redline Elküldve Január28, 2005 Megoszt Elküldve Január28, 2005 a mote-s gis-s oldalnak sztem a legeslegjobb választás a gsi.opelclub.hu benne van mindkét lényeges infó, és még jól is néz ki Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Január28, 2005 Megoszt Elküldve Január28, 2005 Zorro! 2 és fél hét... :) :D Üdv.: Atommanó vazzzz ! Gyors a szerelőd ! :prayer: De jobb is, így nemsokára tudsz mesélni a váltórövidítőről. :wink: 40 eur körül van C20XE-hez, ez beleférne, ha tényleg jó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Január28, 2005 Megoszt Elküldve Január28, 2005 a mote-s gis-s oldalnak sztem a legeslegjobb választás a gsi.opelclub.hu benne van mindkét lényeges infó, és még jól is néz ki Szerintem is jól hangzik! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január28, 2005 Megoszt Elküldve Január28, 2005 a mote-s gis-s oldalnak sztem a legeslegjobb választás a gsi.opelclub.hu benne van mindkét lényeges infó, és még jól is néz ki Szvsz a többi szekció is csinálhatná ez alapján, és akkor megmaradna a klub egysége matrica terén is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Január28, 2005 Megoszt Elküldve Január28, 2005 Itt lesz az jövő héten... :wink: Amúgy nekem is sima méretűekkel van most bent... :wink: Jó reggelt Sonique pajtárs... :wink: Üdv.: Atommanó bizton allithatom hogy nem lessz itt mint ahogy a lampa is csak márc elején lessz itt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január29, 2005 Megoszt Elküldve Január29, 2005 Hát ha igaz amit írt, hogy csütörtök reggel elküldte a gátlókat, akkor az belefér egy hét alatt... :roll: A váltórövidítőről meg nem tudok semmit merre járhat... :wink: Szóval szerintem... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január29, 2005 Megoszt Elküldve Január29, 2005 a mote-s gis-s oldalnak sztem a legeslegjobb választás a gsi.opelclub.hu benne van mindkét lényeges infó, és még jól is néz ki Na hát épp ezt mondtam én is... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Január29, 2005 Megoszt Elküldve Január29, 2005 Hát ha igaz amit írt, hogy csütörtök reggel elküldte a gátlókat, akkor az belefér egy hét alatt... :roll: A váltórövidítőről meg nem tudok semmit merre járhat... :wink: Szóval szerintem... :wink: Üdv.: Atommanó ha simán adta fel akkor az min 10munka nap meg ide ér GLS vagy UPS vagy DHL -el 3 nap váltórövidítőről az is gyün valahol Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január29, 2005 Megoszt Elküldve Január29, 2005 Gyerekek ez izgibb lesz mint a Karácsony... :) :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január29, 2005 Megoszt Elküldve Január29, 2005 ....GLS vagy UPS vagy DHL -el 3 nap.... DPG is ide sorolandó, de majd írok még róla az ebay témakörben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Január30, 2005 Megoszt Elküldve Január30, 2005 Éjszaka elmentem picit autózni és visszafelé jövet Visegrád után 1-2 faluval a főúton haladva 1ik kisutcából jött ki egy Fehér Astra GSI és majdnem nekem jött oldalról :) Jól nézett volna ki 2 fehér GSI karambolja....EJJJJ Szép volt a másik vas csak a bal első lámpája ki volt égve és a helyzetjelzője zöld volt :D Majd elém jött és elviharzott.....nem volt kedvem utánna eredni a -14c fokban......picit csúszósak voltak az utak. Nah mind 1. Ezt csak érdekesség képpen írtam. Azthiszem alszom 1-et :lol: Jah a nagypapás autózás eredménye : 6Liter/100Km-es fogyasztás max. 80/h csúcs sebesség :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január30, 2005 Megoszt Elküldve Január30, 2005 "nagypapás autózás " ...na ez lesz most nekem is kb 2 hónapig... :wink: Nem baj amit most majd megspórolok a benzinen, azt ráköltöm valami tunyingra... :) :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január30, 2005 Megoszt Elküldve Január30, 2005 Nem tudsz annyit spórolni a benzinen, legfeljebb ha egy évig gyalog jársz :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január30, 2005 Megoszt Elküldve Január30, 2005 De ez tulképpen nem is spórolás lesz, hanem a generál utáni bejáratásból adódó kevesebb fogyinak köszönhetően azért csak marad egy két froncsi, hogy azt mondjuk egy opeles püskacsára költsem... :) :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január30, 2005 Megoszt Elküldve Január30, 2005 már megest meg akarod venni a közönséget???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január30, 2005 Megoszt Elküldve Január30, 2005 Ne fogd a kacsára.... :) :D :lol: kikaptál és kész.. :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január30, 2005 Megoszt Elküldve Január30, 2005 akkkor azt hiszem pont nem kaptam ki :D no de mind1, nekem nagyon a szívemhez nőtt az a nyár kieséses alapon az idei szezon azt hiszem már nem lesz annyira vicces :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január30, 2005 Megoszt Elküldve Január30, 2005 amúgy nem mintha nem lenne tök mindegy... (Megvan DVD-n ha érdekel... :wink: ) Ezért van esélyed, csak hát igencsak minimális.... :) :D :lol: Jössz Kmétre 5-én??? :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január30, 2005 Megoszt Elküldve Január30, 2005 Mégnemtom brádör :roll: Ha most azt mondom lepusztultam anyagilag nem kicsit, akkor nem fogod elhinni, mi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január30, 2005 Megoszt Elküldve Január30, 2005 Akkor gyere le velem, leviszlek, és meghívlak egy hambucira... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január30, 2005 Megoszt Elküldve Január30, 2005 Ezt viszont semmi pénzért nem utasítanám vissza 8) A hamibit éjn állom :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január30, 2005 Megoszt Elküldve Január30, 2005 Akkor már csak ezért kell drukkolni, hogy beleessen a moci a gépcsodába addig... de ez kedden úgy is kiderül... :wink: ha nem megyünk a Puntóval... :oops: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 Üdv. Szombat reggel még a "csipám" sem nyílt ki de még a motor sem melegedett fel már a zsernyákok levillogtak az utról. Egyből kiszúrták 8) , hogy nincs rendszámom elől( az ablakban volt csak párásodott mögötte és bedobtam a csomagtartóba , hogy kéznél legyen ha kell 8) ) Kérdezték is , hogy hol van : :smt102 mondam most sérült elől a lökös , a rendszám leesett és még nem volt időm visszatenni (de már rakom is) Erre a yardosok -most mond meg , hogy azért nincs elől rajta a rendszám mert igy jobban néz ki 8) 8) 8) 8) -szerintem is jobban néz ki nem?saját készítésű LEXMAUL desing rács elől(mondam) -erre ők, akkor csináltas matricás rendszámot. -én csináltatnék de ez a magyar rendszer minden kis szarból ügyet csinál, hogy mégjobban lehúzza a parasztot( :) ) az utánnajárás , az idő , az engedélyeztetés , INDOKLÁS,fényképkészítés, na meg a lovéééé ezért a kis apróságért. A végén kaptam egy 2000 HUF csekket és boldogan aláírtam a papírokat. Ui:még jó , hogy ennyivel megúsztam mert aznap hajnal 2 -ig nyomtok a karaokét na meg az üzemanyagot. 8) :lol: :oops: :D - Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 Nekem bejön!!! Szerintetek? Majd csak kamillázik az asszony ha uninstalálom a lámpákat a Punto-ból... :) :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 ha uninstalálom a lámpákat a Punto-ból... Na erre befizetek wazz! :) :D :lol: :lol: :lol: Amúgy hol találtad ezt a gyöngyszemet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts