Tom Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 :rolleyes: Tom! Nagyon szép az a gép! Csak mond meg merre laksz, mert majd elugrok oda is csodálni! Mikor a pólusnál jártam.....mindíg benéztem a kútra....Néztem 5 percig......Néha elgondolkodtam, hogy neken sohasemnem lesz ilyen szép autóm! :blink: De Neked Lesz. ;) Csak siess nehogy az orrod elől vigyék el! Hát igen, most nálam is a sietésen megy a para. Remélem ma, vagy holnap elintéződik a hitel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 Hát igen, most nálam is a sietésen megy a para. Remélem ma, vagy holnap elintéződik a hitel. csütörtökön lurdy ? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 csütörtökön lurdy ? :rolleyes: Addigra meglesz! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 csütörtökön lurdy ? ;) Te beszélsz? Kérdeztem tőled a Lurdytalis topikban hogy jössz-e mert akkor vinném vissza a cuccodat. :rolleyes: Többiek is - akik esetleg nem tudnák - csütörtökön Lurdy tali. Budapest szexciós topikban van a lista - csekk ;) Tom, továbbra is drukkolok! Hajrá :blink: Szóljál ha menni kell bankba meggyőzni a pult mögött ülőt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 Hát igen, most nálam is a sietésen megy a para. Remélem ma, vagy holnap elintéződik a hitel. Végre már! Széép autókád! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 Mondtam neki tegnap, hogy ha nem veszi meg, én megveszem, és ott fogok vele parkolni a házuk előtt... :blink: De persze az FK veszteséges volt... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 Én ezt soha nem mondtam... :blink: Csak van jobb hely hova tenni a zsetont... ;) Amúgy én is hitelre vettem volna... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 vagy az idő volt reggel 9kor nagyon optimális vagy tényleg jót tett az autónak 200km-en keresztül a hajtás végre ismét éreztem némi erőt benne :rolleyes: Tom ha megveszed énsi irigy leszek :blink: ;) (de inkább örülni fogok) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 Én ezt soha nem mondtam... ;) Csak van jobb hely hova tenni a zsetont... ;) Na akkor asszem meg is van a kezes... :rolleyes: :blink: vagy az idő volt reggel 9kor nagyon optimális vagy tényleg jót tett az autónak 200km-en keresztül a hajtás végre ismét éreztem némi erőt benne ;) Tom ha megveszed énsi irigy leszek ;) ;) (de inkább örülni fogok) Ha összejön, akkor viszlek egy körre. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adobodo Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 Szurkolni én is szurkolok neked. :rolleyes: Sajna segítni nem tudok. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 Na akkor asszem meg is van a kezes... :rolleyes: :blink: Én mondtam, hogy megveszem te meg vedd meg az enyém ;) (1,2ért az év biznisze lett volna neked, nem? ;) ) Ha összejön, akkor viszlek egy körre. :D Minek? Hogy még jobban lássam a szakadékot ami a kettő között van? Nem akarok mégjobban összetörni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 Redi! Őszintén ki mondta, hogy azt kell megvenned... :blink: épp hogy senki... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 arra volt ideje :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 Redi! Őszintén ki mondta, hogy azt kell megvenned... :blink: épp hogy senki... :rolleyes: Volt jobb? ;) Én nem élek álomvilágban, kb látom hogy mi a helyzet.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 De megnézetted, azt mondták ne vedd meg keress jobbat...de te be voltál sózva...(lehet, hogy én is bel lettem volna :rolleyes: ) De azért lehet szépítgetni meg csinálgatni, szal nem veszett fejsze nyele... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 De megnézetted, azt mondták ne vedd meg keress jobbat...de te be voltál sózva...(lehet, hogy én is bel lettem volna :rolleyes: ) Ez nem egészen igy igaz. A juhuhu annyit mondott, hogy ő nem venné meg. De ő semmilyen géjesit nem vett volna meg :blink: De azért lehet szépítgetni meg csinálgatni, szal nem veszett fejsze nyele... Persze, hogy nem. Sokan összetennék a kezüket ha az övék ilyen állapotban lenne. Sokan meg nem, de ők azok akik miatt utálják a gsi-t keresők a gsi tulajokat ;) Csak vagy egy képem (fejben), hogy milyet szeretnék, de ebből nem lesz semmi idén. Ennyi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 Jóóóó vannnna... nem b@szogatni akartalak.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 Kaptam személyi kölcsön ajánlatot, ugyhogy legrosszabb esteben bevállalom azt. ;) Ma beszélek a Tomival, ő is tud valamit, amelyik kedvezőbb lesz, azt választom. Lehet hogy talán egyszere nekem is lesz majd GSi-m... :D :blink: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 Majd Coupe elmondja, ha marad rá ma ideje...kicsit elhalmoztam...:-( Ezúton is bocsi... :rolleyes: Végül is elég hamar végeztem és mogyoródon se tévedtem el :blink: Minden le van zsírozva elötted már csak nagyon apróságok kell beszerezni. ;) Kaptam Antitól egy kupakot amiért végtelenül hálás vagyok :D de sajnos nem tudtam ma berakni mert holnapra jön meg a tömítés hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 Végül is elég hamar végeztem és mogyoródon se tévedtem el ;) Minden le van zsírozva elötted már csak nagyon apróságok kell beszerezni. :D Kaptam Antitól egy kupakot amiért végtelenül hálás vagyok ;) de sajnos nem tudtam ma berakni mert holnapra jön meg a tömítés hozzá. Csak nem egy erős kupak? :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 Nem kell itt hálálkodni... :rolleyes: Segítesz Te nekem eleget... :blink: Én köszi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 Nem kell itt hálálkodni... ;) Segítesz Te nekem eleget... :D Én köszi... A hengerfej tömítés nagyon szép munka pedig nem értek hozzá de látszik rajta hogy a fickó érti a dolgát. Tom! De az :rolleyes: Én is irigy leszek egy kicsit de nagyon örülök hogy megoldódni látszik a gsi :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 Juhéééé juhééé... Na akkor most már örülsz miii! Na kivi leszek ha meglesz mennyit időt fox benne tölteni... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 Juhéééé juhééé... Na akkor most már örülsz miii! Na kivi leszek ha meglesz mennyit időt fox benne tölteni... ;) Lehet hogy abban kell majd aludnom, elég vicces a hitel. :blink: Nem baj, úgyis 2 vesém van (asszem :rolleyes: ). A héten remélem biztosra lehet majd tudni a dolgokat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 Lehet hogy abban kell majd aludnom, elég vicces a hitel. ;) Nem baj, úgyis 2 vesém van (asszem :rolleyes: ). A héten remélem biztosra lehet majd tudni a dolgokat. :D Mit takar az hogy "vicces a hitel"? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts