warwolf Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 ez egy kedden sikerült fotó... senki nem tuggya who iz dat :rolleyes: http://swed1.uw.hu/Pix/soroksari.jpg Na ezért fog felmenni a GSi-k ára.MErt nem marad egy épkézláb darab.Bár pl. érdekes az a síma hátsólökös.De akkor is. Káár érte. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 Na ezért fog felmenni a GSi-k ára.MErt nem marad egy épkézláb darab.Bár pl. érdekes az a síma hátsólökös.De akkor is. Káár érte. :blink: 95 utáni szerintem. Olyan mint a Lacié. Ha tényleg GSi. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 Én is erre gondoltam :rolleyes: Redi Te meg válaszolj PLZZZZ Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 95 utáni szerintem. Olyan mint a Lacié. Ha tényleg GSi. :blink: Szerintem meg nem GSI ;) Hátúl középen a tetőn nincs antenna, fura a lökös és picit mintha hátul dobféke lenne :rolleyes: bár elég rossz a kép csak photoshoppal elemezgettem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 Tom! Hitellel kapcsolatban annyit tudok segíteni, hogy 2 éve én is hitelt vettem fel a 92-s verdára ami nem volt egyszerű, de a Takarékszövetkezet megoldotta. A másik ajánlatom hevrom is vett most nyáron egy corsa gsi-t hitelből és ő az összeget a Kereskedelmi & Hitelbank-nál vette fel mint személyi kölcsön. Az összeg 1 millya és 4 évig 28 havonta, szerintem ez elég korekt. A még mindíg kevés az összeg vehetsz fel az OTP-nél C hitelt, ami a fizud ötszöröse lehet. Halottam valami olyasmit is,hogy az OTP-nek van valami új hitellehetősége évi 20% kamattal és a fizetésed 10 szeresét veheted fel. A K&H-től szerintem biztosan fel tudsz venni, mert haverom is 2 héten belül vett fel 1 milliót személyi kölcsön néven és nem geciztek vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 1 misit 60e fölött bárhol kapsz, semmi perc alatt, én már vagy 4 banknál vettem fel :rolleyes: amúgy az otp volt a leggyorsabb, 3 nappal a hitelkérelem beadása után a számlámon volt a pénz Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 ez egy kedden sikerült fotó... senki nem tuggya who iz dat :rolleyes: http://swed1.uw.hu/Pix/soroksari.jpg kicsit nagy volt a kép Enyhe fénytörés :blink: , de afényező megoldja 30kg gittel és hóglival elsimírtja szépen, utána jöhet a matt fekete flip-flop fújós festék ;) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 Tom! Hitellel kapcsolatban annyit tudok segíteni, hogy 2 éve én is hitelt vettem fel a 92-s verdára ami nem volt egyszerű, de a Takarékszövetkezet megoldotta. A másik ajánlatom hevrom is vett most nyáron egy corsa gsi-t hitelből és ő az összeget a Kereskedelmi & Hitelbank-nál vette fel mint személyi kölcsön. Az összeg 1 millya és 4 évig 28 havonta, szerintem ez elég korekt. A még mindíg kevés az összeg vehetsz fel az OTP-nél C hitelt, ami a fizud ötszöröse lehet. Halottam valami olyasmit is,hogy az OTP-nek van valami új hitellehetősége évi 20% kamattal és a fizetésed 10 szeresét veheted fel. A K&H-től szerintem biztosan fel tudsz venni, mert haverom is 2 héten belül vett fel 1 milliót személyi kölcsön néven és nem geciztek vele. Valószínűleg Raiffeisen személyi kölcsön lesz 1 misi és 4 évig havi 27. :rolleyes: Igazából nálam a fiatal kor és 6 hónapos munkaviszony a necces. De itt beleférek, okés lett az előzetes hitelbírálat, már csak papiron kell beadni. Ráadásul ha előbb akarom visszafizetni, akkor nagyon korrekten állnak a dologhoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 Valószínűleg Raiffeisen személyi kölcsön lesz 1 misi és 4 évig havi 27. :rolleyes: Igazából nálam a fiatal kor és 6 hónapos munkaviszony a necces. De itt beleférek, okés lett az előzetes hitelbírálat, már csak papiron kell beadni. Ráadásul ha előbb akarom visszafizetni, akkor nagyon korrekten állnak a dologhoz. Csak sikerüljön és sok sikert, remélhetőleg a kövi talin megnézhetem már :blink: ;) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 Noszóval, kuki voltam, újra írom a hozzászólást. Tehát sosem égett a középkonzol izzóm, és nem működik a szivargyújtótöltőm. Nem lehet, hogy kiégett csak a biztosíték? Vagy valakinek van tippje, mi lehet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 Gsi astra biztosítéktábla leírása valakinek nincs? a műanyag takarólap belső oldalán nincs info? gondolom pont olyan mint az összes astráé :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 De, van info, csak a rövidítésekre nem jövök rá, a piktogrammok közül egyik se hasonlít. Ezért kéne leírás.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 De, van info, csak a rövidítésekre nem jövök rá, a piktogrammok közül egyik se hasonlít. Ezért kéne leírás.... van ez az opelklub, vagy mote vagy mifene :rolleyes: nekik meg van oldaluk vmi opel-magazin.hu ott meg talál letöltések menu alatt vannak doksik meg kézikönyvek van ott f astra kézikönyv amit vmi hüe géjesis beszkennelt (igaz akkor még nem volt géjesis csak simán hüe) talán abban van infó Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 ááá, ez már bonyolult, Redi :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 van ott f astra kézikönyv amit vmi hüe géjesis beszkennelt (igaz akkor még nem volt géjesis csak simán hüe) talán abban van infó De nem helyi hülye volt ugye? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 de, helyi :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 Bazs ráhekkelted már a képre a képet? :rolleyes: :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 szerinted otthon vagyok, bazz? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 szerinted otthon vagyok, bazz? :rolleyes: De nyugtass meg, hogy tegnap óta voltál otthon... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 IQBéla írta: Noszóval, sosem égett a középkonzol izzóm, és nem működik a szivargyújtótöltőm. A középkonzolra én inkább csak szinplán izzócserét javasolnék.A szivargyujtó.Hm....... Na erre nincs 5letem.Egyáltalán kap áramot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 tegnap voltam otthon, de amióta ma eljöttem, azóta nem :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 Igen ez így szokott lenni általában, hogy ha eljössz otthonról, akkor még nem vagy otthon... :blink: De ez már lassan überoff... :rolleyes: Csak úgy nagyjából valamit gyorsan pls mert megrendeltem a felniket, és látni szeretném... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 mert megrendeltem a felniket, és látni szeretném... ;) Felnik?? :rolleyes: Muti! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 Nem muti... :rolleyes: Majd ha már tuti lesz... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 Nem muti... ;) Majd ha már tuti lesz... :D Dögség! :rolleyes: :blink: ;) Okéés! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts