mooby Elküldve Június10, 2004 Megoszt Elküldve Június10, 2004 Mooby! Komolyan nem. Tudom, hülyének tartasz, de az ember nem cseréli el a gyerekét másikra csak azért mert az jobban néz ki, vagy okosabb... :) Már egyek vagyunk. :) Lacee! Pl. egy Turbós épített Uno... De asszem nem is sorolom, mert abszolútban vagy 40 autó volt mögöttem. :) nem fikázni szertnék itt senkit!de komolyan a sok autobol ez a legjobb?GSI astra?ha Te mondod elhiszem!és tán veszek eggyet!de azt mondták nálam okosabbak hogy 93 elöttit vegyek!az meg öregecske.. :wink: én azzal a corvetevel nöttem össze mert imádtam,de odacsaptam keményen!soha nem láttam olyan szép vasat mint az volt...persze ebben a kategoriában... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június10, 2004 Megoszt Elküldve Június10, 2004 Én tudom igazolni! Ott voltam! Nagyon szépen ment a Gabi, Misu, Astra TRIÓ!!! Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június10, 2004 Megoszt Elküldve Június10, 2004 ....ralyban hol vannak a német vasak?(bmw,opel)???? de a pözso,és a szaros ford is jol muzsikál!.... Minden gyártó hosszas mérlegelés után, marketing szempontokat figyelembevéve, számára elönyös katagóriát választ és ott "versenyeztet" :) Vagy összejön, vagy nem. Ha már a BMW-t említetted, azért az F1-ben - igaz motorszállítóként - nem gyengén nyomják :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Június10, 2004 Megoszt Elküldve Június10, 2004 Minden gyártó hosszas mérlegelés után, marketing szempontokat figyelembevéve, számára elönyös katagóriát választ és ott "versenyeztet" :) Vagy összejön, vagy nem. Ha már a BMW-t említetted, azért az F1-ben - igaz motorszállítóként - nem gyengén nyomják :wink: ezt ne mondtad volna!azt is az digok vezetik.... :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június10, 2004 Megoszt Elküldve Június10, 2004 .... de az ember nem cseréli el a gyerekét másikra csak azért mert az jobban néz ki, vagy okosabb... :) .... :) szívemből szóltál testvér 8) vót már mantád is? :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június10, 2004 Megoszt Elküldve Június10, 2004 igen szerintem is szarok a ferarik,lamborginik,vagy a bugattik! :) de ültem alfa spiderben.(ujban)nagyon szar az is! 8) Akik olasz autóval rendelkeznek, azokat biztos nem a "híres megbízhatóságuk" fogta meg a jelenlegi gépsárkányukban :wink: Csak úgy közbevetőleg : mely cég is a Lamborgini, Bugatti jelenlegi tulajdonosa ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Június10, 2004 Megoszt Elküldve Június10, 2004 Akik olasz autóval rendelkeznek, azokat biztos nem a "híres megbízhatóságuk" fogta meg a jelenlegi gépsárkányukban :wink: Csak úgy közbevetőleg : mely cég is a Lamborgini, Bugatti jelenlegi tulajdonosa ? :) tényleg mikor volt utoljára motorhibája a ferrarinak?és a mercinek?BMW-nek a forma 1-ben? 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június10, 2004 Megoszt Elküldve Június10, 2004 Én tudom igazolni! Ott voltam! Nagyon szépen ment a Gabi, Misu, Astra TRIÓ!!! Most Sityu volt a navigátor :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június10, 2004 Megoszt Elküldve Június10, 2004 ezt ne mondtad volna!azt is az digok vezetik.... :idea: Jelenleg :) Ez egy "vetésforgó" most nekik meg jól. Pár éve nem ágaskodott annyira az a csikó :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Június10, 2004 Megoszt Elküldve Június10, 2004 bár nekem ágaskodna a csiko ugy mint most nekik!:)(5 éve hiba nélkül :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június10, 2004 Megoszt Elküldve Június10, 2004 Ez az utcai autós vonala eszmecserénknek, nem az F1-es a :) Nem válaszoltál a kérdésemre :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Június10, 2004 Megoszt Elküldve Június10, 2004 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június10, 2004 Megoszt Elküldve Június10, 2004 f1 ben merci évek ota elfüstöl....amugy Mooby a kérdést elöbb Gabinak szántam de ha már mondtad akkor mutass képet arrol az eströl.... Gabi neked meg drakula!! háj all Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Június10, 2004 Megoszt Elküldve Június10, 2004 f1 ben merci évek ota elfüstöl....amugy Mooby a kérdést elöbb Gabinak szántam de ha már mondtad akkor mutass képet arrol az eströl.... Gabi neked meg drakula!! háj allaz esésröl nincsen csak a vasrol.de csak mailban tudom küldeni Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június10, 2004 Megoszt Elküldve Június10, 2004 (5 éve hiba nélkül :) ) Ez azért tulzás :) Maradjunk annyiban, hogy a győzelemre legopimálisabb "elegyet" sikerült összehozniuk :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Június10, 2004 Megoszt Elküldve Június10, 2004 Ez azért tulzás :) Maradjunk annyiban, hogy a győzelemre legopimálisabb "elegyet" sikerült összehozniuk :wink: mond azt hogy az sem menne ugy ha nem német vezeti! 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június10, 2004 Megoszt Elküldve Június10, 2004 mi is volt a kérdés? :) mely cég is a Lamborgini, Bugatti jelenlegi tulajdonosa ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Június10, 2004 Megoszt Elküldve Június10, 2004 mely cég is a Lamborgini, Bugatti jelenlegi tulajdonosa ? :) na mond a választ!nem a kurucok ugye!? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június10, 2004 Megoszt Elküldve Június10, 2004 mond azt hogy az sem menne ugy ha nem német vezeti! 8) Jól látod te a lényeget, csak néha jóóóól titkolod :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Június10, 2004 Megoszt Elküldve Június10, 2004 Jól látod te a lényeget, csak néha jóóóól titkolod :) ja Ö is elköltözött az öshonbol!sok volt neki a teknikábol? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június10, 2004 Megoszt Elküldve Június10, 2004 na mond a választ!nem a kurucok ugye!? :) VW-csoport :) Tehát ha jó a minősége ezen autóknak, az elsősorban nem Giovanni-nak köszönhető :) De ne off-oljuk szét szegény GSI topicot Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Június10, 2004 Megoszt Elküldve Június10, 2004 VW-csoport :) Tehát ha jó a minősége ezen autóknak, az elsősorban nem Giovanni-nak köszönhető :D De ne off-oljuk szét szegény GSI topicot ez nem lehet igaz!!! :o de a fauvé az szar vagy mit mondtatok!:)tönkreteszik azokat a jo vasakat!nem nyitunk egy mooby vita forumot? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június10, 2004 Megoszt Elküldve Június10, 2004 ez nem lehet igaz!!! :) de a fauvé az szar vagy mit mondtatok!:)tönkreteszik azokat a jo vasakat!nem nyitunk egy mooby vita forumot? :) Az "Egyeb csevegés" kiváló táptalaj lehet a gondolataid kinyilatkoztatására :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Június10, 2004 Megoszt Elküldve Június10, 2004 Az "Egyeb csevegés" kiváló táptalaj lehet a gondolataid kinyilatkoztatására :wink: na de ha valaki megnyilvánulásával gondomvan nem mondhatom hogy ha nem tetszikeredj a forumomrol! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június10, 2004 Megoszt Elküldve Június10, 2004 na de ha valaki megnyilvánulásával gondomvan nem mondhatom hogy ha nem tetszikeredj a forumomrol! :) Akkor majd szépen kigyomlálásra kerülnek az offtopic jellegű hozzászolásaid, az arra hivatott személy által :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts