Gelko Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 Tom ha mész kekkemétre akkor folgalat a j1... kárpit téma meg engem is érdekel....padló is meg ajtó is..kö mi jó anyag :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 carstylingon láttam vmi olyasmit, hogy világító kárpit nincs olyanról infod? Lehet hogy tudatlan vagyok de világító kárpitot még nem láttam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 Pedig tényleg van, de nekem az már übergiccs....Redinek való... :blink: Tom azért majd én is ülhetek melletted ugye amig nincs meg az óóótóóóm...aztán majd visszaadom... Szal a lényeg, hogy változatlanul Te jössz értem, ha megyünk focizni... ;) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 Hát ha tényleg van akkor redi keres róla valami képet mert nagyon kiváncsi vagyok milyen lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 Tom azért majd én is ülhetek melletted ugye amig nincs meg az óóótóóóm...aztán majd visszaadom... Szal a lényeg, hogy változatlanul Te jössz értem, ha megyünk focizni... :D :rolleyes: Yarissal. :blink: De akkor majd viszek mindenkit egy körre, aki szeretne jönni. Csak előbb ugye legyen meg. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 Tom! Láttam a verdádat Pólusnál. Mit keres az még ott? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 Tom! Láttam a verdádat Pólusnál. Mit keres az még ott? ;) Pénz, pénz, pénz... :rolleyes: :blink: Nemtom mi lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 Mondtam, hogy ne rinyáljál már bazzzz+... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 Mondtam, hogy ne rinyáljál már bazzzz+... :D Nem rinyálok, csak nem látom hogy mi lesz 4 és fél év mulva. :blink: És hogy honnan lesz másfél millám addigra. ;) De beadom a hitelkérelmet, no para. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 Nem rinyálok, csak nem látom hogy mi lesz 4 és fél év mulva. :blink: És hogy honnan lesz másfél millám addigra. ;) De beadom a hitelkérelmet, no para. :rolleyes: Azt lásd át hogy mire kifizeted az autód akkor fogsz rá annyit kifizetni mint amennyit adtak volna érte tavaly :D Azért ez így se rossz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 Azt lásd át hogy mire kifizeted az autód akkor fogsz rá annyit kifizetni mint amennyit adtak volna érte tavaly :blink: Azért ez így se rossz. Én tudok mindent. ;) :D ;) Így a legnehezebb. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 Tom ezen ne dilemmázzzz! Még így is jobban kijössz ha kiszámolod mintha vernéd a zsét a mostanira.... Én anno ezért ülem géjesibe és hitellel meg minden qrvaanyámmal 1ütt így is jobban kijöttem mintha az 1.6shemmit építettem volna tovább! BTW világítókárpit! Már 2 fajtát is láttam za 1ik uvreagánv volt, ugynolyan mint a sok kiskancsó pcjében a venti kábelekt estébé... A másik nem tudom h ceruzaelemmel világított e vagy mivel de veszett volt... BOAF Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 Mondjuk elég morbid ötlet hogy villágitson a kárpit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 Nem rinyálok, csak nem látom hogy mi lesz 4 és fél év mulva. :rolleyes: na ha hiszed ha nem ezzel többen így vagyunk drága cartásam :blink: de én a Te esetedben látom - ha folytatod a gsivel is a nihil és sátánazisten életfilózofiád, mint amit utoljára mutattál be nékem akkor- thök 1szerű gém óver baszki ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 na ha hiszed ha nem ezzel többen így vagyunk drága cartásam :rolleyes: de én a Te esetedben látom - ha folytatod a gsivel is a nihil és sátánazisten életfilózofiád, mint amit utoljára mutattál be nékem akkor- thök 1szerű gém óver baszki :blink: Ezt mind tudom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 Akkor mindent tucc 1 kivétellel barétom;) Az az 1 meg az én shöröm :rolleyes: Ljutottam ma Lalihoz so alakul a molekula.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 Akkor mindent tucc 1 kivétellel barétom;) Az az 1 meg az én shöröm :blink: Ljutottam ma Lalihoz so alakul a molekula.... Akár hiszed, akár nem most annak örülnék a legjobban, ha Neked összejönne a GSi-d. Lehet hogy 10 perc mulva már máson fogok agyalni. De ez most valahogy tök jól hangzott. Szóval hajrá, nekem még belefér az a sör. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 neked is összejön nem tuom miért kell hirtelen összefosni a padlót :rolleyes: annyi one h kell ismerős kai tud rá hitel én már megkérdeztem egy embört akit nemrég ismerek és igen benne van a témában de ő csak new carz ha kell 1 csókát még le tudok infózni az iriszem ismerőse és szintén playa... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 neked is összejön nem tuom miért kell hirtelen összefosni a padlót :blink: annyi one h kell ismerős kai tud rá hitel én már megkérdeztem egy embört akit nemrég ismerek és igen benne van a témában de ő csak new carz ha kell 1 csókát még le tudok infózni az iriszem ismerőse és szintén playa... Bármilyen infóra vevő vagyok. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 Nem akarok hangulatromboló lenni de Tom elég nehéz a helyzeted szerintem. :rolleyes: Anno én mindent végigjártam és mindenhol elutasítást kaptam és végül egy ismerőstől kértem kölcsön pénzt 3 évre.Csináltunk szerződést és úgy csengettem(csengetem) havonta a pénzt !!! Sajnos másként nem nagyon megy. Öreg a kocsi ,fiatal vagy,sportautó,,,,stb,,,,,,nagy a kockázatvállalás.Persze lehet majd több szerencsével jársz mint én anno.Én mindenesetre neked drukkolok és sok sikert. GSI4EVER :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 Nem kell itt hálálkodni... ;) Segítesz Te nekem eleget... :D Én köszi... és én miert nem kapok soha semmit sem :blink: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stewe Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 Drága baráTOM! Engedd meg , hogy elsőként igyek előre a medve bőrére és gratuláljak az autóhoz amúgy Sanyisan : "PPHHHÚÚÚ DE SZÉP ÓTÓD VAN !!!!!" Mint már Anti is említette a telefonban nekem az a véleményem , hogy mindenképpen bele kellene vágnod mert a kocsiban lévő cuccok meg fényezés kerül kb annyiba mint amennyiért az egészet megkapod !! Ergo a vas ingyé van , ha így nézed !!! NO CSAK ÜGYESEN IDESÖCSÉM !! :rolleyes: :blink: ;) :D Én és még szerintem sokan vagyunk így drukkolunk !!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 Pedig tényleg van, de nekem az már übergiccs....Redinek való... :blink: Figyu Mr. VW Golf rider! Nem pontosan jó szó a világít. Mert nem úgy világít mint amikor belecsavarod a 40 wattos körtét a budivillanyba és belevigyorogsz sz@rás közben :rolleyes: Ez inkább dereng, vagy fénye van. Talán ez a legjobb kifejezés. Ha olyan minőség amilyenre gondolok. De félek hozzánk ez sem jön be, csak a vacak minőség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 Köszönöm a sok bíztatást, mostmár biztos hogy belevágok. Tényleg Remélem azért majd néha meglátogattok az adósok börtönében. Viszont jó áron lehet majd szép GSi-t venni, amikor 2 év múlva elárverezi a bank. :blink: De mindez nem tántorít el. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 Figyu Mr. VW Golf rider! Anti kapod a gellert :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts