coupe Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 800 EUR felett... :) Remélem most már tényleg elviszi valaki.A kerekeket is felraktad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 hát... még egy kicsi visszavan :) http://cgi.ebay.de/dbilas-einzeldrosselkla...1QQcmdZViewItem találtam magamnak ótót :D http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1280 Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 bazs utoljára még 56-on állt nem tudom mi bajod véle :) viszont kvessön: fékeiddel mi lészen mega gumákkal? csak mert pikk pakk itt a tavsz és nekiállok rendetrakni... az sti üléseket Tomi már bevállata h elviszi.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 én 101-nek láttam :) fékeket add el valakinek, ha tod, felnikér megyek, ha lesz mivel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 én 101-nek láttam :D fékeket add el valakinek, ha tod, felnikér megyek, ha lesz mivel ;) milyen fékek ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 találtam magamnak ótót :) http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1280 Ez most csak vicc úgye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 mér? milyen fékek ? :) nagy 296os vagy 280as, nem emlékszem már Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 mér? nagy 296os vagy 280as, nem emlékszem már Azt hittem a caravan nem jöt be.(nem csak a motorra gondolok). bazs utoljára még 56-on állt nem tudom mi bajod véle :) viszont kvessön: fékeiddel mi lészen mega gumákkal? csak mert pikk pakk itt a tavsz és nekiállok rendetrakni... az sti üléseket Tomi már bevállata h elviszi.... Mik vannak még? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 pedig csak motor nem tetszett meg a hitel a caravannal semmi gond nem volt, azt szerettem Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 én 101-nek láttam :) fékeket add el valakinek, ha tod, felnikér megyek, ha lesz mivel ;) Milyen felni?Ha szólsz bármikor elmehetünk érte :)szívesen elhozom. találtam magamnak ótót ;) http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1280 Egy baja van hogy szürke a műszerfala amúgy képen elég jónak tünik.Ja meg a felni,és nincs benne BC :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 14es, calin volt még télinek, utána meg a gerinél volt egy darabig a gsi-n nem kell az neked, nem szép ;) Egy baja van hogy szürke a műszerfala amúgy képen elég jónak tünik.Ja meg a felni,és nincs benne BC :) nem csak bc nincs benne, de még rendes did sem :D csak valami óra középen de így nem sajnálnám kivenni az egészet és berakni egy 7 collos lcd-t ;) felni max télinek jó, vagy eladni valami elvetemült embernek :P amúgy télleg jónak tűnik, max 500ért Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 14es, calin volt még télinek, utána meg a gerinél volt egy darabig a gsi-n nem kell az neked, nem szép :) http://img.photobucket.com/albums/v623/bazs/IMGP2604.jpg Azért kérdeztem mert a mostani téli nem tetszik de a Pistának meg igen.Úgyhogy keresek valami 15 öset magamnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 de az nekem is tetszik, úgyhogy mint ex-tulaj, kérek elővásárlási jogot :) amúgy nem kell, köszi :D az én 14esemet meg 30ért eladom, ha kell valakinek, de nincs kedvem hirdetni Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 nem csak bc nincs benne, de még rendes did sem :) csak valami óra középen de így nem sajnálnám kivenni az egészet és berakni egy 7 collos lcd-t :D felni max télinek jó, vagy eladni valami elvetemült embernek ;) amúgy télleg jónak tűnik, max 500ért Még el se mentél megnézni de már vannak terveid ;) :P ;) Ha aztecnak útban van a felni és nem tudod mivel elhozni csak szólj.(még nosztalgiázhatsz is egy kicsit) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 a tervek még a régiből maradtak :) valszeg amúgyis kombi astra lesz, ha nem jön össze, amit a múltkor mondtam annyira nincs neki útban, de köszi ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 a tervek még a régiből maradtak :) valszeg amúgyis kombi astra lesz, ha nem jön össze, amit a múltkor mondtam annyira nincs neki útban, de köszi ;) :D Jó is az a kombi.Én nagyon szeretem pedig nagyon féltem attól hogy útálni fogom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 én tudtam, hogy nem fogod :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 bazs te nem a hitetlen vagy hanem a HIHETETLEN :) És az én vérem szívja a famili h mekkora fax vagyok 14 évs autót építek.... Te köbö a 4. autód fogyasztod miközben én 1et szépítgetek. Kár volt a caliért én mondom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 EZ kell neked Bazs :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 EZ kell neked Bazs :D :P Csoda kombi ;) ;) Köszi Gelko legalább már tudom hogy nem fogom a belsejét sárgára fújni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Köszi Gelko legalább már tudom hogy nem fogom a belsejét sárgára fújni :) ehhez neked kép kellett ? :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 bazs te nem a hitetlen vagy hanem a HIHETETLEN :) És az én vérem szívja a famili h mekkora fax vagyok 14 évs autót építek.... Te köbö a 4. autód fogyasztod miközben én 1et szépítgetek. Kár volt a caliért én mondom :D Néha én is filózok rajta hogy felesleges egy tizenéves autóra a rengeteg pénzt rákölteni(meg energiát) de aztán odaverek egy 323i BMW-t,vagy mikor odajönn hozzám valaki és nézegeti az autót akkor mégis úgy gondolom hogy megérte a sok munka és a fáradozás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 én csak az igazit keresem a fekete-sárga szar az nem ez a kategória :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 ehhez neked kép kellett ? :) :D Az a divat hogy az autó színére fényezik a belsőt is de a sárga elég csúnyán néz ki.Tudtam én de most már biztos is vagyok benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 mondjuk ha az egész vajbőr lenne, akkor lehet, hogy elviselhetőbb lene mellette a sárga is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts