bazs Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 sajna nem olyan szép a carbon black élöben ahogy gondoltam vagyis szép de nem fekete hanem Kék :rolleyes: mondtam én, hogy a kép nem sokat ér :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 C20XE hosszában egy D Rekordban. :rolleyes: És egy E2-es Rekordban. aztán később C20LETt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Majd kíváncsi leszek,ha lemész vele egy Kecsó-Bp. oda-visszát,hogy mennyire fog fájni a fejed. ;) Érdekes, de ha tartok egy sebességet, akkor semmi hangaj nincs. Komolyan semmi, csak a motort hallani. Viszont ha gyorsítok, vagy leveszem a lábam a gázról, akkor tényleg hangos. :rolleyes: De nem is ótópályára lett optimalizálva, tisztában voltam/vagyok a mellékhatásokkal is. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 SXP szééééép nagyon :rolleyes: Ha minden igaz nekem a 7en lakatolás befejez és utána fény és végre nem kommandós ruciban lesz a dzsieszájj :blink: Viszont hol kapok króm indexet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Aztec koma! De melyik héten? Melyik évben? :rolleyes: :blink: ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Ha minden igaz nekem a 7en lakatolás befejez és utána fény és végre nem kommandós ruciban lesz a dzsieszájj :blink: Jövök egy sörrel, ha márc. 15ig kész lesz a géped! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Jövök egy sörrel, ha márc. 15ig kész lesz a géped! :D :rolleyes: :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 nyald meg a duplaremusom hegyit kistáska :blink: lökös, maszk holnap műanyagos, ha ki tudok lógni melóból akkor lakat is finsih a fény utána már csak a fényezőn múlik :D ezen a héten, az Úr kétezerhatodik éviben annak is a 8. hetében ;) Jövök egy sörrel, ha márc. 15ig kész lesz a géped! :rolleyes: akkor már most mondom öcsisajt édelvájsz csak h tudd h mondd ki majd mikor rendelni kell és citrommal ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Tudom én hogy Te csak a giniszrekordokkönyvére pályázol... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Akkor keverem valakivel... hogy a gyikba ne tudnád ki vagyok :rolleyes: egyszer a lurdynál a lámpákat ajánlottad, és saját beszámolód szerint engem szoktál látni amikor vmi Fordal közlekedsz :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Redi! A miliókat félreraktad már a légtömegmérőre? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 ööömmm miről is van szó?? ;) :D :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Tudod, amitől megjavult az autód... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Légtömegmérő......Ejjjjj az necces :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Tudom én hogy Te csak a giniszrekordokkönyvére pályázol... :rolleyes: az már megvan csak más súlycsoportban :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 60 kg alatt? :blink: Pehelysúly... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 60 kg alatt? ;) Pehelysúly... :rolleyes: Nem a méret a lényeg. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Hát ha sok pénzed van az is segíthet... :blink: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 60 kg alatt? :blink: Pehelysúly... :rolleyes: megsúgom és 67el indultam tavaly ebben a kategóriában :D de ez már végképp OFF ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Tudod, amitől megjavult az autód... ;) vááárjunk még ezzel persze, hogy tudom nem is felejtettem el :blink: ha megiszunk egy tálca Heineken-t akkor egálban leszünk? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Hát ha fizethetek evvel a szerelőnek akkor felőlem...de nem hiszem, hogy alkoholista... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 :blink: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Hát ez nagyon-nagyon ütős lett, nekem igencsak bejön. :rolleyes: Mikor lehet előben megnézni? Bár leginkább az C20LET feliratos dugasz legyen már benne gyorsan. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Hát ez nagyon-nagyon ütős lett, nekem igencsak bejön. :rolleyes: Mikor lehet előben megnézni? Bár leginkább az C20LET feliratos dugasz legyen már benne gyorsan. :blink: sztem valamikor jövöheten lessz kész Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 ütős lett képen zsír csak az a narancs belső... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts