iqbéla Elküldve Március4, 2006 Megoszt Elküldve Március4, 2006 Meg közben ha már arra jártam lefoglalóztam egy GSi-t is. Már csak a hitelbírálatra várok... :) Melyiket? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március4, 2006 Megoszt Elküldve Március4, 2006 Sajna csak annyi latszik hogy fekete de majd napfényben http://web.interware.hu/sonique/gsi2/IMG_2045_640.JPG http://web.interware.hu/sonique/gsi2/IMG_2046_640.JPG .......... meg hogy kiba. széép lett!!Grat hozzá.Ez nagyon ott van! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március4, 2006 Megoszt Elküldve Március4, 2006 Zoli azért így is látszik némi különbség :) naggyoon szép lett! Ki fújta s hol? itten csinaltak http://www.net-car-eu-kft.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március4, 2006 Megoszt Elküldve Március4, 2006 Csinálsz akkor nappali fénynél is képet nekünk? :) ;) Moci hogy áll? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március4, 2006 Megoszt Elküldve Március4, 2006 hat a nap még mindig nem süt :) ha valakit érdekel itt van az osszes kép teljesméretben http://kep.tar.hu/sonique/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március4, 2006 Megoszt Elküldve Március4, 2006 Sonique! Szép nagyon! Gratula! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Március4, 2006 Megoszt Elküldve Március4, 2006 gyönyörű lett! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március4, 2006 Megoszt Elküldve Március4, 2006 köszönöm szépen az elismeréseket :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március4, 2006 Megoszt Elküldve Március4, 2006 köszönöm szépen az elismeréseket ;) rendszámod hol és milyen lesz ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március4, 2006 Megoszt Elküldve Március4, 2006 rendszámod hol és milyen lesz ? :) hatul marad ahol volt csak kell oda meg 1- 2 dolog amit meg kellet rendelni elöre pedig matrica lessz "de nem lessz fel rakva csak ha mar nem tudom elkerülni" Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március4, 2006 Megoszt Elküldve Március4, 2006 Tom! Nem válaszoltál a kérdésemre. Egy oldallal vissza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március4, 2006 Megoszt Elküldve Március4, 2006 Céééép lett, és maradjon is így soooooooooooookáig :) ui: máskor azért parkírozhatnál máshova ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március4, 2006 Megoszt Elküldve Március4, 2006 ui: máskor azért parkírozhatnál máshova :) Ezt én is akartam javasolni! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március4, 2006 Megoszt Elküldve Március4, 2006 hatul marad ahol volt csak kell oda meg 1- 2 dolog amit meg kellet rendelni elöre pedig matrica lessz "de nem lessz fel rakva csak ha mar nem tudom elkerülni" Sonique VERY NICE CAR ! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március4, 2006 Megoszt Elküldve Március4, 2006 http://img.tar.hu/sonique/size2/20180419.jpg Céééép lett, és maradjon is így soooooooooooookáig :) ui: máskor azért parkírozhatnál máshova ;) de csak itt volt annyi hely hogy ha mas kinyitja az ajtot nem veri le a festéket ;) Képpel ne idézz hozzászólást légyszives. Köszi! opeltomi Amúgy pedíg nagyon szép lett! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Március4, 2006 Megoszt Elküldve Március4, 2006 Szép lett!! :) És a mocid? Generáloztattad?A múltkori képeken láttam az új dugókat.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március4, 2006 Megoszt Elküldve Március4, 2006 Szép lett!! ;) És a mocid? Generáloztattad?A múltkori képeken láttam az új dugókat.. Azok a dugók Anti dugói voltak a turbos motorhoz de soniquenál is hasonló project van készülöben ;) Már alig várom hogy kész legyenek vele.Nem bírnak majd magukról levakarni :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március4, 2006 Megoszt Elküldve Március4, 2006 Szerintem most már csak egy lökhárító kell neki, hogy meg tudja oldani rendesen a rögzítést (már, hogy milyen hosszú lemez legyen a takaróban a rögzítéshez). Esetleg Tom nem adnád oda az amúgy is eladó lökhárítód próbának neki? Vagy az teljesen szét lett barmolva a kipufogó miatt azon a részen ahol rögzül? Bocsi, ezt tényleg nem olvastam... :) Nem, a lökösnek semmi baja tudtommal, csak a vonószem takaró lett átalakítva. Azok a dugók Anti dugói voltak a turbos motorhoz de soniquenál is hasonló project van készülöben :D Már alig várom hogy kész legyenek vele.Nem bírnak majd magukról levakarni ;) ;) Én már mondtam hogy stipi-stopi bejáratás. :( :lol: :D Meg főleg utána... ;) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március4, 2006 Megoszt Elküldve Március4, 2006 Bocsi, ezt tényleg nem olvastam... :) Nem, a lökösnek semmi baja tudtommal, csak a vonószem takaró lett átalakítva. Én már mondtam hogy stipi-stopi bejáratás. :( :D :lol: Meg főleg utána... ;) :D mi az hogy föleg utana ;) te ülsz a saját GSi-d ben és qrvára vigyorogni fogsz ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március4, 2006 Megoszt Elküldve Március4, 2006 mi az hogy föleg utana :) te ülsz a saját GSi-d ben és qrvára vigyorogni fogsz ;) Főleg utána, amikor már lehet neki tolni!! ;) Hát a GSi dolog meg úgy legyen. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március4, 2006 Megoszt Elküldve Március4, 2006 Szép lett!! :) És a mocid? Generáloztattad?A múltkori képeken láttam az új dugókat.. nekem már 1 éve megvan és beszerelésre kész a c20let motorom csak épp logisztikailag nem tudtam ossze hozni Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március4, 2006 Megoszt Elküldve Március4, 2006 Tom És? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 (edited) gsi.tamás! no mivan le sem fikazod a kocsim ? :) Módosítva Március5, 2006 : Sonique Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 mi az hogy föleg utana :) te ülsz a saját GSi-d ben és qrvára vigyorogni fogsz ;).. miközben így távolodok :D gsi.tamás no mivan le sem fikazod a kocsim ? ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 no mivan le sem fikazod a kocsim ? ;) Ezen nincs mit fikázni.... :) Gyönyörű lett! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts