Atommanó Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 Figyu Mr. VW Golf rider! Nem pontosan jó szó a világít. Mert nem úgy világít mint amikor belecsavarod a 40 wattos körtét a budivillanyba és belevigyorogsz sz@rás közben :D :rolleyes: :blink: ;) Hülye... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 Anti kapod a gellert :rolleyes: Aztec engem hagyj ki a dolgoból :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 nem ÉRT hanem ERT Te.... :rolleyes: Tomi a shör édel legyen ám... phase 2 műanyagos holnap megyek.... Úgy néz ki szabit kell kivennem de akkor is megcsinálom addigra :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 és én miert nem kapok soha semmit sem :D :rolleyes: Tegnapelött is megzabáltad a sajtburgerem, és Te aztán tudod, hogy kajával nem viccelek... ;) :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 nem ÉRT hanem ERT Te.... ;) Tomi a shör édel legyen ám... phase 2 műanyagos holnap megyek.... Úgy néz ki szabit kell kivennem de akkor is megcsinálom addigra ;) Á nem kell elsietni, ráér az. :blink: ;) :D A shör édL lesz, de asszem még Lég időm van keresgélni hogy hol lehet kapni... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 jó is h beszélünk hívom Iriszt h mondja ember tud e helpelni pontos adatok? kor/mh/autó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 jó is h beszélünk hívom Iriszt h mondja ember tud e helpelni pontos adatok? kor/mh/autó... Írok pü-t. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 vmi ilyesmire gondoltam én is :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 vmi ilyesmire gondoltam én is :rolleyes: Én meg odaadtam a 7 végén Norb.nak a kihangósítóizét, remélem tudod majd hasznosítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 TENJÚ :rolleyes: Akkor azt is behekkelem mostmár végre :blink: Kinek jövök mivel a tagságért skacok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 Én meg odaadtam a 7 végén Norb.nak a kihangósítóizét, remélem tudod majd hasznosítani. amit Norbi ugy el is felejtett mint a szél.... :rolleyes: :blink: nem is baj ugysem tudtam tegnap kinyitni a csomagtartót ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 Norb meet mikor ezügyben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 Tegnapelött is megzabáltad a sajtburgerem, és Te aztán tudod, hogy kajával nem viccelek... :D :rolleyes: :blink: te nyomtad a képembe ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 Na annyira azért nem kellett erőltetni... :blink: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 Na annyira azért nem kellett erőltetni... :blink: :rolleyes: go to 18+ ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 Na annyira azért nem kellett erőltetni... ;) :rolleyes: no mind1 .. latod töled csak ennyit kapos és azt is sajnalod :blink: mi kell het meg ekkora hashoz mi csak egy sajtbuci hiányzik mi ;) jo van bazzeg :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 redi! Világítós kárpit én ilyenről hallottam a cs-n hirdeti, ha jól emléxem egy győri srác. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 (edited) ez egy kedden sikerült fotó... senki nem tuggya who iz dat :rolleyes: http://swed1.uw.hu/Pix/soroksari.jpg kicsit nagy volt a kép Módosítva Március2, 2006 : bazs Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 ez nem gsi szerintem, csak 3 ajtós Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 ez nem gsi szerintem, csak 3 ajtós szted sztem pedig az volt :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 Mindenesetre bizti van egy eladó teli hátulja, meg morcosított géptető, peres gumik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 szted sztem pedig az volt :rolleyes: hiszek neked, csak kételkedem Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 te mikor nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 te mikor nem? nem tom, maj szójjá rám :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts