kavics Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 láttam köfi :rolleyes: gondolkoztam rajta... most még nem aktuális, de rágyúrunk a dologra... igazából azt nem tudom hogy karosszériában van-e különbség a GSi és a sima corza között a haynesben csak a sima van meg, a gsi külön kötet :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 láttam köfi :blink: gondolkoztam rajta... most még nem aktuális, de rágyúrunk a dologra... igazából azt nem tudom hogy karosszériában van-e különbség a GSi és a sima corza között a haynesben csak a sima van meg, a gsi külön kötet :S Szvsz nincs.Esetleg fékileg lehet különbség, de ez részemről csak okoskodás. :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 A Z18XE biztos tuti lenne a Corsába! :rolleyes: Szerintem nagyon jó kis motor! :blink: Hány kiló a Corsa C? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február14, 2006 Megoszt Elküldve Február14, 2006 A bob-os 65ezres moci szvsz már nem van meg, mert már szeptemberben voltunk ott lerabolni mindent arról a Kadettról. Mifi(merthogy igy hivják a srácot) csak a működő motorja miatt hozta be az autót, de tény hogy az előző tulaj (vagy "amőba" ahogy Wolfi mondaná) szart az olajcserére meg a hidegen nem nyomom nekire :blink: Albert!Hol honolnak ezek a Mifiék helyileg?Mennyire maczera eljutni hozzájuk?Pl.Kecskemétről?Mert a 7végén szvsz elhoznék tőlük ezt-azt! ;) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Február14, 2006 Megoszt Elküldve Február14, 2006 Kinek mi a véleménye a brembo tárcsa és texar (vagy hogy írják) kombóról gsihez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február14, 2006 Megoszt Elküldve Február14, 2006 textar lesz az, nem túl jó betét Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Február14, 2006 Megoszt Elküldve Február14, 2006 mi a baj vele? Mi a rossz rajta? Ilyet ajánlottak de ha vacak akkor nem veszem meg Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február14, 2006 Megoszt Elküldve Február14, 2006 alcsonyabb kategória, amúgy semmi baj vele szerintem inkább metalfren vagy ferodo (esetleg LPR) nincs nagy árkülönbség és ha már veszel egy rendes tárcsát... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február14, 2006 Megoszt Elküldve Február14, 2006 Megkaptam Geri, de nem tudok segiteni :rolleyes: Olyat próbálj akinek van alkatrésze, mert nekem szinte semmi. Anti pl.. Wolfi, Mifiék a XVII ker peremén vannak, EZ a link remélem egyértelmű lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február14, 2006 Megoszt Elküldve Február14, 2006 Albert! A múltkor mondtad hogy találtál gsi gólyalábat.Ha téged nem érdekel akkor adnál valami elérhetőséget mert sajnos nekem is kell cserélni :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február14, 2006 Megoszt Elküldve Február14, 2006 Egyrészt van Mifiéknek is, másrészt meg Eladó alkatrészek F Astra cuccok topikban egy srác hirdeti az alkatrészeit 10000-el (Anti már rá is szólt) Mibaja a gójalábaidnak? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február14, 2006 Megoszt Elküldve Február14, 2006 Egyrészt van Mifiéknek is, másrészt meg Eladó alkatrészek F Astra cuccok topikban egy srác hirdeti az alkatrészeit 10000-el (Anti már rá is szólt) Mibaja a gójalábaidnak? :rolleyes: Ugyanaz mint neked csak nekem a bal odalon.Én azt hiszem a gsi gólyalába nem olyan mint az 1.8é de lehet hogy tévedek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február14, 2006 Megoszt Elküldve Február14, 2006 Ugyanaz mint neked csak nekem a bal odalon.Én azt hiszem a gsi gólyalába nem olyan mint az 1.8é de lehet hogy tévedek. Szerintem sem. :rolleyes: De leginkább a féltengely méretétől függ, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február14, 2006 Megoszt Elküldve Február14, 2006 Most hogy igy mondjátok..... De Ákos (Uhuhu) aszonta hogy szerinte ugyanaz Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február14, 2006 Megoszt Elküldve Február14, 2006 Wolfi, Mifiék a XVII ker peremén vannak, EZ a link remélem egyértelmű lesz. Megkerestem közben, tényleg 1Xűnek tűnik eljutni hozzájuk, gyakorlatilag nem is kell bemenni Bp.-re, csak szépen körbe. Thx az infót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adobodo Elküldve Február14, 2006 Megoszt Elküldve Február14, 2006 Jelentem, az autó újra mozgásképes :rolleyes: Most olyan kérdésem lenne, hogy lehet-e a hátsó hidat húzatni? Mármint azt a két tartó biszbaszt, ami fogja a hidat. Mer azért vagy 2 centivel arréb van az egész. A kerekek derekasan állnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február14, 2006 Megoszt Elküldve Február14, 2006 Jelentem, az autó újra mozgásképes :blink: Most olyan kérdésem lenne, hogy lehet-e a hátsó hidat húzatni? Mármint azt a két tartó biszbaszt, ami fogja a hidat. Mer azért vagy 2 centivel arréb van az egész. A kerekek derekasan állnak. A hidat kinyomni, vagy pedig magát a felfogatási pontokat helyretenni?Mert azt is szvsz csak húzatópadon lehet.De remélem qvára mellényúltam! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adobodo Elküldve Február14, 2006 Megoszt Elküldve Február14, 2006 Magát a felfogatási pontokat, ami a kasztnin van. Elméletileg a híd jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Február14, 2006 Megoszt Elküldve Február14, 2006 Magát a felfogatási pontokat, ami a kasztnin van. Elméletileg a híd jó. Érdekes mert annak idelyén nekem a felgotási pontok maradtak a helyükön, a híd viszont elment egy picit amikor neki piruetteztem a szegélykőnek. Én akkor hidat cseréltem. :rolleyes: De szerintem a helyükre rakhatóak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adobodo Elküldve Február14, 2006 Megoszt Elküldve Február14, 2006 De én ezt mán megcsináztam !!! :rolleyes: A híd már le lett cserézve. De még így is félreáll. Mármint arréb van tolódva, amúúgy párhuzamosak a kerekek. (Szemmel mérve) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Február14, 2006 Megoszt Elküldve Február14, 2006 De én ezt mán megcsináztam !!! :rolleyes: A híd már le lett cserézve. De még így is félreáll. Mármint arréb van tolódva, amúúgy párhuzamosak a kerekek. (Szemmel mérve) Bocsi félreértettelek! :blink: Már korrigáltam az előző szöveget! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adobodo Elküldve Február14, 2006 Megoszt Elküldve Február14, 2006 Köszi, akkor megpróbálom a karosszériásnál. :blink: Amúgy én is furcsállom a dolgot, egyik cimbi, szinte ugyanígy zúzta le a Vektra Gt-jét, és neki is csak hátsó híd csere volt. Pedig ott a kerék is kitört. Padka rulez ;) Lehet hogy hosszában összevart Gsi-m van :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február14, 2006 Megoszt Elküldve Február14, 2006 Köszi, akkor megpróbálom a karosszériásnál. :blink: Amúgy én is furcsállom a dolgot, egyik cimbi, szinte ugyanígy zúzta le a Vektra Gt-jét, és neki is csak hátsó híd csere volt. Pedig ott a kerék is kitört. Padka rulez ;) Lehet hogy hosszában összevart Gsi-m van :rolleyes: Sokkal inkább ojbá' tűnik a dolog, hogy húzott rajta egyet a híd. Sajnos jobbat nem tudok, meg kell mutatni egy lakatosnak is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Február14, 2006 Megoszt Elküldve Február14, 2006 Sokkal inkább ojbá' tűnik a dolog, hogy húzott rajta egyet a híd. Sajnos jobbat nem tudok, meg kell mutatni egy lakatosnak is. Igen ez lehetett. Valoszínűleg olyan szögben érte az erőhatás hogy a hídban nem tudott az ütközés kárt tenni,de a rögzítőfülek megadták magukat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adobodo Elküldve Február14, 2006 Megoszt Elküldve Február14, 2006 Itt van ni: szilent ami meghótt jobb oldal bal oldal A kerekek a cserélt híd után állnak így. Na de be is fejezem, mer kivágnak offolásért :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts