gsi.tamás Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 gsi.tamás! no mivan le sem fikazod a kocsim ? :) Elmész te tudod hova. ;) Mondtam live, hogy szép lett a fény nem? No meg, hogy élőben nap fény alatt vagyok kiváncsi rá. Jópofa, hogy ennyire fekete olyan Mad Max-es főleg hátulról. Minden fekete és ezt nem is gondoltam volna, hogy a fekete ennyire jól állhat neki. Na most jól lefikáztam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 Tom És? Mi és? ;) Ha kell a lökős szívesen odaadom. Csak a 2 hetes fény ne jöjjön le. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 Albert hallod. Ha ráér a srác foglalkozni a problémánkal akkor van neki egy próba lökh. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 SXP akkor inenntől kezdve vigyázhatsz is a fényre.... Gondolom nem kis para lesz pályán és tsai.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 SXP akkor inenntől kezdve vigyázhatsz is a fényre.... Gondolom nem kis para lesz pályán és tsai.... most pl marad az udvaron a ho alatt ;) nem tom kirendelte ezt az idöjarast marciusban :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 most pl marad az udvaron a ho alatt ;) nem tom kirendelte ezt az idöjarast marciusban :) Én is szívesen elbeszélgetnék vele. ;) Pedig már kezdtem szemezgetni a nyári kerekekkel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 no nezegettem kormanyt is a kocsiba ezek jöhetnek szoba VALLELUNGA Evoluzione Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 most pl marad az udvaron a ho alatt ;) nem tom kirendelte ezt az idöjarast marciusban :) És akkor mivel mész dolgozni? nekem a legalsó szimpatikus a többi olyan csicsás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 Momo Jet Trek Commando R Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 nekem meg az első :) szép az isotta, szerintem mind Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 És akkor mivel mész dolgozni? nekem a legalsó szimpatikus a többi olyan csicsás. Hat Bmw vel Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 Momo Jet http://www.eautoworks.com/productimages/momo_jet.jpg Trek http://www.speeding.co.uk/acatalog/PU-Trekr.JPG Commando R http://www.motorspeed.org/product_pix/stee..._commando-r.jpg Ezek közül meg az első.Mibe kerülnek ezek a kormányok?És mekkora az átmérője? Hat Bmw vel Megcsináltad?mi volt a baja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 Szerintem MOMO Jet... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 Mibe kerülnek ezek a kormányok?És mekkora az átmérője? Megcsináltad?mi volt a baja? olyan 35-50e +agy bmw valami kilyukasztotta a kartert Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 olyan 35-50e +agy bmw valami kilyukasztotta a kartert Az gáz :) De ha már jó akkor legalább nem kell az AX-et költsön kérni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adobodo Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 Nekem az első izotta bejövős. Olyan elegancsos. Vagy giccses, kinek hogy :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 Szerintem MOMO Jet... :) Csatlakozom ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 Csatlakozom :) szintén ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 szerintem is :) nagyon szép lesz a verda.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 Nemtud valaki olyan helyet aohl Remus auspuffot javítanak? Szétment az enyém és nem tom mit tegyek fel. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 Nemtud valaki olyan helyet aohl Remus auspuffot javítanak? Szétment az enyém és nem tom mit tegyek fel. :) Hát szerintem inkább csere. Nemtom hogy mennyit ér a javítás... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 Szerintem Momo Jet vagy Isotta Evoluzione Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 Momo Jet...ez egyértelmű...a többi mellett, csak az szól, hogy ha elviszem egy próbakörre beférjek a hasamtól... :) A fény meg élőben is dönölű... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 és nem tom mit tegyek fel. :) szerintem sapkát tegyél fel, mert rohadtul esik a hó , és nehogy megfázzál... ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 szerintem a 2 isotta közül lessz valamelyik vagy ha végkép minden szakad akkor Momo Commando R Momo Jet...ez egyértelmű...a többi mellett, csak az szól, hogy ha elviszem egy próbakörre beférjek a hasamtól... :) A fény meg élőben is dönölű... ;) hasadtol akkor már inkabb nekem kell olyan de jobban teccenek a nem teljesen kerek kormányok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts