aztec Elküldve Február12, 2006 Megoszt Elküldve Február12, 2006 :rolleyes: :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Február12, 2006 Megoszt Elküldve Február12, 2006 Úgy néz ki ő lenne az! http://www.tuningscene.org/pictures_tscars.../Astra_born.htm Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február12, 2006 Megoszt Elküldve Február12, 2006 nem 50km alatt villog? a bc igen de az üanyagszintjelző sztem nem, mert a bc többet ir (sokkal) 50km-nél... Újabb titán a színen :D http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1280 vajon ki akarja eladni a csehek autóját? :rolleyes: :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Február12, 2006 Megoszt Elküldve Február12, 2006 a bc igen de az üanyagszintjelző sztem nem, mert a bc többet ir (sokkal) 50km-nél... vajon ki akarja eladni a csehek autóját? :blink: ;) :D Szegény autó miken ment keresztül, de nagyon szép és az ára reális ahhoz képest mennyi munka és lóvé van benne :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Február12, 2006 Megoszt Elküldve Február12, 2006 Úgy néz ki ő lenne az! http://www.tuningscene.org/pictures_tscars.../Astra_born.htm Van "NÉMI" hasonlóság.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február12, 2006 Megoszt Elküldve Február12, 2006 Újabb titán a színen :rolleyes: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1280 Jó vétel Blitz Hits 2005 szépségdíjjas! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Február12, 2006 Megoszt Elküldve Február12, 2006 ÁÁÁ nem létezik hogy a képen lévő autót árulja a gyerek. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Február12, 2006 Megoszt Elküldve Február12, 2006 Jó vétel Blitz Hits 2005 szépségdíjjas! igen valoban szépdarab de hogyan is jön ez az auto ebbe az orszagba ? ugyan is cseh rendszám van szegényen :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február12, 2006 Megoszt Elküldve Február12, 2006 Azt tudom h neked ez nagyon tetszett anno ugye jól emléxem Zoli? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Február12, 2006 Megoszt Elküldve Február12, 2006 Azt tudom h neked ez nagyon tetszett anno ugye jól emléxem Zoli? NEM :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február12, 2006 Megoszt Elküldve Február12, 2006 Újabb titán a színen :D http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1280Ez tuti nem valós hirdetés! Kizárt, hogy ezt az autót 1,4mio-ért odaadják! 2,4m már reálisabb lenne. Amiben nem passzol a hirdetés a képekhez, szóval amiért kamu...: - azt írja elektromos ablak, pedig a jobb első ajtón ott a fém ablakemelő kar - a kipörgésgátló még-még hihető... de az ESP! :blink: :rolleyes: - első tulaj? Pedig erősen úgy tűnik, hogy ez az a cseh gép... szóval ez is bibis... - jaaa... és állítható kormánymagasság? Ezt lehetséges egy F Astrába beépíteni? És vajon megéri a pénzt? ;) Hm... Nem értem, nem értem, nem értem. Szerintem valakivel ki akartak cseszni a haverjai és az ő telefonszámára feladták ezt a hirdetést... ;) Viszont állati szép a gép!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Február12, 2006 Megoszt Elküldve Február12, 2006 Ez volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február12, 2006 Megoszt Elküldve Február12, 2006 Ez tuti nem valós hirdetés! Kizárt, hogy ezt az autót 1,4mio-ért odaadják! 2,4m már reálisabb lenne. Amiben nem passzol a hirdetés a képekhez, szóval amiért kamu: - azt írja elektromos ablak, pedig a jobb első ajtón ott a fém ablakemelő kar - a kipörgésgátló még-még hihető... de az ESP! :blink: :rolleyes: - első tulaj? Pedig erősen úgy tűnik, hogy ez az a cseh gép... szóval ez is bibis... - jaaa... és állítható kormánymagasság? Ezt lehetséges egy F Astrába beépíteni? És vajon megéri a pénzt? :D Hm... Nem értem, nem értem, nem értem. Szerintem valakivel ki akartak cseszni a haverjai és az ő telefonszámára feladták ezt a hirdetést... ;) Viszont állati szép a gép!!!Jaaa... és nincs benne utasoldali légzsák (ellenben a hirdetés szövegével) és persze vezető oldali sem hiszem, hogy van abban a fém kormányban! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február12, 2006 Megoszt Elküldve Február12, 2006 Jaja. elsőre én is csak néztem, hogy ejha.. ennyiért megérné.. de aztán vhogy nem volt kerek, és feltünt nekem is amiket írtatok.. ez nem lehet igazi hirdetés, vagy nem tom.. vmi nem kerek :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 NEM :rolleyes: tévedni emberi dolog :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 Más téma! remélem nem OFF-oltok meg küldtök el a fogyi topic-ba mert engem nem az 1.4-esek érdekelnek meg hogy hosszótávon telitankal (de jó lenne :rolleyes: ) meddig mennek autópályán 100-al ;) Remélem nem bántottam meg a kisebb mocis kartársakat, ha igen előre is bocsesz ;) Nekem most 12 liter benya 87km-re lett elég, pedig nem is nyomtam neki mindehol... :blink: Biztos a hideg miatt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 egy percre is komolyan vettétek ? :rolleyes: :blink: ez viszont nagyon ott van ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 Nem tudnám sajnos leírni. A tescohoz nem volt közel, a kivezetőpálya túloldalán, egy ipartelep mellett volt. Amúgy miért kérded? Hát mert Börsön lakom és uszonyú ritkán látok ilyen megállítósdit. Akkor valszeg ott a MédiaMarkec és a Bajumaksz közötti résznél volt, ott van 2 körforgalom is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 egy percre is komolyan vettétek ? :rolleyes: ;) ez viszont nagyon ott van :D http://www.tuningscene.org/pictures_tscars...05/DSCF1479.jpg Aztec utánérzés... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 Amit légkulcsal meghúzok azt leszedem kenyérgőzös kulccsal+hosszabító, amit viszont kenyérgőzzel és többi játékszerével húzom meg azt a légkulcs nem oldja. Nem egyszer volt, beállt a műhelybe a kocs felemel csápos négy kerék leszed volna ha a légkulcs oldta volna. Vissza enged útó keresztkulcs+cső rulez aztán reccs és meg is lazult :rolleyes: :blink: ;) Azért anno az F-n tárcsát cseréltünk volna és a 2 db rögzítőcsavaron 3 db imbuszt eltörtünk vagy elhajtottunk (és nem gagyit). Ezután szerelő haver légkulcsra rátette a 10-s Beta fejet és kb. 20mp racsnizás után egyszercsak megindult és kigyött. Akkor láttam, hogy a meneten vagy 3 cm hosszan csavarrögzítő trutyi volt. Na ez az, amit kézzel sose szedsz ki!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 Aztec utánérzés... :blink: Koszonom-koszonom ;) A 7en nincs boss so remélem lesz ídőm kimenni maradék lakatmelót megcsináltatni gyorsban, utána fény... So már nem sokáig csesztethettek :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 Koszonom-koszonom :D A 7en nincs boss so remélem lesz ídőm kimenni maradék lakatmelót megcsináltatni gyorsban, utána fény... So már nem sokáig csesztethettek :blink: Egyébként szerintem szép ótó lesz ha elkészül. ;) Hátsó lámpáról már raktál fel képet (tényleg nem emlékszem :rolleyes: )? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 igen még akkor nagy kín keservel :rolleyes: ott kell lennie f astra topikban Te..... s még szívtátok is a vérem, hogy mennyi a rust :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 igen még akkor nagy kín keservel :blink: ott kell lennie f astra topikban Te..... s még szívtátok is a vérem, hogy mennyi a rust ;) Tényleg, köszi. Na megyek megnézem mégegyszer. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 Nekem most 12 liter benya 87km-re lett elég, pedig nem is nyomtam neki mindehol... :rolleyes: Biztos a hideg miatt. :D Én ezen egy percet se csodálkozom. :blink: ;) De szerintem te se. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts