bazs Elküldve Február20, 2006 Elküldve Február20, 2006 majd csinálok terveket és szavazásra bocsátom és nem lesz semmi helyette a végén :rolleyes:
coupe Elküldve Február20, 2006 Elküldve Február20, 2006 majd csinálok terveket és szavazásra bocsátom és nem lesz semmi helyette a végén :rolleyes: Már alig várjuk a terveket :blink:
bazs Elküldve Február20, 2006 Elküldve Február20, 2006 Már alig várjuk a terveket :rolleyes: sejtem :blink:
coupe Elküldve Február20, 2006 Elküldve Február20, 2006 sejtem ;) Őszintén mondtam.Kezd tetszeni a TR :D (De ha esetleg ezt is eladnád akkor rám már ne számíts :rolleyes: :blink: )
coupe Elküldve Február20, 2006 Elküldve Február20, 2006 gélyesí kiváncsi lennék mit kérhetnek érte mert ebből már semmi sem használható.Még a papírokkal is szenvedni kell.
Tom Elküldve Február20, 2006 Elküldve Február20, 2006 kiváncsi lennék mit kérhetnek érte mert ebből már semmi sem használható.Még a papírokkal is szenvedni kell. A két hátsó lámpán és a hátsó lökősön kívűl tényleg nem sok érték van rajta...
rtomi Elküldve Február20, 2006 Elküldve Február20, 2006 Úristen........... Tessék? :blink: Jaa láttam az egyik képen egy ép ablaktekerő kart is meg a rádiót. :rolleyes:
gsi.tamás Elküldve Február20, 2006 Elküldve Február20, 2006 No meg van rajta vonószem takaró hátul. Már megéri megvenni.
warwolf Elküldve Február20, 2006 Elküldve Február20, 2006 gélyesí Egyszerűen NO COMMENT! Ilyet egyáltalán felrakni!Inkább felajánlani egy hulladékgyűjtő telephelynek.Szerintem.Ebben már semmi érték nincs.Főleg nem 80e.-ért.Még ingyen sem.Szerintem.
aztec Elküldve Február20, 2006 Elküldve Február20, 2006 1 kicsit hasonlít a geri féle tuningra, igen egyedi ez a vas... arra is kiv lennék ami múltkorjában szigeten oszlopot fogott milyen sorsa jutott.... nah más téma! van é nékünk fehér gsink IVE-xxx ?
warwolf Elküldve Február20, 2006 Elküldve Február20, 2006 arra is kiv lennék ami múltkorjában szigeten oszlopot fogott milyen sorsa jutott.... Szerinted?Már megvan hozzá a másik kasztni.Szerintem.Tuod, ez ittest Mogyorország. :rolleyes:
rtomi Elküldve Február20, 2006 Elküldve Február20, 2006 nah más téma! van é nékünk fehér gsink IVE-xxx ? Az volt a tegnapi balesetben Biatorbágynál? :rolleyes:
redline Elküldve Február20, 2006 Elküldve Február20, 2006 A két hátsó lámpán és a hátsó lökősön kívűl tényleg nem sok érték van rajta... talán még 3 felni használható... meg talán a bal hátsó oldalablak meg talán az indexkar
csak1astras Elküldve Február20, 2006 Elküldve Február20, 2006 talán még 3 felni használható... meg talán a bal hátsó oldalablak meg talán az indexkar ködlámpa kapcsoló ... :rolleyes:
kavics Elküldve Február20, 2006 Elküldve Február20, 2006 gélyesí a papírok érnének még 80at max :rolleyes:
warwolf Elküldve Február20, 2006 Elküldve Február20, 2006 a papírok érnének még 80at max :rolleyes: Főleg ha a rendőrök is vissza akarjákegyltalán adni, és nem kötik pl. KPM műszakihoz.
kistomi Elküldve Február20, 2006 Elküldve Február20, 2006 nah, mostmár tudlak hová tenni :blink: Nem a Lurdynál találkoztunk egyszer? Fekete GSI-d van, BMV helyzetjelzős lámpával, ami fekete hátterű... Már rajta vagyok a kötelező olvasmányon, csak sajna kevés időm jut rá :rolleyes: kisTomi
iqbéla Elküldve Február20, 2006 Elküldve Február20, 2006 OFF: Előre is elnézést kérek valakitől, akinek egyik hozzászólására véletlenül "JELEZ"-t nyomtam, véletlen volt, még1x bocs. Nem tudom ki volt az, reflexből visszát nyomtam az ikszplórörnek. Amúgy szerintem egész korrekt hirdetés ez a gsi, pl. nem olvashatjuk, hogy garázsban tartott, rendszeresen szervízelt, hölgy tulajdonostól.
kistomi Elküldve Február20, 2006 Elküldve Február20, 2006 kistomi: Íme egy TIP-TOP Lóerőben gazdag (300LE) masina :blink: Mondjuk Sofort 9.000-ért szerintem kicsit sok. http://cgi.ebay.de/Opel-Astra-F-TURBO-C20L...1QQcmdZViewItem Szia Chaba! Az a 300LE nagyon kecsegtető, de a kinézete nem tetszik az autónak. Azt szeretem amikor nem harsogóan van kívülröl szétszpoilerezve a verda... Ja és az árról ne is beszéljünk :rolleyes:
rtomi Elküldve Február20, 2006 Elküldve Február20, 2006 Redinek fehér géjesije van! :rolleyes: Ezaz. ;) A kiccsávó meg aki vigyorog az a Tom. :blink: (ez Soltvadkerti kép)
kistomi Elküldve Február20, 2006 Elküldve Február20, 2006 Redinek fehér géjesije van! :blink: Akkor keverem valakivel... Kedves mindenki! Valaki reparálta már a BMV helyzetjelzős lámpát?! Nekem túl halvány a kör... A fehér LED-re gondoltam, de félek túl fókuszált a fénye és elölről látszanának a LED-ek helyzetei a körben! :rolleyes: Ezaz. :D A kiccsávó meg aki vigyorog az a Tom. ;) (ez Soltvadkerti kép) Kár volt megnéznem ezt a képet!!! Már hiányoznak a tiszta utak, a találkozók meg a strand!
Gelko Elküldve Február20, 2006 Elküldve Február20, 2006 Valaki reparálta már a BMV helyzetjelzős lámpát?! nevezzük nevén a gyereket Angel Eyes-nak :rolleyes:
Recommended Posts