Tom Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 sztem valamikor jövöheten lessz kész Mármint úgy hogy C20LET, vagy úgy hogy karosszéria? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 ütős lett képen zsír csak az a narancs belső... :blink: not narancs capri sárga :rolleyes: astra g coupe bertone evvel van festve Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 jóvan, akkor is csúnya, de ezt már mondtam :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Mármint úgy hogy C20LET, vagy úgy hogy karosszéria? TOM :blink: ne kötekedj hogy lenne már akkorra a motor is benne :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 TOM ;) ne kötekedj hogy lenne már akkorra a motor is benne :rolleyes: Ezért értetlenkedtem! :D De ha gondolod addig vigyázok a LET mocira és gondosan bejáratom az enyémben. :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Sonique! Ugye jól sejtem???? :rolleyes: A szín meg kircsi lett, ilyesmire gondoltam, amikor beszéltünk... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Miután elkészült Sonique autója megveszem ha eladó lesz :blink: Profi LET-t a fény :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Sonique! Szerintem is nagyon jó lett a fényezés nagyon tetszik. :rolleyes: :blink: Legalább már tudunk jó fényezőt és lakatost ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 tényleg! mennyi volt árban a fény (festékkel együtt) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adobodo Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Nagyon szép ez a karbon bigyó festék. Ja az ára engem is érdekelne, ha public :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 csini, de én majd élőben lennék rá kivi.. fényképen minden másabb.. általában szebb :blink: coupe: mi van generátorral? töltéseddel? És teljesen más! Véééégre alakúl az időjárás! ennek örömére a hétvégén kocsikáztunk egyet. Végre lehetett lehúzott ablakkal menni.. Nah de ekkor,meg ma, jött a rémület. Amikor kinyomom a kuplungot, nem mindig, de néha olyan koppanó vagy nem is tom milyen hangot ad.. mint amikor egy üditős dobozt kicsit megnyomunk, majd visszaugrik.. vagy ehez hasonlót.. meg terhelés változáskor.. pl, elöre .. hátra.. elöre hátra, és amikor rátolom a kuplungot-terhelést, akkor makkan.. nem tom hogy a kuplung adja-e meg magát, vagy esetleg a moci mozog.. eh.. nah mindegy. beszerzek oil, és beszélek egy időt Sz.Gabbal.. alá sassolunk :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Hát ez a fény tényleg odab@sz ;) Az ára engem is érdekelne, gondolom nem neulux ;) ;) :rolleyes: Tood mi lesz franko majd, ki mész és ott hagyod valahol és valamelyik láma meg megkarcolja, volt már benne részem :D Én biztos bezsírpapíroznám és beraknám a garázsba és előveneém mikor nyugdíjas leszel :blink: Tényleg nagyon kell rá vigyázni, mert a fekete nagyon gáz, roszabb mint a gyári gsi szürke vagy mi. Amúgy én is feketére nyomattam volna ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Hát ez a fény tényleg odab@sz :( Az ára engem is érdekelne, gondolom nem neulux ;) ;) :rolleyes: Tood mi lesz franko majd, ki mész és ott hagyod valahol és valamelyik láma meg megkarcolja, volt már benne részem ;) Én biztos bezsírpapíroznám és beraknám a garázsba és előveneém mikor nyugdíjas leszel :D Tényleg nagyon kell rá vigyázni, mert a fekete nagyon gáz, roszabb mint a gyári gsi szürke vagy mi. Amúgy én is feketére nyomattam volna ;) Én nem lennék a helyében annak aki összekarcolja vagy esetleg összetöri a sonigue kocsiját :blink: ;) Laci4! A generátor rossz ma már menet közben is villágított,holnapra lesz egy felújított az kerül a mostani helyére.Viszont az aksim elég jól bírja még mindig pöcre indul ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Sonique nemrég mondta, hogy az az enyim dugó.... :blink: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Sonique nemrég mondta, hogy az az enyim dugó.... ;) :rolleyes: Nekem már 2órával ezelött mondta :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Én nem lennék a helyében annak aki összekarcolja vagy esetleg összetöri a sonigue kocsiját :blink: ;) Laci4! A generátor rossz ma már menet közben is villágított,holnapra lesz egy felújított az kerül a mostani helyére.Viszont az aksim elég jól bírja még mindig pöcre indul ;) Ja én így gondoltam de amikor tavaly megláttam, hogy kicsit beletolattak a mocitetőba akkor a tökeit is leszaggattam volna akkor is ha kickboxer lett volna :rolleyes: Így született morci gsi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 A generátor rossz ma már menet közben is villágított,holnapra lesz egy felújított az kerül a mostani helyére.Viszont az aksim elég jól bírja még mindig pöcre indul :rolleyes: mondom, hogy tönkrevágod azt a zsír verdát :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 mondom, hogy tönkrevágod azt a zsír verdát :rolleyes: Mert csak az állatkodás. Nem bírja a generátor az állandó nagy fordualtot... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 mondom, hogy tönkrevágod azt a zsír verdát :rolleyes: Én most hozom rendbe amit az előző tulaj elhanyagolt ;) Amúgy nem cseréltél gyertyát mert gyári volt benne.Ma cseréltem olajat,gyertyát,összes ablaktörlőt ,megvannak az új szilentek.Alakul ez csak szép lassan :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Úgy látszik a jó idő meghozta gyümölcsét nálam is. Ütre hoppra elég szép hangja van az ékszíjfeszítő görgőmnek................. csere.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Én most hozom rendbe amit az előző tulaj elhanyagolt :blink: gondoltam, hagyok neked melót, mer egy hibátlan zsír verda nem ad akkor élvezetet ;) Amúgy nem cseréltél gyertyát mert gyári volt benne.Ma cseréltem olajat,gyertyát,összes ablaktörlőt ,megvannak az új szilentek.Alakul ez csak szép lassan :rolleyes: akkor télleg nem mondtam, hogy nem emélkszem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Kellene nekem egy önindító is. gondoltam, hagyok neked melót, mer egy hibátlan zsír verda nem ad akkor élvezetet :rolleyes: akkor télleg nem mondtam, hogy nem emélkszem :blink: Végülis mindegy nem volt vészes az ára max lett volna tartalék.(sose lehet tudni) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Kellene nekem egy önindító is. Add el inkább az egészet. Csőstül jönnek a hibák... :rolleyes: :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Add el inkább az egészet. Csőstül jönnek a hibák... :rolleyes: :blink: ;) Az eddig is rossz volt csak az a baj vele hogy a felújítás legalább 1 nap és nem szeretném lerakni a kocsit.(ezért is)Az lenne a jó megoldás ha lenne valakinek elfekvőben egy rossz darabja azt felújíttatnám,és helyette odaadnám a mostanit.El nem adom mert már elég sokba van.Anti erre azt mondja "hol vagy te még tölem" :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 A tegnap esti csodás kipuffos képeket nem rakod fel valahova? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts