jel tünik el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 A 40ropi az fénnyel együtt értendő?Kiváncsi leszek milyen lesz úgyhogy képeket ne felejts csinálni ;) Kb mennyi idő múlva kezdik el? Köszönöm az elismeréseket,ezek után pláne azt hiszem hogy a hütőmaszk így marad vagy max az opel jel tünik el. Nekem is ez volt a terv és emlékszel hogy mit mondott rá a műanyagos haverod... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 bolond vagy :) te én a bmw vel vagy 1hetet ugy jartam hogy a V8bol csak 7 henger ment de érezni csak alapjaraton lehetett egy picit a menetteljesitményen nem nagyon ;) brékó, brékó! szoniknak üzenném, hogy megvan a kapcsolási rajz, és holnap elviszem neki a lurdy házba! brékó, brékó! köszönöm ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 te én a bmw vel vagy 1hetet ugy jartam hogy a V8bol csak 7 henger ment de érezni csak alapjaraton lehetett egy picit a menetteljesitményen nem nagyon :) azé ne hasonlítsunk ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 Nekem az a szélesítés tetszik ami olyan mint a gyári.Az egyik barátom gsi-je az etalon számomra. Kép róla: Szerintem ez nagyon szép lett :) kb 2-3cm lett kijebb húzva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 A 40ropi az fénnyel együtt értendő?Kiváncsi leszek milyen lesz úgyhogy képeket ne felejts csinálni :) Kb mennyi idő múlva kezdik el? Köszönöm az elismeréseket,ezek után pláne azt hiszem hogy a hütőmaszk így marad vagy max az opel jel tünik el. Igen fénnyel együtt értendő az ár. Most beszéltem vele délután,és azt mondta hogy kb 4napot fog igénybe venni a művelet. A gumiktól függ minden hogy mikor jönnek meg.Ha holnap megrendelem őket kb.5 munkanap,ami azt jelenti jövőhét vége. Szerintem mához 2hétre már fogok tudni képet feltenni. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 Igen fénnyel együtt értendő az ár. Most beszéltem vele délután,és azt mondta hogy kb 4napot fog igénybe venni a művelet. A gumiktól függ minden hogy mikor jönnek meg.Ha holnap megrendelem őket kb.5 munkanap,ami azt jelenti jövőhét vége. Szerintem mához 2hétre már fogok tudni képet feltenni. :) Nagyon kiváncsi vagyok milyen lesz.A 40000ft szerintem elég jó ár érte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 Ez tényleg nagyon szép! :) Tudomásom szerint nekem nem így lenne megcsinálva,hanem így: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 Nekem is ez volt a terv és emlékszel hogy mit mondott rá a műanyagos haverod... :) Sajnos emlékszem,de majd sokat mondom neki hátha megcsinálja.Azzal csak az a bajom hogy akkor a rácsot is kell fényezni és nem tudom hogy mutatna. Ez tényleg nagyon szép! ;) Tudomásom szerint nekem nem így lenne megcsinálva,hanem így: http://www.astrasite.de/images/showroom/as...arobert0030.jpg A képen szép de olyan kép nincs róla amin az egész autót lehet látni,az öszkép miatt.Láttál már ilyen szélesítést élőben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 A képen szép de olyan kép nincs róla amin az egész autót lehet látni,az öszkép miatt.Láttál már ilyen szélesítést élőben? Itt megtudod nézni az autót egészben: http://www.astrasite.de/?id=0201008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 Itt megtudod nézni az autót egészben: http://www.astrasite.de/?id=0201008 Vaddisznó! :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 Itt megtudod nézni az autót egészben: http://www.astrasite.de/?id=0201008 Nekem ezzel a szélesítéssel az a bajom hogy a kerék felett a sárvédőbena törés megszünik és utána meg folytatodik.Ezt kicsit rosszul fogalmaztam meg de remélem értitek. Ezen a képen látszik is mire gondolok. kép oldalról Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 Nekem ezzel a szélesítéssel az a bajom hogy a kerék felett a sárvédőbena törés megszünik és utána meg folytatodik.Ezt kicsit rosszul fogalmaztam meg de remélem értitek. Ezen a képen látszik is mire gondolok. kép oldalról Valóban szebb a "te megoldásod" de szerintem nagyobb munka és költségesebb is. De megkérdezem a mestert mit szól a megvalósításához. :) Jó lenne tudni hogy csinálták a haverodnak hogy végig megmaradt a törés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 Valóban szebb a "te megoldásod" de szerintem nagyobb munka és költségesebb is. De megkérdezem a mestert mit szól a megvalósításához. :) Jó lenne tudni hogy csinálták a haverodnak hogy végig megmaradt a törés. Nem tudom mennyibe került ő se igazán tudja mert teljes lakatolás volt a telifény elött.És lövésem sincs hogy csinálták. Én nem akarlak meggyőzni hogy melyik a szebb mert ez izlés dolga de úgy gondolom hogy ha már pénzt áldozunk a kocsira akkor már olyan legyen amilyet szeretnénk. Azért kiváncsi lennék a többiek véleményére is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 Nem tudom mennyibe került ő se igazán tudja mert teljes lakatolás volt a telifény elött.És lövésem sincs hogy csinálták. Én nem akarlak meggyőzni hogy melyik a szebb mert ez izlés dolga de úgy gondolom hogy ha már pénzt áldozunk a kocsira akkor már olyan legyen amilyet szeretnénk. Azért kiváncsi lennék a többiek véleményére is. Igaz. Ez is hasonlóan lehet megcsinálva: http://www.astrasite.de/images/treffen/osl04/0273.JPG Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 Itt megtudod nézni az autót egészben: http://www.astrasite.de/?id=0201008 hehe :) no ez a kocsi nekem is teccet még augsztusban kint blitz en le is fotoztam az ujjam nem igen fért be a gumi és a karosszéria közé ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március9, 2006 Megoszt Elküldve Március9, 2006 Itt megtudod nézni az autót egészben: http://www.astrasite.de/?id=0201008 olyanra szeretném az elso lököst mint ezé az autóé :) ja és tegnapelőtt ki tudtam nyitni a csomagtartót azték jöhet a szajréért ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Március9, 2006 Megoszt Elküldve Március9, 2006 Azért kiváncsi lennék a többiek véleményére is. Szerintem is úgy sokkal szebb h megmarad az íve. Nekem is úgy van kihúzva pár cm-t, de én sem tudom megmondani hogy csinálták... így jobb! ;) De valszeg még egy kicsit húzni kell majd rajta idén :) (9,5x17") majd meglátjuk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts