csak1astras Elküldve Február26, 2006 Megoszt Elküldve Február26, 2006 Sziasztok! Valami normális gumist Délpesten tudtok ajánlani? 16-os gumi kellene, uj, de inkabb hasznalt, de akiknél voltam mindenféle szemetet akartak rámtukmálni. köcc Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Február26, 2006 Megoszt Elküldve Február26, 2006 Sziasztok! Valami normális gumist Délpesten tudtok ajánlani? 16-os gumi kellene, uj, de inkabb hasznalt, de akiknél voltam mindenféle szemetet akartak rámtukmálni. köcc Próbáltam neked pü-t küldeni, nem tom, elment-e... Link to comment Megosztás: More sharing options...
csak1astras Elküldve Február26, 2006 Megoszt Elküldve Február26, 2006 Próbáltam neked pü-t küldeni, nem tom, elment-e... Átjött, de érlelem a dolgot :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adobodo Elküldve Február26, 2006 Megoszt Elküldve Február26, 2006 Tom jó az nekem. Anyimálni kéne. Ha megy akkor el tudnád küldeni az ímélemre. Előre is thx :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február26, 2006 Megoszt Elküldve Február26, 2006 Tom jó az nekem. Anyimálni kéne. Ha megy akkor el tudnád küldeni az ímélemre. Előre is thx :rolleyes: Holnap munkahelyen akkor megpróbálom bescannelni. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Goofy Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 A lényeg lényege tényleg az összehasonlítás volt. De az a Mazdás próbálkozás tényleg aranyos volt! :D Amúg én pl. a Yaris TS-t nem igazán bírtam követni! :rolleyes: Kicsit nagyon ment. Valakinek v.mi tapasztalat? Hello! Én annó versenyeztem egy ts yaris ellen de akkor 8v es gsi-m volt,de azzal meg lehetett fogni igaz nem nagyon de el lehet verni a 16v-sel még nem mentem ts yaris :blink: ellen,de szerintem felesleges lenne ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Hello! Én annó versenyeztem egy ts yaris ellen de akkor 8v es gsi-m volt,de azzal meg lehetett fogni igaz nem nagyon de el lehet verni a 16v-sel még nem mentem ts yaris :rolleyes: ellen,de szerintem felesleges lenne :blink:Akkor gyóó! :D Szal akkor az is csak a "kompakt" autókat tudja lelépni a kis súly miatt! Hiába, a GSi az GSi na! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Tom jó az nekem. Anyimálni kéne. Ha megy akkor el tudnád küldeni az ímélemre. Előre is thx :blink: Küldeném, de sajnos, nemtom az e-mail címed, a forum meg nem mutatja meg, csak küldeni enged, de ott meg csatolni nem tudok. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adobodo Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 adobodo@freemail.hu :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 na Goofy alakul a Jerry féle gsi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 adobodo@freemail.hu ;) Elküldtem. :rolleyes: De sajna Gsi nincs, csak a többi karosszéria változat. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adobodo Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Megóggyuk, köszi :rolleyes: Na, akkor most egy fél évig nem leszek elérhető :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Goofy Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 na Goofy alakul a Jerry féle gsi? hÁT MOST IGY NÉZ KI :rolleyes: Csuszkáltam és ez lett a vége.. aZ ELSŐ KERÉK MEG ADTA MAGÁT Ja meg lakatolás+fény most ilyen nagyából ennyi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 hÁT MOST IGY NÉZ KI :blink: Csuszkáltam és ez lett a vége.. aZ ELSŐ KERÉK MEG ADTA MAGÁT http://gsiclub.uw.hu/modules/Vidra_Gallery...oofy/kep012.jpg Mi az, amit keresni kell majd hozzá olcsóért? Amúgy szép, grat hozzá! :rolleyes: Malőrök elő szoktak fordulni, ez benne van a pakliban,Ez van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 :rolleyes: hÁT MOST IGY NÉZ KI :blink: Csuszkáltam és ez lett a vége.. aZ ELSŐ KERÉK MEG ADTA MAGÁT http://gsiclub.uw.hu/modules/Vidra_Gallery...oofy/kep012.jpg Ja meg lakatolás+fény most ilyen nagyából ennyi... http://gsiclub.uw.hu/modules/Vidra_Gallery...ers/Goofy/z.jpg Anno a kedven autóm volt a Jerry GSIje Képpel ne idézz hozzászólást légyszives!! Köszi! opeltomi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Goofy Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Hát ami kell hozzá:rolleyes: Eltört a lengőkar,2 oldalt a torony csapágy az összes szillent ki kel cserélni. Igy ennyi,de azért szeretem,de meg fogok válni töle ha kész lesz mert kéne egy kicsit jobb gyorsabb szebb:) de szerintem minden gsis-nek meg fordul ez a fejébe aztán ugy is az a vége hogy meg marad:) Mert nem drága hozzá semmi(néha:)megy is ha kell meg azért ki is néz valahogy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Hát ami kell hozzá:rolleyes: Eltört a lengőkar,2 oldalt a torony csapágy az összes szillent ki kel cserélni. Bölcsőt nem húzta el?Vagy akkorát nemkapott? Mert nem drága hozzá semmi(néha:)megy is ha kell meg azért ki is néz valahogy. Ez viszont igaz. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Az az első kerék elég randa :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Goofy Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Bölcsőt nem húzta el?Vagy akkorát nemkapott? Ez viszont igaz. :rolleyes: Nem tudom remélem nem ,majd ha szét szedik kiderül,de a legrosszabra számitok mert akkor nem ér meglepi :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Nem tudom remélem nem ,majd ha szét szedik kiderül,de a legrosszabra számitok mert akkor nem ér meglepi :blink: Olykor célszerű sajnos! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Ja meg lakatolás+fény most ilyen nagyából ennyi... http://gsiclub.uw.hu/modules/Vidra_Gallery...ers/Goofy/z.jpg ki csinálta a lakatosmunkát??? pont ilyen megoldást szerettem volna a csomatartó ajtóra, hogy igy legyen lefalazva, mert igy benne lehetne hagyni a zárat Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Goofy ha szilenteket veszel akkor vagy calijét vagy a régebbi fajtát vedd az legalább tömör és erősebb! nekem legalábbis az lett betéve és jobb nem is kicsit... De mi törpént miközben megadta magát a futómű? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 ki csinálta a lakatosmunkát??? pont ilyen megoldást szerettem volna a csomatartó ajtóra, hogy igy legyen lefalazva, mert igy benne lehetne hagyni a zárat Nekem is bejövős! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Nekem is bejövős! :blink: Nekem nem tecc. Olyan otromba. :rolleyes: De ha eleadó lesz jó áron, akkor valahogy túlteszem magam rajta. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Nekem nem tecc. Olyan otromba. :rolleyes: De ha eleadó lesz jó áron, akkor valahogy túlteszem magam rajta. :D :blink: ;) Ahogy jónak látod!De a tiéd ezzel az új hátsó lökössel is nagyon ottvan! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts