coupe Elküldve Március7, 2006 Megoszt Elküldve Március7, 2006 Nem akarod megmutatni? Tom is jön mindjárt... :D ;) Megnézné ő is bizti... :lol: ;) Most beszéltem vele. :) Tegnap egy kicsit későn értem haza és a kocsi miatt aludni se nagyon tudtam,azt hiszem ezt ma bepótolom ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március7, 2006 Megoszt Elküldve Március7, 2006 Akkor jóóó pihit... :) Holnap meg ébressz... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március7, 2006 Megoszt Elküldve Március7, 2006 Akkor jóóó pihit... ;) Holnap meg ébressz... ;) Ok :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Március7, 2006 Megoszt Elküldve Március7, 2006 Már rég nem küldtem meg az autót. Így ma megtettem. Beleálltam szépen a gázba. Elég hamar ötösben volt ötezres fordulatnál ;). Autópálya, felhajtó, egyenes, lehajtó, visszahajtó, egyenes, lehajtó, felhajtó, átívelő felüljáró, stb. :) Majd jött a feketeleves: mire hazaértem elugrott vagy tíz liter benzin............. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március7, 2006 Megoszt Elküldve Március7, 2006 Végülis többen meggyőztek hogy jó az utángyártott és sikerült szerezni egyet 20000ft-ért.Kicsit jobb kedvem lett ;) ;) Utángyártott, de new? ha nem titok, akár privbe is jöhet, hogy honnan, mert ha egyszer sok pénzem lesz,lehet én is cserélek majd, mert nékem biza elég "avétos"... mondjuk fura, hogy csak egy henger.. mert asszem két részből áll a trafó, bár lehet, hogy csak a kivezetés adta meg magát.. az enyém se tom meddig bírja. de már vagy egy éve ilyen :) Lámpa szupi lett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március7, 2006 Megoszt Elküldve Március7, 2006 Végülis többen meggyőztek hogy jó az utángyártott és sikerült szerezni egyet 20000ft-ért.Kicsit jobb kedvem lett :) ;) Én már nem szenvednék vele, tegyél bele inkább turbót. ;) ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március7, 2006 Megoszt Elküldve Március7, 2006 :) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 Én is valami olyasmire gondoltam :) akkor itt a megjegyzésed: ne merj bele kályharácsot rakni, mert elveszem! ;) de komolyan, baszki, ne gagyizd el vegyél bele jelnélküli hűtőrácsot, vagy ezt alakíttasd át, de NE GAGYIZD EL! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 akkor itt a megjegyzésed: ne merj bele kályharácsot rakni, mert elveszem! ;) de komolyan, baszki, ne gagyizd el vegyél bele jelnélküli hűtőrácsot, vagy ezt alakíttasd át, de NE GAGYIZD EL! Miért lenne gagyi???? ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 mert nem odavaló és 5 lejárt tuningfogás :) én amondó vagyok, hogy inkább műanyagrács, mint kályharács esztétikusabb, igényesebb, szebb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 mert nem odavaló és 5 lejárt tuningfogás ;) én amondó vagyok, hogy inkább műanyagrács, mint kályharács esztétikusabb, igényesebb, szebb... a jel nélküli hűtörács nem??? gondolj már bele....az összes golfos ezzel kezdi....sajnos nincs igazad :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 akkor itt a megjegyzésed: ne merj bele kályharácsot rakni, mert elveszem! :) de komolyan, baszki, ne gagyizd el vegyél bele jelnélküli hűtőrácsot, vagy ezt alakíttasd át, de NE GAGYIZD EL! nem szimpi a srác de jól beszél ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 a jel nélküli hűtörács nem??? gondolj már bele....az összes golfos ezzel kezdi....sajnos nincs igazad :) vannak dolgok, amiket felkapnak, majd elmúlik, ilyen a kályharács, ami - valljuk be - nem túl esztétikus emellett vannak olyan dolgok, amik "alap-fogások", ízlésesek és sosem tekinthetők elmúlt, lejárt dolognak, ilyen a jel nélküli, műanyag hűtőrács viszont esküszöm, jól néz ki a nagy opel-emblémával is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 vannak dolgok, amiket felkapnak, majd elmúlik, ilyen a kályharács, ami - valljuk be - nem túl esztétikus emellett vannak olyan dolgok, amik "alap-fogások", ízlésesek és sosem tekinthetők elmúlt, lejárt dolognak, ilyen a jel nélküli, műanyag hűtőrács viszont esküszöm, jól néz ki a nagy opel-emblémával is ízlések és pofonok Balázs :) nekem pl az a nem esztétikus kályharács tetszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 alapvetően semmi baj a kályharáccsal, van olyan autó, aminek jól áll, de az szerintem nem az astra :) illetve erősen függ a kivitelezés módjától, tehát hogy pontosan hol is van az a rács, hogyan, milyen színben stb Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 Akkor ezt is megdumáltuk. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 akkor itt a megjegyzésed: ne merj bele kályharácsot rakni, mert elveszem! ;) de komolyan, baszki, ne gagyizd el vegyél bele jelnélküli hűtőrácsot, vagy ezt alakíttasd át, de NE GAGYIZD EL! Nekem is tetszik így sőt tényleg jó még az opel jel is de rajtunk kivül senkinek se tetszik.Eddig akárhány ember megnézte,mindnek az első az volt hogy a rácsot tüntessem el róla a opel emblémával együtt. Ezért jövünk jól ki egymással ;) De mivel nem maradt egy forintom se egyenlőre biztos így marad.Előbb a hátsó sárvédő szélesítésre kell öszpontosítanom. Utángyártott, de new? ha nem titok, akár privbe is jöhet, hogy honnan, mert ha egyszer sok pénzem lesz,lehet én is cserélek majd, mert nékem biza elég "avétos"... mondjuk fura, hogy csak egy henger.. mert asszem két részből áll a trafó, bár lehet, hogy csak a kivezetés adta meg magát.. az enyém se tom meddig bírja. de már vagy egy éve ilyen :) Lámpa szupi lett. Utángyártott és új 24000ft volt,remélem sokáig jó lesz.A gyári a csergőben 43000ft mínusz a kedvezmény,az utángyártott 30000ft mínusz kedvezmény. Ma ki is cseréltem Antival és lehet hogy csak bebeszélem magamnak de sokkal jobb lett mint volt.Itt nam arra gondolok hogy jobban megy hanem sokkal lágyabban jár a motor.Lehet ezt csak azért érzem mert másfél napig 3 hengerrel jártam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 te most komolyan mondod, hogy másfél napig három hengerrel hajtottad? :) bátor vagy, bazz Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 te most komolyan mondod, hogy másfél napig három hengerrel hajtottad? :) bátor vagy, bazz Tegnap reggel mentem dolgozni akkor kezdödött onnan elmentem a szerelőhöz aztán haza.Ma reggel meg elmentem dolgozni.Ennyi volt a hajtás,ez kb 18Km.Ma nem akartam vele menni de a srác a melóhelytől nem messze dolgozik és reménykedtem benne hogy meglesz csinálva. Addig nincs gáz mig csak 3 megy de ha már csak kettő ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 bolond vagy :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 bolond vagy :) Szerinted mit kellett volna csinálnom? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 bkv! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 bkv! ;) Ha hiszed ha nem már beszereztem két buszjegyet :) Anti se hitte el alsőre de megmutattam neki,benne van a forgalmiban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 Ha hiszed ha nem már beszereztem két buszjegyet ;) Anti se hitte el alsőre de megmutattam neki,benne van a forgalmiban. Bejegyeztetted a forgalmiba a két buszjegyet?? :) Örülök hogy jó lett, remlem nemsokára legyorsulhatlak... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 Bejegyeztetted a forgalmiba a két buszjegyet?? :) Örülök hogy jó lett, remlem nemsokára legyorsulhatlak... ;) Én is remélem hogy lassan megismerd a büntető caravan erejét ;) A szép külsö nem minden ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts