Tom Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 Hát akkor valszeg nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Ezért én inkább egy Super 1600-as Swiftet javasolok!Ott van már kellő LE is, meg minden. Gondolom olcsó is. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 Gondolom olcsó is. :blink: Szinte hozzádvágják! :rolleyes: Csak vidd! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 (edited) Suzuki a ti autótók :rolleyes: Módosítva Február25, 2006 : PetiGSI Link to comment Megosztás: More sharing options...
adobodo Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 Ez meg a mienk :rolleyes: Szép naon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 A mai nap tanulsága: Jól megy az a dög sárga GSi... :D :rolleyes: :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 Szép ez a gsi valóban, de azért arról is szólhatna, mitől lett 183 lóerő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február26, 2006 Megoszt Elküldve Február26, 2006 Havercsávónak van új Suzija. Nem jó. Külsöre talán ok, de belül nincs hely, a Kadettom is ezerszer jobb volt. Béla bazz ha megvetted volna letagadom hogy valaha is ismertelek :D Hernád mester meg tényleg árulja az autóját ezexerint!? Ilyen szép autót eladni!?!?!? Ezekszerint nem ismered a kocsit :rolleyes: az 183 LE ha ő mondja ;) Amúgy ha van egy frankó GSid, miért akarod lecserélni? (Föleg szutyokira :blink: ) Tom nemtom mibajod, ugy megy a kocsid mint állat. Köszi hogy hazahoztatok, Coupénak meg a hazafuvart külön köszi. Bocsi nem tudtam ismered a Rákosit, csak általában nem info senkinek hogy János utcánál... Azé nem nyögtem ki ;) Fú de nem bánom hogy garázsban áll kocsikám ebben a szar idöben Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február26, 2006 Megoszt Elküldve Február26, 2006 Urak!! Fejezzük be itt a Suzukis társalgást,ha lehet. Van arra külön topic. Aztamindenét!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február26, 2006 Megoszt Elküldve Február26, 2006 Hú mekkora leszúrást kaptatok :rolleyes: Jogos. Goto swiftklub.hu / ignisklub.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február26, 2006 Megoszt Elküldve Február26, 2006 Urak!! Fejezzük be itt a Suzukis társalgást,ha lehet. Van arra külön topic. Aztamindenét!! Tényleg nem bántásból, hanem kérdezem: Ez nem egy chat topic? Azt hittem itt tényleg mindenről lehet dumcsizni, ami kicsit is kapcsolódik a GSi-hez, vagy a Gsisekhez (pl. lenyomja-e a tuningolt GSi az új 170 lovas Kókuszt, ami egyébként ronda, meg ilyesmi). Vagy akkor most nem? Hangsúlyozom tényleg kérdés... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Február26, 2006 Megoszt Elküldve Február26, 2006 Péntek este jött egy haverom akinek egy mazda 323i (110HP) autója van és mesélte,hogy pár napja versenyzett egy gsi-vel amiben 3an ültek és odacsapta a gsi és nagyon mérges lett.(virulva hallgattam a történetet).Mondta,hogy most viszont másként lenne mert teljesen kipakolta a kocsit és szerzett valami hatalmas AC-t ami "többlet üzemanyaghoz" juttatja a motort.Megkért próbáljuk ki egy verseny erejéig én meg igent mondtam neki.Szóltam Laci4-nek is jöjjön mert verseny lesz :blink: Kimentünk az iveco-hoz ott jó széles a terep és elég elhagyatott volt :rolleyes: De így nyugiban lepróbálhattuk a gépeket.Érdekessége a versenynek,hogy a 8szeleps 323 0-ról kb 50-ig eléggé tartotta magát.(Gondolom rájátszott az is,hogy nagyon kivolt pakolva a kocsija) de utánna a C20XE életre kelt és mikor a 3-ikat váltottam szegény..............mint a borravaló :D 2 verseny után már értelmetlen volt tovább kínozni a gsi-t. ;) Az est további érdekessége,hogy az opel sztráda mögötti földútra keveredve elösször én akadtam el, majd Laci4 is és a mazda húzott ki minket a sárból ;) GSI RULEZ ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február26, 2006 Megoszt Elküldve Február26, 2006 Ügyesek vagytok!Jól összekentétek magatokat! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február26, 2006 Megoszt Elküldve Február26, 2006 Ügyesek vagytok!Jól összekentétek magatokat! :blink: Ebből most nekem is kb. ennyi a tanulság. ;) Még jó hogy megeszi a 110 lovas ótót a Gsi, akárhogy is ki van pakolva. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február26, 2006 Megoszt Elküldve Február26, 2006 Ebből most nekem is kb. ennyi a tanulság. ;) Még jó hogy megeszi a 110 lovas ótót a Gsi, akárhogy is ki van pakolva. :rolleyes: Még uzsonnára is elég sovány falat sztem! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február26, 2006 Megoszt Elküldve Február26, 2006 Ez meg a mienk :blink: Szép naon. Gyönyörű ez a gép! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február26, 2006 Megoszt Elküldve Február26, 2006 Tényleg nem bántásból, hanem kérdezem: Ez nem egy chat topic? Azt hittem itt tényleg mindenről lehet dumcsizni, ami kicsit is kapcsolódik a GSi-hez, vagy a Gsisekhez (pl. lenyomja-e a tuningolt GSi az új 170 lovas Kókuszt, ami egyébként ronda, meg ilyesmi). Vagy akkor most nem? Hangsúlyozom tényleg kérdés... :rolleyes: Egy-két hozzászólás csak a Suzukiról szólt. Ez tényleg Chat topic de GSI chat. Az másiknak meg ott van a saját topicja. Megkaptad a választ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február26, 2006 Megoszt Elküldve Február26, 2006 Egy-két hozzászólás csak a Suzukiról szólt. Ez tényleg Chat topic de GSI chat. Az másiknak meg ott van a saját topicja. Megkaptad a választ? Háááát... Választ kaptam, csak az értelmét nem látom 100%-ig. Asszem ezt kellett volna megbeszélni az élő fórumon. Pl. futómű topicban beírja valaki hogy felrakta az új 17 Alessio felnijét és azóta ráz a futómű, mi lehet ez. Erre jön az a válasz, hogy ha nem újonnan vette, akkor nézze meg hogy nem-e a felni a szar, mert puha anyagból van és könnyen tönkremegy és akkor rázhat. Sajnos ilyen az alassio. Akkor ez most off, vagy nem? Mert sok köze nem volt a futóműhöz... :blink: :rolleyes: Szeritnem az itteni Szusi chat is kb. ilyen volt, majdnem mindegyik hozzászólásban benne volt az opellel, vagy konkrétan a Gsi-vel történő összehasonlítás. valahogy jobban kéne definiálni az offot szeritnem, mert igazából ebből vannak a gondok... SZERINTEM. ;) Viszont akkor most goto chat (vagy mégsem? ;) )!!! :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február26, 2006 Megoszt Elküldve Február26, 2006 A lényeg lényege tényleg az összehasonlítás volt. De az a Mazdás próbálkozás tényleg aranyos volt! :blink: Amúg én pl. a Yaris TS-t nem igazán bírtam követni! :rolleyes: Kicsit nagyon ment. Valakinek v.mi tapasztalat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február26, 2006 Megoszt Elküldve Február26, 2006 Teljesen egyetértek TOMmal! De szerintem ezért is lenne jó, ha a GSI topic-okat GSI-sek, a Debrecen topic-ot a Debreceni szekció, stb. moderálná elsősorban... és így adott szekció tűréshatárai, rugalmassága szerint történhetne mindez. Természetesen 1-2 global moderátor tevékenysége mellett... (bár ez itt megint OFF... asszem! :rolleyes: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február26, 2006 Megoszt Elküldve Február26, 2006 (bár ez itt megint OFF... asszem! :rolleyes: ) jaja! :blink: ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február26, 2006 Megoszt Elküldve Február26, 2006 Na tényleg beszéljünk a géjesiről amiről a topic címe is szól. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február26, 2006 Megoszt Elküldve Február26, 2006 A mai nap tanulsága: Jól megy az a dög sárga GSi... ;) :blink: ;) :D Muszáj neki jól mennie de nem győzőm hangoztattni hogy az 1.4 ed tényleg nagyon jól megy.Mikor 2-be indultunk akkor kis fordulaton simán elmentél mellettem. :rolleyes: Albert! Nincs mit ha tudom hogy ennyire közel laksz hozzám akkor el is vittelek volna nem csak haza ;) (majd legközelebb) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február26, 2006 Megoszt Elküldve Február26, 2006 Szerintem szép. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adobodo Elküldve Február26, 2006 Megoszt Elküldve Február26, 2006 Emberek, nincs valakinek dugiban Gsi-ről, vagy Astra F-ről blueprintje? Jönne jól nagyon :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február26, 2006 Megoszt Elküldve Február26, 2006 Emberek, nincs valakinek dugiban Gsi-ről, vagy Astra F-ről blueprintje? Jönne jól nagyon :blink: Már kerestek sokan, de nem nagyon lehet fellelni semmit a neten, meg úgy sehol. Elég érdekes. Sima 3nézeti rajzom van katalógusból, de azért az nem az igazi... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts