coupe Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 légkulcs rulez... ;) kompresszor az van de légkulcs az sajnos nincs :) .Most hogy ő lehúzta mégegyszer király lett.Kb 3 szor annyit húzott rajta mint mi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 kompresszor az van de légkulcs az sajnos nincs :) .Most hogy ő lehúzta mégegyszer király lett.Kb 3 szor annyit húzott rajta mint mi :DHúzod a kulcsal, és közben sziszegsz hozzá! ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Húzod a kulcsal, és közben sziszegsz hozzá! ;) ;) Ezzel nincs :) :D gond csak sajnos így se tudom lehúzni a csavart rendesen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Ezzel nincs :) :D gond csak sajnos így se tudom lehúzni a csavart rendesen.Akkor generálozni kell a légkulcsot! Vagy csak enni egy jó kis hagymás, sonkás omlettet reggelire!Aztán indulhat az "ereszdelahajam"! ;) ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Merre volt? Tecsó mögött esetleg? Nem tudnám sajnos leírni. A tescohoz nem volt közel, a kivezetőpálya túloldalán, egy ipartelep mellett volt. Amúgy miért kérded? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Kicseréltétek a légtömeg mérőt? kicserélteM ;) igaz nem ment volna segitség nélkül de meglett :rolleyes: viszont fogyicsökkenés nem lesz egy darabig most évezem, hogy újra megymintazáááálllaat :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 kicserélteM ;) igaz nem ment volna segitség nélkül de meglett :rolleyes: viszont fogyicsökkenés nem lesz egy darabig most évezem, hogy újra megymintazáááálllaat :blink: Nekem úgy hogy minden jó 12-13L ez van de legalább haladunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 légkulcs rulez... ;) légkulcs a gátlo meghuzásához :blink: muris lenne de hat te értessz hozza :D Muszáj mert a mostani szerinte szétment attól hogy lelazult a csavar.Azt is mondta hogy az új nem fogja szétverni a tornyot.Hiszek neki.Sajnálom azt a pénzt de ez van ebből is tanultam valamit.Az biztos hogy mégegyszer nem én fogom szétszedni. ;) mi van mitörtént engem mindenböl kihagytok tudjatok mit .... :rolleyes: http://www.corsacrew.de/index.jpg http://www.corsacrew.de/130_3049.JPG Turbo +dbilas http://www.corsacrew.de/corsa27.jpg http://www.corsacrew.de/c_u12.jpg http://www.corsacrew.de/c_u9.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 nem szoktam kiakadni a fogyikon de ez mit kajolhat? 20at minimum az 100 :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Corsa B turbo sokat ebböl sem lattam idáig Torsen speer F28 Vmax Evo 310 Corsa B Z20Let Vmax Kisméregzsák :blink: nem szoktam kiakadni a fogyikon de ez mit kajolhat? 20at minimum az 100 :rolleyes: te 20liter mit nekem ;) a 740es Bmw amivel most jarok 17-18 at eszik Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Február11, 2006 Megoszt Elküldve Február11, 2006 :blink: ;) :D :rolleyes: kadett mit Z20LEt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Február11, 2006 Megoszt Elküldve Február11, 2006 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február11, 2006 Megoszt Elküldve Február11, 2006 Miért ne lehetne meghúzni a gátlón lévő csarart légkulccsal? Lehet, söt biztos, hogy Te értesz hozzá jobban, soha sem tagadtam, de a fórumszabályzatot, még nem sikerült elsajátítani... :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február11, 2006 Megoszt Elküldve Február11, 2006 Sonique!Megtisztelnél bennünket Corsásokat, ha néhány képet a Corsa-Tigra, Corsás képek részre is bemásolnál.Nagyon klasszak! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február11, 2006 Megoszt Elküldve Február11, 2006 légkulcs a gátlo meghuzásához :rolleyes: muris lenne de hat te értessz hozza :D mi van mitörtént engem mindenböl kihagytok Az történt hogy bal oldalon lelazult a gátló szárán a csavar és igen valószínű hogy szétverte a szilentet :blink: A Tarr most meghúzta légkulcsal és most jó is de a szilent szerinte már nincs a helyzet magaslatán.Tehát lehet mégegyszer szétszedni ;),de erre csak akkor kerül sor ha sikerül olyan gólyalábat találnom ami jó nekem és még nem is ferde. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Február11, 2006 Megoszt Elküldve Február11, 2006 azért nem lehet légkulcsal meghuzni mert a gatlo szara semmihez sincs rögzitve és elforog ... de istenigazabol nem érdekel Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február11, 2006 Megoszt Elküldve Február11, 2006 de istenigazabol nem érdekel Ezt tudom... :rolleyes: Azért köszi, hogy felvilágosítottál minket... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február11, 2006 Megoszt Elküldve Február11, 2006 azért nem lehet légkulcsal meghuzni mert a gatlo szara semmihez sincs rögzitve és elforog ... de istenigazabol nem érdekel Ez így van én is azt hittem hogy nem lehet de mégis azzal sikerült rendesen meghúzni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Február11, 2006 Megoszt Elküldve Február11, 2006 Ez így van én is azt hittem hogy nem lehet de mégis azzal sikerült rendesen meghúzni. hat én nekem nem kellett hozza semmi mas mint egy normal kulcs és avval huztam le azota is jo :rolleyes: érdekes Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Február11, 2006 Megoszt Elküldve Február11, 2006 Amit légkulcsal meghúzok azt leszedem kenyérgőzös kulccsal+hosszabító, amit viszont kenyérgőzzel és többi játékszerével húzom meg azt a légkulcs nem oldja. Nem egyszer volt, beállt a műhelybe a kocs felemel csápos négy kerék leszed volna ha a légkulcs oldta volna. Vissza enged útó keresztkulcs+cső rulez aztán reccs és meg is lazult :rolleyes: :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február11, 2006 Megoszt Elküldve Február11, 2006 Jó van na, de Te jó erőben vagy... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Február11, 2006 Megoszt Elküldve Február11, 2006 Jó van na, de Te jó erőben vagy... :blink: Ja 55 kg körül voltam míg baggztam :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február11, 2006 Megoszt Elküldve Február11, 2006 Amit légkulcsal meghúzok azt leszedem kenyérgőzös kulccsal+hosszabító, amit viszont kenyérgőzzel és többi játékszerével húzom meg azt a légkulcs nem oldja. Nem egyszer volt, beállt a műhelybe a kocs felemel csápos négy kerék leszed volna ha a légkulcs oldta volna. Vissza enged útó keresztkulcs+cső rulez aztán reccs és meg is lazult :rolleyes: :blink: ;) Az autó szerelő aki tapasztalt és jó autó szerelő nem tudta rendesen lehúzni sima kulccsal.Légkulccsal meg simán ment elsőre.Azt én se értem hogy nem forgott el a gátló szára de tényleg nem forgott el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február11, 2006 Megoszt Elküldve Február11, 2006 Meg hát ugye a légkulcs sem mind egyforma... nem mind bírja a strapát, és elöbb utóbb elengedi a nyomást itt ott... Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Február11, 2006 Megoszt Elküldve Február11, 2006 a légkulcsot nem arra találták ki, hogy nagy nyomatékot biztosítson (van erre spec kulcs) hanem a gyorsasága miatt használják pl. F1, nascar stb. Na jó, szoktak vele veretni berohadt csavarokat is :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts