Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
én tudtam, amikor megvettem

bár nem ezért vettem

asszem lemaradtam

mesélj mekkorát szakítottál rajta?

a másik fel kell fogni skacok, hogy rajtunk kivül tizeniksz millió ember él aki le nem szarja a géjesit és mindennel eggyütt csak baj neki mikor a szomszéd huszénes reggel bögeti, vagy éppen mikor a vácin éjjel 2kor 3 trepnivel száguld el...

Anno winklerék is fikázva lettek és ez a cikk is hason sorsa jut körünkben hiszen nagyzolós, felszines és abszólut autót nem szerető nézőpontot tükröz.

Majd mi akkor röhögünk mikor az ő dédelgetett szeátja vagy mi######om 14évesen nem a roncst3elepen lesz hanem az utakon.... és akkor már a gsi 28 éves lesz de akkor is le fogja hervasztani a mosolyt ezen szakbarbárok arcáról :)

Elküldve
Ezért van odaírva, hogy alkuképes!

szerintem már 200ért sem adja oda

ez 300 felett indult valamikor októberben, azóta árulja

volt 290, 270, most 240

akármilyen szép, itthon ennyiért nem fog elmenni, ez már kint is öreg :)

Elküldve
mijaza 20seh ? :)

130LE.Elvileg.De asszem 5 ajtósak talán csak 20SEH mocival voltak.

Opel16V Omijának az orrában ennek a mocinak a korszerűsített változata dolgozik.X20SEH jelöléssel.

Elküldve

de ha 20seh lenne akkor sem lenne ilyen fazonnal 200LE környékén sem... Én eddig 1 embört láttam aki seh-t épített de annak igen komoly nyomai voltak és only 180LE volt...

Elküldve
szériának tetsző 20ne 200+ LE? :) :D ;)

vagy ez 20seh? mondjuk akkoris ;)

vagy inkább 18E ....

1984 ben nem volt még 20ne motor, csak egynyóc.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.