warwolf Elküldve Március6, 2006 Megoszt Elküldve Március6, 2006 De szép szine volt. Lehet hogy visszalakítom gyárira. :) ;) ;) Lenne röhögés! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március6, 2006 Megoszt Elküldve Március6, 2006 Viszont az a felni jobban állt neki mint a mostani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március6, 2006 Megoszt Elküldve Március6, 2006 Csak az audi emblémát kellene eltüntetni a felniről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március6, 2006 Megoszt Elküldve Március6, 2006 Na akkor én is mutatok... :) 1 hét múlva itthon vannak... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Március6, 2006 Megoszt Elküldve Március6, 2006 MAMa mia! :) Zsír nagyon! ;) Ebay? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Március6, 2006 Megoszt Elküldve Március6, 2006 szép nagyon a kerék,csak azt a valamit kellene leradírozni róla.... :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március6, 2006 Megoszt Elküldve Március6, 2006 Na akkor én is mutatok... ;) 1 hét múlva itthon vannak... ;) jobban néz ki mint kinyomtatva :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Március7, 2006 Megoszt Elküldve Március7, 2006 a felniből ítélve simán lehet X20XEV...közelről nem néztem csak a Kadettből :) ez a felni 14es calibra-felni ;) Viszont az a felni jobban állt neki mint a mostani. de az ugyanaz a felni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március7, 2006 Megoszt Elküldve Március7, 2006 De van neki egy másik garnitúrája is... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Március7, 2006 Megoszt Elküldve Március7, 2006 és gondolom, az van rajta most :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március7, 2006 Megoszt Elküldve Március7, 2006 Nem, az is chrom audi felni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Március7, 2006 Megoszt Elküldve Március7, 2006 ez se króm, csak polír, ahogy néztem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március7, 2006 Megoszt Elküldve Március7, 2006 Most valami G Astra felni van rajta. Talán a coupe gyári felni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Március7, 2006 Megoszt Elküldve Március7, 2006 Most valami G Astra felni van rajta. Talán a coupe gyári felni... :) Akkor majd jól eladod nekem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március7, 2006 Megoszt Elküldve Március7, 2006 Akkor majd jól eladod nekem? Hát, nemkizárt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március7, 2006 Megoszt Elküldve Március7, 2006 Akkor majd jól eladod nekem? Ha valaki ilyet keres esetleg... :) G Coupe gyári R16-os felni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március7, 2006 Megoszt Elküldve Március7, 2006 Akkor majd jól eladod nekem? Te inkább keresd elő a felniket, mert így soha nem adod el ha a lépcső alatt van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március7, 2006 Megoszt Elküldve Március7, 2006 De szép szine volt. Lehet hogy visszalakítom gyárira. ;) ;) ;) naeztsürgősenfelejtsdel :) ( :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Március7, 2006 Megoszt Elküldve Március7, 2006 ez a felni 14es calibra-felni :) És az újabb GSIken nem ez volt szerelve,15"ban?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Március7, 2006 Megoszt Elküldve Március7, 2006 az más formájú felni ez a 14es calibra-felni: ez meg a 15ös astra gsi: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Március7, 2006 Megoszt Elküldve Március7, 2006 Oksi,úgy emlékeztem ugyanolyan :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Március7, 2006 Megoszt Elküldve Március7, 2006 téves emlékképek :) javítottam a hozzászólásodon, ha már nem megy az idézés ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Március7, 2006 Megoszt Elküldve Március7, 2006 téves emlékképek :D javítottam a hozzászólásodon, ha már nem megy az idézés :D :) ;) ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március7, 2006 Megoszt Elküldve Március7, 2006 az más formájú felni ez a 14es calibra-felni: http://i21.ebayimg.com/04/i/06/31/20/e8_1_b.JPG Ilyet akartam a Corsa alá tenni, de itthon nem volt eladó, elérhető áron. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március7, 2006 Megoszt Elküldve Március7, 2006 Tegnap éjjel bekerült az angel eyes a kocsiba.(hála sonique-nak)Nagyon szép lett és még mázlim is volt mert azt hittük nem lesz jó a hütőmaszk a régebbi FK lámpához,de próbából odaraktam és pont passzolt ;) itt van néhány kép ha esetleg valakit érdekel Tom! Az a felni a gsi-n az nem a coupe gyári kf felnije hanem egy sima G astráé. Sajnos nem csak öröm volt tegnap éjjel mert tönkre ment a gyújtáselosztom ;) ;) Ilyen ez mikor történik valami jó akkor mindig kell hogy valami rossz is történjen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts