loree_gsi16v Elküldve Február11, 2006 Megoszt Elküldve Február11, 2006 Más téma! A fogyimmal kapcsolatban kérdeznék 16 Voltos géesis cimborákat. Nekem mostanság rövid (a moci szinte hideg) városi autókázásnál normál mentben 12-13 lityi a fogyi, ez reális, mert nyáron 8.5-9.5 körül járok el vele. Mondjuk muterom is használja meg öcsém is. Muter azzal akaszt ki hogy megy 2-be mert azt hisz akkor nem megy gyorsan az autó :blink: ;) :D remélem nem OFF-oltok meg küldtök el a fogyi topic-ba mert engem nem az 1.4-esek érdekelnek meg hogy hosszótávon telitankal (de jó lenne :rolleyes: ) meddig mennek autópályán 100-al ;) Remélem nem bántottam meg a kisebb mocis kartársakat, ha igen előre is bocsesz ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február11, 2006 Megoszt Elküldve Február11, 2006 Kb reális lehet, de erősen használattól függ... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február11, 2006 Megoszt Elküldve Február11, 2006 Más téma! A fogyimmal kapcsolatban kérdeznék 16 Voltos géesis cimborákat. Nekem mostanság rövid (a moci szinte hideg) városi autókázásnál normál mentben 12-13 lityi a fogyi, ez reális, mert nyáron 8.5-9.5 körül járok el vele. Mondjuk muterom is használja meg öcsém is. Muter azzal akaszt ki hogy megy 2-be mert azt hisz akkor nem megy gyorsan az autó :blink: ;) :D remélem nem OFF-oltok meg küldtök el a fogyi topic-ba mert engem nem az 1.4-esek érdekelnek meg hogy hosszótávon telitankal (de jó lenne :rolleyes: ) meddig mennek autópályán 100-al ;) Remélem nem bántottam meg a kisebb mocis kartársakat, ha igen előre is bocsesz ;) Nekem is ennyit fogyaszt rövid távokon használom álltalában.Ha hosszú távon megyek vele mondjuk szentendrére akkor olyan 8-9 között szokott lenni.Nem méregetve hanem BC szerinte.Azért megnyugtató hogy vannak olyanok akiknek a gsi nem 10liter alatt fogyaszt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Február11, 2006 Megoszt Elküldve Február11, 2006 Kb reális lehet, de erősen használattól függ... :rolleyes: Reálisnál maradva.... Kadett Bc.-ről ki mit tud mennyre pontos fogyi kérdésben?????(km számlálóm nem forog uh nem tok utána számolni) Előre is köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Február11, 2006 Megoszt Elküldve Február11, 2006 Az én BC-m szerintem pontos mivel nézegettem a fogyikat mindíg meg a tankolást is számolgattam, nem nagy eltérés lehet. Azt mondják ha üzemi hőfokon van a moci és jó akkor pill fogyi 1.1l/h Lassan dájrekt szőrőt is mosnom kelle mert lassan már nem piros hanem fekete :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Február11, 2006 Megoszt Elküldve Február11, 2006 Az én BC-m szerintem pontos mivel nézegettem a fogyikat mindíg meg a tankolást is számolgattam, nem nagy eltérés lehet. Azt mondják ha üzemi hőfokon van a moci és jó akkor pill fogyi 1.1l/h Lassan dájrekt szőrőt is mosnom kelle mert lassan már nem piros hanem fekete :rolleyes: Nekem alapjáraton üzemi hőfokon 0.9L/h de kadetté még elég kezdetlegesnek tűnik astrájéhoz képest..... Azért köszi.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február11, 2006 Megoszt Elküldve Február11, 2006 Az én BC-m szerintem pontos mivel nézegettem a fogyikat mindíg meg a tankolást is számolgattam, nem nagy eltérés lehet. Azt mondják ha üzemi hőfokon van a moci és jó akkor pill fogyi 1.1l/h Lassan dájrekt szőrőt is mosnom kelle mert lassan már nem piros hanem fekete :rolleyes: az 1.1 full joe... nekem most hidegben 1.2-1.3 a pill de használattól függően én mentem az éjn drágaszágommal 600km-t egy tankkal és volt mikor csak 350km-re volt elég :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Február11, 2006 Megoszt Elküldve Február11, 2006 hat ezt nem hiszem el :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február11, 2006 Megoszt Elküldve Február11, 2006 Ez tényleg elég vicces :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adobodo Elküldve Február11, 2006 Megoszt Elküldve Február11, 2006 Legalább van valami jó is az autójában :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február11, 2006 Megoszt Elküldve Február11, 2006 Legalább van valami jó is az autójában :rolleyes: :blink: ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február12, 2006 Megoszt Elküldve Február12, 2006 Tegnap este - vagyis már kicsit ma - piroslámpánál mögém állt egy Honda, aztán mellém gurult. Két csávó benne nagyon magyarázott valamit, de úgy tűnt nem a sieléstől barnultak le és a rózsafüzér a visszapillantón is is ott figyuzott. Van 1 olyan érzésem hogy nem azé integettek mert valami elromlott a kocsin. Disztárcsás volt, ezért gondolom nem vti volt, de velük akkor sem bratyizok. Különben is cink lett volna megkérni a kétmellűt hogy tekerje má le az ablakot elektromos ablak hiányában :blink: Aztán meg egy másik lámpánál egy bmw rúgta neki mellettem - csúszkált az egész autó hátulja, kicsit paráztam is ne jöjjön máá nekem a gyökere... Sok a hülye az utakon éjjel :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Február12, 2006 Megoszt Elküldve Február12, 2006 Más téma! A fogyimmal kapcsolatban kérdeznék 16 Voltos géesis cimborákat. Nekem mostanság rövid (a moci szinte hideg) városi autókázásnál normál mentben 12-13 lityi a fogyi, ez reális, mert nyáron 8.5-9.5 körül járok el vele. Mondjuk muterom is használja meg öcsém is. Muter azzal akaszt ki hogy megy 2-be mert azt hisz akkor nem megy gyorsan az autó :blink: ;) :D remélem nem OFF-oltok meg küldtök el a fogyi topic-ba mert engem nem az 1.4-esek érdekelnek meg hogy hosszótávon telitankal (de jó lenne :rolleyes: ) meddig mennek autópályán 100-al ;) Remélem nem bántottam meg a kisebb mocis kartársakat, ha igen előre is bocsesz ;) Én tavaly kíváncsiság képpen megmértem,és nem a BC-re bíztam a dolgot,mert nekem írreállisan sokat mutat. Na szóval 5l benyát betettem a csomiba és addig mentem még a kocsi meg nem állt.(Nem kellet sokat mennem mert soha sincs tele a tank) ;) Beletöltöttem, óra nullázva, és huzás a kútra ismét benzinért. A tankban lévő 5lityivel pedig addig mentem ismét még meg nem állt alattam. A végeredmény 66km volt ami 8,3-nak felelt meg ha jól számoltam. Megjegyzem tél volt így fosatni nem nagyon lehetett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február12, 2006 Megoszt Elküldve Február12, 2006 A végeredmény 66km volt ami 8,3-nak felelt meg ha jól számoltam. ... és minusz benzinpumpa ha így folytatod :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Február12, 2006 Megoszt Elküldve Február12, 2006 ... és minusz benzinpumpa ha így folytatod :rolleyes: Jah hát igen.Még szerencse hogy nem akarom így folytatni. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Február12, 2006 Megoszt Elküldve Február12, 2006 Én tavaly kíváncsiság képpen megmértem,és nem a BC-re bíztam a dolgot,mert nekem írreállisan sokat mutat. Na szóval 5l benyát betettem a csomiba és addig mentem még a kocsi meg nem állt.(Nem kellet sokat mennem mert soha sincs tele a tank) ;) Beletöltöttem, óra nullázva, és huzás a kútra ismét benzinért. A tankban lévő 5lityivel pedig addig mentem ismét még meg nem állt alattam. A végeredmény 66km volt ami 8,3-nak felelt meg ha jól számoltam. Megjegyzem tél volt így fosatni nem nagyon lehetett. Hát sajnos nekem is fogyott már ki a nafta kétszer is de nem az én hibámból :rolleyes: , hanem a fentebb említett családi személyek miatt. Először a BC 17km re valót írt ki másodszor csak 8km-re valót, azért tudom mert pont a kúthoz igyekeztem és ki alatt fogyott volna ki :blink: Amúgy teljesen lábfüggő az egész az ember észre se veszi, hogy kicsit többet nyom a gázpedálon a tank pedig könnyebb lesz pár dl-el ;) Annak könnyő aki csak saját maga hasznlája a verdát mert tudja hogy közlekedett vele, de írígy meg nem vagyok ezért kitaláltam, hogy annyit tankolok bele amennyi nekem kell :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Február12, 2006 Megoszt Elküldve Február12, 2006 Hát sajnos nekem is fogyott már ki a nafta kétszer is de nem az én hibámból , hanem a fentebb említett családi személyek miatt. Először a BC 17km re valót írt ki másodszor csak 8km-re valót, azért tudom mert pont a kúthoz igyekeztem és ki alatt fogyott volna ki Bátor lehecc mer nekem 80km-t ír ki akkor már elkezd villogni az üzemanyagszintjelző és irány az első kút.....(nincs kedvem gyaloglászni inkább biztosra megyek) :rolleyes: :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február12, 2006 Megoszt Elküldve Február12, 2006 nem 50km alatt villog? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február12, 2006 Megoszt Elküldve Február12, 2006 Srácok!Ti a GSi-nél ennyire nézitek a fogyit?Amíg nekem volt a vas, csupán 1X voltam kíváncsi a fogyijára.Utána már az élményért autóztam.A lényeg, hogy ha világít az a fránya sárga lámpa, akkor tankolni kell.Az eletronika pedig olykor megtréfálhatja az embert. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Február12, 2006 Megoszt Elküldve Február12, 2006 Srácok!Ti a GSi-nél ennyire nézitek a fogyit?Amíg nekem volt a vas, csupán 1X voltam kíváncsi a fogyijára.Utána már az élményért autóztam.A lényeg, hogy ha világít az a fránya sárga lámpa, akkor tankolni kell.Az eletronika pedig olykor megtréfálhatja az embert. Ez igaz, amíg te használod csak de amikor félig rakod oszt kikocsikázzák az már nem mulatságos :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február12, 2006 Megoszt Elküldve Február12, 2006 Ez igaz, amíg te használod csak de amikor félig rakod oszt kikocsikázzák az már nem mulatságos :rolleyes: Tessen eldugni a slusszkulcsot! :blink: Nálatok ki bitorolja még a vasat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Február12, 2006 Megoszt Elküldve Február12, 2006 nem 50km alatt villog? Nekem igen. Srácok!Ti a GSi-nél ennyire nézitek a fogyit?Amíg nekem volt a vas, csupán 1X voltam kíváncsi a fogyijára.Utána már az élményért autóztam.A lényeg, hogy ha világít az a fránya sárga lámpa, akkor tankolni kell.Az eletronika pedig olykor megtréfálhatja az embert. Én is csak 1szer néztem meg,és csak azért az előbb említett technikával mert nem az igazat mutatja a BC. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Február12, 2006 Megoszt Elküldve Február12, 2006 Tessen eldugni a slusszkulcsot! ;) Nálatok ki bitorolja még a vasat? Ja azt kéne eldugni :rolleyes: Amúgy öcsém, muterom meg néha apám de ő mindíg azt mondja, hogy az övé jobb mert kevesebbet eszik ami igaz is (T2 1.6TD 5lityi) :blink: Nekem igen. Én is csak 1szer néztem meg,és csak azért az előbb említett technikával mert nem az igazat mutatja a BC. Ha akarom és az én lában alatt van a gázpedál elég keveset eszik. Ma reggel munkából jövet haza -6fok volt és szép lassan jöttem és fínoman mint egy szűzlánnyal (város);) Elindultam a megtehető km 104 és mire hazaértem 100 lett, a táv 7 km. Ha akarom akkor leugrik kb. 15-is. Amúgy ez van nem egy 60 lovas verdában ülünk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február12, 2006 Megoszt Elküldve Február12, 2006 Újabb titán a színen :rolleyes: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1280 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február12, 2006 Megoszt Elküldve Február12, 2006 Újabb titán a színen :blink: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1280 most mit akarsz...szép is olcsó s vedd meg :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts