Tom Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Az a két teherautó, hogyan hozta össze a találkozót? Mert elötte nem ment, legalábbis a kamerán nem látni a kissebbiket. Aztán mikor elcsapja lehet látni, hogy a kicsinek a fülkéje felénk áll, mintha jött volna szemből. Oldalról nem jöhetett, mert fal van. Akkor? Vagy csak én nem láttam semmit? Azt én sem értettem teljesen. :rolleyes: De szerintem kb. olyan lehet ott a talaj, mint a Lurdy mélygarázsban és rohadtúl csúszhat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Hát ami még érdekes nézzétek mega féknyomokat hol satunál látszik hol nem.... A két teherautó csak úgy jöhetett össze h a másik jobbról próbáált meg beférni... olyan a szitu mintha pont a kamera elött pár m.-el lenne még 1 4. sáv és onnan ugranának be páran... Vagy a kamion oldalról jött volna be? Link to comment Megosztás: More sharing options...
WaseK Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Hát ami még érdekes nézzétek mega féknyomokat hol satunál látszik hol nem.... A két teherautó csak úgy jöhetett össze h a másik jobbról próbáált meg beférni... olyan a szitu mintha pont a kamera elött pár m.-el lenne még 1 4. sáv és onnan ugranának be páran... Vagy a kamion oldalról jött volna be? Oldalról nem tudott bejönni, mert elötte lehet látni, hogy ott fal+korlát is van. Inkább az lehet, amit mondtál először. Ez még magyarázat lehet arra is, hogy miért szemből látjuk meg a kicsit. Egyszerűen beforgatta maga elé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Kész lett az autóm :blink: ;) olyan az első futóművem mintha új lenne.Kiváncsi vagyok meddig,hála ezeknek a jó magyar utaknak :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Kész lett az autóm ;) :D olyan az első futóművem mintha új lenne.Kiváncsi vagyok meddig,hála ezeknek a jó magyar utaknak :rolleyes: És jó minden? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 És jó minden? :rolleyes: A gólyaláb kivételével ami úgye mégse lett cserélve tökéletes.Szerintem a toronyszilent is jó és nem az a torony szagató pont olyan ami kell.Majd holnap megnézed. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Hát a nagy lóf...t. Nem túl közismert, de gondolkodtam azon, hogy meválok a gsi-től, és beugrok egy használt de ifjú, új szériás swiftbe, mert nagyon tetszett a formája, és azt mondják, hogy nagyon dinamikus jó, ugyanakkor új autó lenne semmit se fogyasztana, stb. Elmentem megnézni, kívülről ugyebár szép, belülről is nagyon tetszett, komfortos, ergonómikus, szép, stb, mindennek jó fogása van, tényleg megelőzte önmagát és kategóriáját a suzuki az új swifttel. Oké, próbáljuk ki. Hát csak Benzin kollégát tudom idézni. Mint a harmat, olyan gyenge.... igazából én vagyok a hülye, nem is tudom, mit vártam....... naszóval, megin oda jutottam, hogy a gsi a király :rolleyes:. Az is elmegy városban is időjárástól függően 7-9 literrel, ha finoman jársz, de ugyanakkor benne van a lehetősége a száguldozásnak is. Ennyit erről. Meg így bankkal sem kell szórakozni :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 Azt ne feledd el,hogy minusz 50 paci a Géjesihez képest. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 Hát a nagy lóf...t. Nem túl közismert, de gondolkodtam azon, hogy meválok a gsi-től, sztem ez nem meglepő :rolleyes: nálam havonta rezeg a léc a kocsi alatt :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 neked van GSI-d ????? :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 IQ az új szuziban nekem 1 dolog tetszett az a váltó volt :blink: A többi qka :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 neked van GSI-d ????? :rolleyes: :blink: nem is tudtad ? le vagy maradva ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 IQ az új szuziban nekem 1 dolog tetszett az a váltó volt ;) A többi qka :blink: én még nem ültem suziba... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 nem maradtál ki sokból :rolleyes: nekem meg rég kinn kellene csinálnom az autót , h nehogy Tomnak legyen a végén igaza de ez a faken hó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 nem maradtál ki sokból :D nekem meg rég kinn kellene csinálnom az autót , h nehogy Tomnak legyen a végén igaza de ez a faken hó... Hát... :rolleyes: :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 nemhagyom magam öcssséééém dont paraaaa Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 én még nem ültem suziba... :rolleyes: Ha gondolod el tudom intézni :blink: Szerintem nem rossz autó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 nemhagyom magam öcssséééém dont paraaaa Menjek segíteni? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 Hát csak Benzin kollégát tudom idézni. Mint a harmat, olyan gyenge.... igazából én vagyok a hülye, nem is tudom, mit vártam....... naszóval, megin oda jutottam, hogy a gsi a király :rolleyes:. Az is elmegy városban is időjárástól függően 7-9 literrel, ha finoman jársz, de ugyanakkor benne van a lehetősége a száguldozásnak is. Ennyit erről. Meg így bankkal sem kell szórakozni :blink: Miért nem egy 1.5VVT-t választottál próbaalanyul? ;) Azzal lett volna egy kis feeling, de más dimenzió, mint egy vérbeli középkategóriás sportautó. Igaz, drágább is, de ugye a GSi sem 2ft anno! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 Miért nem egy 1.5VVT-t választottál próbaalanyul? :rolleyes: Azzal lett volna egy kis feeling, de más dimenzió, mint egy vérbeli középkategóriás sportautó. Igaz, drágább is, de ugye a GSi sem 2ft anno! :blink: 100ezer forint van a két motor közt a különbség viszont tényleg ég és föld. Iqbéla! Ha van lehetőséged próbálj ki egy ignis sportot.Az kb úgy megy mint a gsi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 100ezer forint van a két motor közt a különbség viszont tényleg ég és föld. Iqbéla! Ha van lehetőséged próbálj ki egy ignis sportot.Az kb úgy megy mint a gsi. S, beültetve talán úgy is kanyarodik!Vagy legalább is hasonlóan! :rolleyes: Gondolom! :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 Menjek segíteni? :rolleyes: THX de egylőre el kell jutnom oda h hozzá tudjak nyúlni No meg nomád világ van itt nálunk mert ugye no garage oldala.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 S, beültetve talán úgy is kanyarodik!Vagy legalább is hasonlóan! :rolleyes: Gondolom! :blink: :D Hááát... Nyáron mentem együtt párszor egy olyan géppel. Teljesítményben sokkal jobb, bár közel nem GSi, de kanyarban bármikor megettem. Mondjuk annyi pénzért nem rossz alternatíva, de 1000x is inkább Gsi. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 100ezer forint van a két motor közt a különbség viszont tényleg ég és föld. Iqbéla! Ha van lehetőséged próbálj ki egy ignis sportot.Az kb úgy megy mint a gsi. Csakhogy nekem az új szvift teccik kívülről! Sportignist egyszer láttam, az is szép, de nem annyira. Nekem amúgy az egész új szvift tetszett, ahogy van, kivéve, hogy nem húzott. Ha új szviftbe tennének mondjuk egy kétliteres motort, na ammá igen lenne, asszem nyáladzanék keményen. Csak érdeklődés kedvéért megéztem hasznaltauto.hu-n az ignis sportot. Az ignis sport megint jól néz ki, de az meg használtan is annyiba kerül, hogy inkább vegyen az ember egy romos gsit, motorra költsön, kasztni, telifény, futómű, ülés, kipufogó, minden, és még mindig marad mégennyi pénze...... Meg az egyiknek 2004.11 óta volt két gazdája....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 Meg az egyiknek 2004.11 óta volt két gazdája....... Hát akkor valszeg nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Ezért én inkább egy Super 1600-as Swiftet javasolok!Ott van már kellő LE is, meg minden. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts