warwolf Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Nem túl jó a gsi-k társadalmi elismertsége.... én eddig olyan cikket nem olvastam, amiben dícsérték volna. (Ami az ő szégyenük, nem az enyém) http://www.online.rtlklub.hu/auto/hasznalt.../?id=0510210086 Ezt már korábban linkeltem.Megest nemjó verdát választottak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Én arra lennék kiváncsi hogy a cikk írójának milyen autója van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Én arra lennék kiváncsi hogy a cikk írójának milyen autója van. Biguli! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Nem túl jó a gsi-k társadalmi elismertsége.... én eddig olyan cikket nem olvastam, amiben dícsérték volna. (Ami az ő szégyenük, nem az enyém) http://www.online.rtlklub.hu/auto/hasznalt.../?id=0510210086 Hú bazz..... CSak beleolvastam de felment a pumpa....... :) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 én tudtam, amikor megvettem bár nem ezért vettem asszem lemaradtam mesélj mekkorát szakítottál rajta? a másik fel kell fogni skacok, hogy rajtunk kivül tizeniksz millió ember él aki le nem szarja a géjesit és mindennel eggyütt csak baj neki mikor a szomszéd huszénes reggel bögeti, vagy éppen mikor a vácin éjjel 2kor 3 trepnivel száguld el... Anno winklerék is fikázva lettek és ez a cikk is hason sorsa jut körünkben hiszen nagyzolós, felszines és abszólut autót nem szerető nézőpontot tükröz. Majd mi akkor röhögünk mikor az ő dédelgetett szeátja vagy mi######om 14évesen nem a roncst3elepen lesz hanem az utakon.... és akkor már a gsi 28 éves lesz de akkor is le fogja hervasztani a mosolyt ezen szakbarbárok arcáról :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 bazs itt leírta a corsa tr költségvetését Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 bazs itt leírta a corsa tr költségvetését fincsi.hu kezdek rájönni bazs Te unatkozol a munkahelyeden vagy nemtom mi de nem 1szerű amit művelsz :) faken! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 alapnak ez viszont sztem nem szhar... EZ meg EZ Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február8, 2006 Megoszt Elküldve Február8, 2006 ITT az igazi csemege! ;) :D mi a csemege egy 3ajtós corsában? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február8, 2006 Megoszt Elküldve Február8, 2006 mi a csemege egy 3ajtós corsában? :) Semmi.Bezavart a Berlingo a háta mögött.Inkább ILYESMIRE gondoltam volna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február8, 2006 Megoszt Elküldve Február8, 2006 Semmi.Bezavart a Berlingo a háta mögött.Inkább ILYESMIRE gondoltam volna. http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1280 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február8, 2006 Megoszt Elküldve Február8, 2006 http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1280 Szép.Meg alkuképes is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február8, 2006 Megoszt Elküldve Február8, 2006 csak azért nem túl olcsó, ha azt vesszük, hogy az enyém fiatalabb és az 270 volt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február8, 2006 Megoszt Elküldve Február8, 2006 csak azért nem túl olcsó, ha azt vesszük, hogy az enyém fiatalabb és az 270 volt :) Ezért van odaírva, hogy alkuképes! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február8, 2006 Megoszt Elküldve Február8, 2006 Ezért van odaírva, hogy alkuképes! szerintem már 200ért sem adja oda ez 300 felett indult valamikor októberben, azóta árulja volt 290, 270, most 240 akármilyen szép, itthon ennyiért nem fog elmenni, ez már kint is öreg :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február8, 2006 Megoszt Elküldve Február8, 2006 tuom nem vagyok sem admin sem tag de ennek mi köze a gsikhez :) bazs akasszunk hóhért? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február8, 2006 Megoszt Elküldve Február8, 2006 köszönöm, hogy figyelmeztettél! felháborító, amit egyesek művelnek itt térjünk vissza a gsi-hez! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február8, 2006 Megoszt Elküldve Február8, 2006 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
WaseK Elküldve Február8, 2006 Megoszt Elküldve Február8, 2006 Eladó kocsika Azt mondja a tag: 200+ LE MegaLOL :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február8, 2006 Megoszt Elküldve Február8, 2006 szériának tetsző 20ne 200+ LE? :) :D ;) vagy ez 20seh? mondjuk akkoris ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február8, 2006 Megoszt Elküldve Február8, 2006 szériának tetsző 20ne 200+ LE? :D ;) ;) vagy ez 20seh? mondjuk akkoris :P mijaza 20seh ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február8, 2006 Megoszt Elküldve Február8, 2006 mijaza 20seh ? :) 130LE.Elvileg.De asszem 5 ajtósak talán csak 20SEH mocival voltak. Opel16V Omijának az orrában ennek a mocinak a korszerűsített változata dolgozik.X20SEH jelöléssel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február8, 2006 Megoszt Elküldve Február8, 2006 de ha 20seh lenne akkor sem lenne ilyen fazonnal 200LE környékén sem... Én eddig 1 embört láttam aki seh-t épített de annak igen komoly nyomai voltak és only 180LE volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február8, 2006 Megoszt Elküldve Február8, 2006 szériának tetsző 20ne 200+ LE? :) :D ;) vagy ez 20seh? mondjuk akkoris ;) vagy inkább 18E .... 1984 ben nem volt még 20ne motor, csak egynyóc. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február8, 2006 Megoszt Elküldve Február8, 2006 Ez a hírdetés így összességében nevetség tárgya. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts