bazs Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 tessék spórolni, megfűzni a szülőket, hogy ne fizess albit, kaját, mittudomén, és akkor minden zsé mehet erre, a 2k meg benyára (bár az elég karcsú lesz) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Az a gond hogy ez nekem jelenleg az egy éves fizum. Bruttóba... :rolleyes: A mostaniból meg max. 200k-t lehetne kinyerni. MAX. Rossz helyen melózol! :blink: na de........ lehet azon az autón fiatalítani!Szerintem! :D Nekem is GSi a hiteles papírok szerint egy 2.0CDX felsz. 2001-es évjáratú G Astra kombi volt! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 tessék spórolni, megfűzni a szülőket, hogy ne fizess albit, kaját, mittudomén, és akkor minden zsé mehet erre, a 2k meg benyára (bár az elég karcsú lesz) Hát igen akkor egy évig nincs étkezés és ótózás. :blink: Viszont irtó jó vétel lenne, mert megvan benne majdnem minden, amit szép lassan egyébként is beleraktam volna az enyémbe, kb. ennyi pénzért... Este azért még számolgatok... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 otthon nem adnak kaját? :rolleyes: bulikat meg kihagyod, ennyi :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 otthon nem adnak kaját? :rolleyes: bulikat meg kihagyod, ennyi :blink: Bárcsak ilyen egyszerű lenne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 pedig ilyen eccerű tudom, már csináltam :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 pedig ilyen eccerű tudom, már csináltam :rolleyes: vedd ki a kezed a biliből :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 pedig ilyen eccerű tudom, már csináltam :blink: Ha lenne 200e kezdőm, és/vagy tudnám hogy havi 100-at erre fixen félre tudok rakni, akkor nem lenne gond. De 6200 kezdőm van és 90ből nehéz 100at félrerakni... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 @gelko he? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 @gelko he? nemolyaneccerű :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Ha lenne 200e kezdőm, és/vagy tudnám hogy havi 100-at erre fixen félre tudok rakni, akkor nem lenne gond. De 6200 kezdőm van és 90ből nehéz 100at félrerakni... :rolleyes: megoldás: hosszabb futamidő ;) nemolyankönnyű :blink: kicsit szenvedős, tudom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Bazs ! vedd meg te :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 nekem nem kell már astra :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Más verzióban meg kb. 3 évre jön ki a hitel. Nemtom létezik-e ilyen. 1.3at felvenni és 2-3 év alatt visszafizetni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Más verzióban meg kb. 3 évre jön ki a hitel. Nemtom létezik-e ilyen. 1.3at felvenni és 2-3 év alatt visszafizetni. tuti van ilyen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Más verzióban meg kb. 3 évre jön ki a hitel. Nemtom létezik-e ilyen. 1.3at felvenni és 2-3 év alatt visszafizetni. bátorság....bár én nagy ellenzője vagyok a kocsira hitelt elvnek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 bátorság....bár én nagy ellenzője vagyok a kocsira hitelt elvnek Hát igen elég sokan vannak ezzel így... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 mondjuk azért elég vicces, hogy pl amerikában mindent (értsd: MINDENT) hitelre vesznek autót 20-30 éves hitelre, semmi pénzeket fizetnek, majd pár év múlva lecserélik és kezdik nagyjából előről persze kicsit mások a feltételek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 mondjuk azért elég vicces, hogy pl amerikában mindent (értsd: MINDENT) hitelre vesznek autót 20-30 éves hitelre, semmi pénzeket fizetnek, majd pár év múlva lecserélik és kezdik nagyjából előről persze kicsit mások a feltételek jó ez igaz nálunk is divat lett és már új ótót is olcsóbban kapsz hitelre mint kpra de akkor is bármikor beüthet bármi .... erről Coupe is tudna mesélni.... de h ne legyek off kéne egy gsi téli autónak :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Milyen helyeket érdemes felhívni hitellel kapcsolatban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Én tudom milyen érzés havonta autót fizetgetni és ha nem lopták volna el az autómat akkor még meg is érte volna.Elég nagy áldozattal jár de ha mindent figyelembe veszünk akkor másként nem is lehetne egyről a kettőre jutni.Nekem az első jobb autómat is hitelre vettük,ha nem így történt volna lehet hogy még mindig ladában ülök.Azért érdemes lenne megérdeklődni hogy milyen feltételekkel lehetne megvenni ezt az autót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Milyen helyeket érdemes felhívni hitellel kapcsolatban? svájci rokonok :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Milyen helyeket érdemes felhívni hitellel kapcsolatban? nekem a caravan-ra az autokertben intézték teljesen korrekt hely csak nem tom, hogy ilyen öreg autót hiteleznek-e Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 jó ez igaz nálunk is divat lett és már új ótót is olcsóbban kapsz hitelre mint kpra de akkor is bármikor beüthet bármi .... erről Coupe is tudna mesélni.... de h ne legyek off kéne egy gsi téli autónak :rolleyes: Hernád Tomi hülyét kapna ha téli autó lenne a féltve örzött gsiből. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Hernád Tomi hülyét kapna ha téli autó lenne a féltve örzött gsiből. nem arra gondoltam te ... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts