coupe Elküldve Február7, 2006 Elküldve Február7, 2006 Atommanó írta: 800 EUR felett... :) Remélem most már tényleg elviszi valaki.A kerekeket is felraktad?
bazs Elküldve Február7, 2006 Elküldve Február7, 2006 hát... még egy kicsi visszavan :) http://cgi.ebay.de/dbilas-einzeldrosselkla...1QQcmdZViewItem találtam magamnak ótót :D http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1280
aztec Elküldve Február7, 2006 Elküldve Február7, 2006 bazs utoljára még 56-on állt nem tudom mi bajod véle :) viszont kvessön: fékeiddel mi lészen mega gumákkal? csak mert pikk pakk itt a tavsz és nekiállok rendetrakni... az sti üléseket Tomi már bevállata h elviszi....
bazs Elküldve Február7, 2006 Elküldve Február7, 2006 én 101-nek láttam :) fékeket add el valakinek, ha tod, felnikér megyek, ha lesz mivel :D
Gelko Elküldve Február7, 2006 Elküldve Február7, 2006 bazs írta: én 101-nek láttam :D fékeket add el valakinek, ha tod, felnikér megyek, ha lesz mivel ;) milyen fékek ? :)
coupe Elküldve Február7, 2006 Elküldve Február7, 2006 bazs írta: találtam magamnak ótót :) http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1280 Ez most csak vicc úgye?
bazs Elküldve Február7, 2006 Elküldve Február7, 2006 mér? Gelko írta: milyen fékek ? :) nagy 296os vagy 280as, nem emlékszem már
coupe Elküldve Február7, 2006 Elküldve Február7, 2006 bazs írta: mér? nagy 296os vagy 280as, nem emlékszem már Azt hittem a caravan nem jöt be.(nem csak a motorra gondolok). aztec írta: bazs utoljára még 56-on állt nem tudom mi bajod véle :) viszont kvessön: fékeiddel mi lészen mega gumákkal? csak mert pikk pakk itt a tavsz és nekiállok rendetrakni... az sti üléseket Tomi már bevállata h elviszi.... Mik vannak még?
bazs Elküldve Február7, 2006 Elküldve Február7, 2006 pedig csak motor nem tetszett meg a hitel a caravannal semmi gond nem volt, azt szerettem
coupe Elküldve Február7, 2006 Elküldve Február7, 2006 bazs írta: én 101-nek láttam :) fékeket add el valakinek, ha tod, felnikér megyek, ha lesz mivel ;) Milyen felni?Ha szólsz bármikor elmehetünk érte :)szívesen elhozom. bazs írta: találtam magamnak ótót ;) http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1280 Egy baja van hogy szürke a műszerfala amúgy képen elég jónak tünik.Ja meg a felni,és nincs benne BC :D
bazs Elküldve Február7, 2006 Elküldve Február7, 2006 14es, calin volt még télinek, utána meg a gerinél volt egy darabig a gsi-n nem kell az neked, nem szép ;) coupe írta: Egy baja van hogy szürke a műszerfala amúgy képen elég jónak tünik.Ja meg a felni,és nincs benne BC :) nem csak bc nincs benne, de még rendes did sem :D csak valami óra középen de így nem sajnálnám kivenni az egészet és berakni egy 7 collos lcd-t ;) felni max télinek jó, vagy eladni valami elvetemült embernek :P amúgy télleg jónak tűnik, max 500ért
coupe Elküldve Február7, 2006 Elküldve Február7, 2006 bazs írta: 14es, calin volt még télinek, utána meg a gerinél volt egy darabig a gsi-n nem kell az neked, nem szép :) http://img.photobucket.com/albums/v623/bazs/IMGP2604.jpg Azért kérdeztem mert a mostani téli nem tetszik de a Pistának meg igen.Úgyhogy keresek valami 15 öset magamnak.
bazs Elküldve Február7, 2006 Elküldve Február7, 2006 de az nekem is tetszik, úgyhogy mint ex-tulaj, kérek elővásárlási jogot :) amúgy nem kell, köszi :D az én 14esemet meg 30ért eladom, ha kell valakinek, de nincs kedvem hirdetni
coupe Elküldve Február7, 2006 Elküldve Február7, 2006 bazs írta: nem csak bc nincs benne, de még rendes did sem :) csak valami óra középen de így nem sajnálnám kivenni az egészet és berakni egy 7 collos lcd-t :D felni max télinek jó, vagy eladni valami elvetemült embernek ;) amúgy télleg jónak tűnik, max 500ért Még el se mentél megnézni de már vannak terveid ;) :P ;) Ha aztecnak útban van a felni és nem tudod mivel elhozni csak szólj.(még nosztalgiázhatsz is egy kicsit)
bazs Elküldve Február7, 2006 Elküldve Február7, 2006 a tervek még a régiből maradtak :) valszeg amúgyis kombi astra lesz, ha nem jön össze, amit a múltkor mondtam annyira nincs neki útban, de köszi ;) :D
coupe Elküldve Február7, 2006 Elküldve Február7, 2006 bazs írta: a tervek még a régiből maradtak :) valszeg amúgyis kombi astra lesz, ha nem jön össze, amit a múltkor mondtam annyira nincs neki útban, de köszi ;) :D Jó is az a kombi.Én nagyon szeretem pedig nagyon féltem attól hogy útálni fogom.
aztec Elküldve Február7, 2006 Elküldve Február7, 2006 bazs te nem a hitetlen vagy hanem a HIHETETLEN :) És az én vérem szívja a famili h mekkora fax vagyok 14 évs autót építek.... Te köbö a 4. autód fogyasztod miközben én 1et szépítgetek. Kár volt a caliért én mondom :D
coupe Elküldve Február7, 2006 Elküldve Február7, 2006 Gelko írta: EZ kell neked Bazs :D :P Csoda kombi ;) ;) Köszi Gelko legalább már tudom hogy nem fogom a belsejét sárgára fújni :)
Gelko Elküldve Február7, 2006 Elküldve Február7, 2006 coupe írta: Köszi Gelko legalább már tudom hogy nem fogom a belsejét sárgára fújni :) ehhez neked kép kellett ? :D ;)
coupe Elküldve Február7, 2006 Elküldve Február7, 2006 aztec írta: bazs te nem a hitetlen vagy hanem a HIHETETLEN :) És az én vérem szívja a famili h mekkora fax vagyok 14 évs autót építek.... Te köbö a 4. autód fogyasztod miközben én 1et szépítgetek. Kár volt a caliért én mondom :D Néha én is filózok rajta hogy felesleges egy tizenéves autóra a rengeteg pénzt rákölteni(meg energiát) de aztán odaverek egy 323i BMW-t,vagy mikor odajönn hozzám valaki és nézegeti az autót akkor mégis úgy gondolom hogy megérte a sok munka és a fáradozás.
bazs Elküldve Február7, 2006 Elküldve Február7, 2006 én csak az igazit keresem a fekete-sárga szar az nem ez a kategória :)
coupe Elküldve Február7, 2006 Elküldve Február7, 2006 Gelko írta: ehhez neked kép kellett ? :) :D Az a divat hogy az autó színére fényezik a belsőt is de a sárga elég csúnyán néz ki.Tudtam én de most már biztos is vagyok benne.
bazs Elküldve Február7, 2006 Elküldve Február7, 2006 mondjuk ha az egész vajbőr lenne, akkor lehet, hogy elviselhetőbb lene mellette a sárga is :)
Recommended Posts