coupe Elküldve Február18, 2006 Megoszt Elküldve Február18, 2006 Mingyárt hívom a Bandit és akkor kiderül. :rolleyes: Azt hittem péntekre kész van :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február18, 2006 Megoszt Elküldve Február18, 2006 Mingyárt hívom a Bandit és akkor kiderül. :rolleyes: Készen van. :blink: Lassan elmegyek érte, aztán szeritnem fel is dobom, amíg ilyen szépen süt a nap. Ha kedved nézni, akkor találkozhatunk nálatok az OMW kútnál valamikor. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február18, 2006 Megoszt Elküldve Február18, 2006 Készen van. :rolleyes: Lassan elmegyek érte, aztán szeritnem fel is dobom, amíg ilyen szépen süt a nap. Ha kedved nézni, akkor találkozhatunk nálatok az OMW kútnál valamikor. :blink: Ok csörögj hogy kb mikor ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február18, 2006 Megoszt Elküldve Február18, 2006 Ok csörögj hogy kb mikor :blink: Olyan 11körül szerintem, vagy kicsivel később. De majd akkor hívlak, ha elindultam a Banditól. Előre is köszi a szakszerű nézést. :rolleyes: ((((ha van fényképeződ, akkor elhozhatnád és dokumentálhatnánk a cserét a többieknek)))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február18, 2006 Megoszt Elküldve Február18, 2006 Olyan 11körül szerintem, vagy kicsivel később. De majd akkor hívlak, ha elindultam a Banditól. Előre is köszi a szakszerű nézést. :rolleyes: ((((ha van fényképeződ, akkor elhozhatnád és dokumentálhatnánk a cserét a többieknek)))) Jó akkor azt is viszek :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február18, 2006 Megoszt Elküldve Február18, 2006 jo ez a carbon black hozzá egy NAGYON finoman sötét fólia (tehát nem a gengsztersötét) és nagyon egybelenne a rencer Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Február18, 2006 Megoszt Elküldve Február18, 2006 A gyertyákhoz visszatérve nekem Bosch 4 pólusú van benne 2 éve, és mit mondjak tökéletes :blink: szép őz barna vagy hogy nevezik :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Február18, 2006 Megoszt Elküldve Február18, 2006 Én is a BMW színére szavazok,de azt hittem mattabb feketét szeretnél. mattabb fekete ? az nem jo szép kell ... én a Carbon black én az onyx black közt örlödök Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február18, 2006 Megoszt Elküldve Február18, 2006 Nekem az onyx black teccik jobban. A CR7 felnikböl mekkorát szeretnél? 9x16, 8,5x17 vagy 9,5x17? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Február18, 2006 Megoszt Elküldve Február18, 2006 én az ONYX BLACK-re voksolnék... én is feketére szeretném majd fújatni (mivel az általam tervezett fényezést ,csak a fényezést! látatlanban 5-6száz e-re mondták :rolleyes: ) Ha nekem a kettő közül kéne választanom ÉN az ONYX-ot választanám Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Február18, 2006 Megoszt Elküldve Február18, 2006 Nekem az onyx black teccik jobban. A CR7 felnikböl mekkorát szeretnél? 9x16, 8,5x17 vagy 9,5x17? Cr7 böl nem akarok ekkorát csak siman 7,5*16 elöl hatul Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február18, 2006 Megoszt Elküldve Február18, 2006 Coupe segítségével felraktuk ma a lököst. Egész pofás lett szerintem, talán még meg is érte... :rolleyes: Ilyen lett: Meg ilyen is! Coupénak meg köszi a segítséget!!!! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február18, 2006 Megoszt Elküldve Február18, 2006 Nemcsak talán hanem megérte nagyon szép lett :rolleyes: :blink: Szívesen bár én csak néztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február18, 2006 Megoszt Elküldve Február18, 2006 és hun van a kipufogo??? szép lett a gépezet igy!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február18, 2006 Megoszt Elküldve Február18, 2006 és hun van a kipufogo??? szép lett a gépezet igy!! Hétfőn lesz felrakva.Azért kellett most felrakni a lököst hogy ahhoz igazitsák a kipufogót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február18, 2006 Megoszt Elküldve Február18, 2006 Hétfőn lesz felrakva.Azért kellett most felrakni a lököst hogy ahhoz igazitsák a kipufogót. Pontosan. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február18, 2006 Megoszt Elküldve Február18, 2006 Tom!Nagyon szép lett a masina hátulja!Mosmá' jöhet rá, v.mi ronda nagynahgú kipuff, aztán had'szóljon! ;) :blink: Kifelejtettewm a C20XE-t az orrából! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február18, 2006 Megoszt Elküldve Február18, 2006 Kifelejtettewm a C20XE-t az orrából! ;) Hát igen, inkább arra kéne összpontosítanom, nem a kinézetre... :rolleyes: De mindennek eljön majd az ideje. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kistomi Elküldve Február18, 2006 Megoszt Elküldve Február18, 2006 Sziasztok! Talán Ti tudnátok nekem a legnagyobb segítséget nyújtani! Most egy 94-es, 5 ajtós, 1,6-os Astrám van. Szeretném, ha isten is megsegít, egy 3 ajtós, 2,0i-s, bőrös, klímás GSI-re cserélni! Félek, hogy egy széthajtottba, vagy egy eleve rossz konstrukcióba nyúlok bele, ezér kérdeznék... Milyet és mennyiért nézzek, mivel nem érdemes foglalkozni!!! A GSI-k turbósak? Melyik a jobb 8 vagy 16v... Még millió kérdésem lenne, mivel nagyon nem értek hozzá :rolleyes: ,de nem terhellek titeket ill. a fórumot... Előre is köszi mindenkinek! kisTomi :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adobodo Elküldve Február18, 2006 Megoszt Elküldve Február18, 2006 Szerintem amit érdemes megnézni egy Gsi-n. - illesztések, ebből illetve a színből kiderülhet, hogy kb hol mennyire volt törve. Ha heggesztve van egy elem, akkor az már cserés volt.(Asszem :rolleyes: ) -Hengerfej, ha olajos, trutyis a víz akkor felejtős. -Kárpitok, ülések, kormány mennyire vannak kikopva, ezzel kb lehet sejteni a megtett kilométert. -Hátsó sárvédőívek, benyatoltő rohadhat. -Ha tulajtól veszed érdemes megnézni, hogy hogyan vezeti a próbakör alatt. Ha hidegen nyomja, akkor felejtős. Gyorsba csak ennyi. Ja és tudtommal nincs gyári Gsi turbós. A 8v vs 16v. Szerintem megoszlanak a vélemények. A 16v jobban pörög, 150 ló, kevesebbet eszik.(bár ez lábfüggő). A 8v alacsonyabb fordulaton magasabb nyomatékot ad+nem kényes annyira mint egy 16v. Szerintem :blink: Sok sikert a vásárláshoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február18, 2006 Megoszt Elküldve Február18, 2006 A 8v vs 16v. Szerintem megoszlanak a vélemények. A 16v jobban pörög, 150 ló, kevesebbet eszik.(bár ez lábfüggő). A 8v alacsonyabb fordulaton magasabb nyomatékot ad+nem kényes annyira mint egy 16v. Szerintem :rolleyes: Sok sikert a vásárláshoz. Tegyük hozzá, hogy az igazi csúcsragadozó azért a 16V, de nagyon nehéz jót találni.A paraméterek alapján olyan 95-96'-os évjáratok között érdemes keresgélni.Olyan 1.35M környékén indulnak ezek a gépek, és a fiatalabbakba már ha emlékeim nem csalnak, akkor az X20XEV került.De ellenpélda erre Laci4 koszos pollenszűrőjű :blink: GSi-je, ami biza' C20XE. :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február18, 2006 Megoszt Elküldve Február18, 2006 Szeretném, ha isten is megsegít, egy 3 ajtós, 2,0i-s, bőrös, klímás GSI-re cserélni! Félek, hogy egy széthajtottba, vagy egy eleve rossz konstrukcióba nyúlok bele, ezér kérdeznék... ha klimás kell eléggé leszukul a kör, nagyon kevés ilyen van sokan eladták a kocsiból, meg egyébként is kevés ilyet hoztak be a nepperek klimásat főként a 95-től gyártottakból foghatsz ki Milyet és mennyiért nézzek, mivel nem érdemes foglalkozni!!! mennyi pénzed van most? mennyi pénzt tudsz rászánni az vétel utáni 1 hónapban? A GSI-k turbósak? Európába gyárilag nem készült turbos mocival géjesi Melyik a jobb 8 vagy 16v... Ilyen nincs hogy jobb. Mire kell, mennyi pénzed van, stbstbstb. Még millió kérdésem lenne, mivel nagyon nem értek hozzá :rolleyes: ,de nem terhellek titeket ill. a fórumot... Figyelj Tomi! Mielőtt megint elkezdené mindenki félszavakkal leírni amit gondol javaslom, hogy szánd rá az időt és olvasd végig ezt a gsi-s topikot, a 'vegye calibrát vagy e" a calis topikban. Mindkét helyen nagyon-nagyon sok vélemény, tapasztalat és tanács van irva főként a motorikus dolgokról. Sokat tanulhatsz. Megéri rászánni az időt! :blink: Tom, jól áll a lökös...nekem nagyon tetszik ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február18, 2006 Megoszt Elküldve Február18, 2006 Redi, ez kicsit nemlettjó! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február18, 2006 Megoszt Elküldve Február18, 2006 @Sonique én nem igazán látok különbséget a feketék között, csak a fényviszonyok mások persze lehet, hogy én vagyok a vak, de szerintem kép alapján ezt nem lehet eldönteni @Tom lassan formája lesz a gépnek már csak előre kéne valami :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Február18, 2006 Megoszt Elküldve Február18, 2006 Sziasztok! Talán Ti tudnátok nekem a legnagyobb segítséget nyújtani! Most egy 94-es, 5 ajtós, 1,6-os Astrám van. Szeretném, ha isten is megsegít, egy 3 ajtós, 2,0i-s, bőrös, klímás GSI-re cserélni! Félek, hogy egy széthajtottba, vagy egy eleve rossz konstrukcióba nyúlok bele, ezér kérdeznék... Milyet és mennyiért nézzek, mivel nem érdemes foglalkozni!!! A GSI-k turbósak? Melyik a jobb 8 vagy 16v... Még millió kérdésem lenne, mivel nagyon nem értek hozzá :rolleyes: ,de nem terhellek titeket ill. a fórumot... Előre is köszi mindenkinek! kisTomi :blink: Gyárilag turbós gsi tudtommal nem nagyon van, csak a dél afrikai. Tudtommal továbbá nincsen bőrüléses gsi, max bőrkormányos. 8v 16v témát a vegyek-e calibrát fórumban kitárgyaltuk alaposan. Szerintem gsi-t nyugodtan nézz 91-től, úgyis az állapot százszorta többet számít, mint az évjárat. 8v 16v témához, meg hogy mivel nem érdemes foglalkozni, az erősen a te preferenciádtól függ. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts