Atommanó Elküldve Március2, 2006 Elküldve Március2, 2006 Figyu Mr. VW Golf rider! Nem pontosan jó szó a világít. Mert nem úgy világít mint amikor belecsavarod a 40 wattos körtét a budivillanyba és belevigyorogsz sz@rás közben :D :rolleyes: :blink: ;) Hülye... ;)
Gelko Elküldve Március2, 2006 Elküldve Március2, 2006 Anti kapod a gellert :rolleyes: Aztec engem hagyj ki a dolgoból :blink: ;)
aztec Elküldve Március2, 2006 Elküldve Március2, 2006 nem ÉRT hanem ERT Te.... :rolleyes: Tomi a shör édel legyen ám... phase 2 műanyagos holnap megyek.... Úgy néz ki szabit kell kivennem de akkor is megcsinálom addigra :blink:
Atommanó Elküldve Március2, 2006 Elküldve Március2, 2006 és én miert nem kapok soha semmit sem :D :rolleyes: Tegnapelött is megzabáltad a sajtburgerem, és Te aztán tudod, hogy kajával nem viccelek... ;) :blink: ;)
Tom Elküldve Március2, 2006 Elküldve Március2, 2006 nem ÉRT hanem ERT Te.... ;) Tomi a shör édel legyen ám... phase 2 műanyagos holnap megyek.... Úgy néz ki szabit kell kivennem de akkor is megcsinálom addigra ;) Á nem kell elsietni, ráér az. :blink: ;) :D A shör édL lesz, de asszem még Lég időm van keresgélni hogy hol lehet kapni... :rolleyes:
aztec Elküldve Március2, 2006 Elküldve Március2, 2006 jó is h beszélünk hívom Iriszt h mondja ember tud e helpelni pontos adatok? kor/mh/autó...
Tom Elküldve Március2, 2006 Elküldve Március2, 2006 jó is h beszélünk hívom Iriszt h mondja ember tud e helpelni pontos adatok? kor/mh/autó... Írok pü-t. :rolleyes:
warwolf Elküldve Március2, 2006 Elküldve Március2, 2006 vmi ilyesmire gondoltam én is :rolleyes: Én meg odaadtam a 7 végén Norb.nak a kihangósítóizét, remélem tudod majd hasznosítani.
aztec Elküldve Március2, 2006 Elküldve Március2, 2006 TENJÚ :rolleyes: Akkor azt is behekkelem mostmár végre :blink: Kinek jövök mivel a tagságért skacok?
redline Elküldve Március2, 2006 Elküldve Március2, 2006 Én meg odaadtam a 7 végén Norb.nak a kihangósítóizét, remélem tudod majd hasznosítani. amit Norbi ugy el is felejtett mint a szél.... :rolleyes: :blink: nem is baj ugysem tudtam tegnap kinyitni a csomagtartót ;)
Sonique Elküldve Március2, 2006 Elküldve Március2, 2006 Tegnapelött is megzabáltad a sajtburgerem, és Te aztán tudod, hogy kajával nem viccelek... :D :rolleyes: :blink: te nyomtad a képembe ;)
Atommanó Elküldve Március2, 2006 Elküldve Március2, 2006 Na annyira azért nem kellett erőltetni... :blink: :rolleyes:
Gelko Elküldve Március2, 2006 Elküldve Március2, 2006 Na annyira azért nem kellett erőltetni... :blink: :rolleyes: go to 18+ ;)
Sonique Elküldve Március2, 2006 Elküldve Március2, 2006 Na annyira azért nem kellett erőltetni... ;) :rolleyes: no mind1 .. latod töled csak ennyit kapos és azt is sajnalod :blink: mi kell het meg ekkora hashoz mi csak egy sajtbuci hiányzik mi ;) jo van bazzeg :D
kavics Elküldve Március2, 2006 Elküldve Március2, 2006 redi! Világítós kárpit én ilyenről hallottam a cs-n hirdeti, ha jól emléxem egy győri srác.
aztec Elküldve Március2, 2006 Elküldve Március2, 2006 (edited) ez egy kedden sikerült fotó... senki nem tuggya who iz dat :rolleyes: http://swed1.uw.hu/Pix/soroksari.jpg kicsit nagy volt a kép Módosítva Március2, 2006 : bazs
aztec Elküldve Március2, 2006 Elküldve Március2, 2006 ez nem gsi szerintem, csak 3 ajtós szted sztem pedig az volt :rolleyes:
Atommanó Elküldve Március2, 2006 Elküldve Március2, 2006 Mindenesetre bizti van egy eladó teli hátulja, meg morcosított géptető, peres gumik...
bazs Elküldve Március2, 2006 Elküldve Március2, 2006 szted sztem pedig az volt :rolleyes: hiszek neked, csak kételkedem
bazs Elküldve Március2, 2006 Elküldve Március2, 2006 te mikor nem? nem tom, maj szójjá rám :rolleyes:
Recommended Posts