mélykék76 Elküldve Február2, 2006 Megoszt Elküldve Február2, 2006 Mert nem mert megelőzni(vagy nem akart)én meg elfordultam a kerepesire ő meg ment tovább egyenesen és direkt lassan mentem hogy elbírjam olvasni mi van ráírva. Amúgy a polos is hülye volt nem látta be hogy hármunk közül ő a leggyengébb :) :D ;) Azért meglepően jól ment a Fun. BMW milyen volt e36os ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Február2, 2006 Megoszt Elküldve Február2, 2006 Szerintetek létezik hogy oda vertem egy 323i BMW-t?legalább másfél autót kapot.És a hátuljára 323i volt ráírva.Nem hittem el és még most se pedig jobban is rajtolt. Nagyon is létezik. Azzal együtt is, hogy (állítólag) sok 323i feliratú bmwben valójában 2.5-ös motor van. Én egy baráti társaságba újként becsöppenve kétszer egymás után vertem el a társaság hangadóját a 323 feliratú 2.5ös bmwjével buli előtt. Gyerek úgy maga alatt volt, hogy utána nem is jött velünk, elment haza. Lehetett vagy 5-7 éves a bmw. Igaz, hogy öt ajtós. És az is igaz, hogy azóta nem hívtak buliba.... Könnyű és erős ám a gsi, csak hozzászoktunk. Warwolf, én is tudom, hogy ugyanaz a gsi, csak nem a te hozzászólásodra reagáltam! Én Chabának reagáltam, ő pedig 16v-ről beszélt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február2, 2006 Megoszt Elküldve Február2, 2006 Azért meglepően jól ment a Fun. BMW milyen volt e36os ? BMW-be nem vagyok otthon de ilyen volt Azt írják 171LE szerintem kamu volt a felírat. Tényleg nem ment rosszul a polo fun. Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Február2, 2006 Megoszt Elküldve Február2, 2006 BMW-be nem vagyok otthon de ilyen volt Azt írják 171LE szerintem kamu volt a felírat. Tényleg nem ment rosszul a polo fun. Némá' baze, ebben is 2.5 van..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február2, 2006 Megoszt Elküldve Február2, 2006 ne felejtsétek el opeltesók h több100 kiló forrunk van a bömösökkel szemben! sőt esős ídőben még több :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február2, 2006 Megoszt Elküldve Február2, 2006 BMW-be nem vagyok otthon de ilyen volt Azt írják 171LE szerintem kamu volt a felírat. Tényleg nem ment rosszul a polo fun. Ő e46os. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február2, 2006 Megoszt Elküldve Február2, 2006 Ő e46os. Akkor már ezt is tudom :) ne felejtsétek el opeltesók h több100 kiló forrunk van a bömösökkel szemben! sőt esős ídőben még több :D ;) + ketten is ültek benne.De az ember nagyon meglepődött(én is) Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Február2, 2006 Megoszt Elküldve Február2, 2006 De az ember nagyon meglepődött(én is) Ha nem cseréled le az első lökhárítót GSI lökhárítóra, akkor lett volna csak meglepve :). Amúgy szerintem nem is a súly az, ami lefogja a bmw-t, hanem hogy sokkal több környezetvédelmi cucc, előírásteljesítési kényszer van a motoron. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február2, 2006 Megoszt Elküldve Február2, 2006 Ha nem cseréled le az első lökhárítót GSI lökhárítóra, akkor lett volna csak meglepve :). Amúgy szerintem nem is a súly az, ami lefogja a bmw-t, hanem hogy sokkal több környezetvédelmi cucc, előírásteljesítési kényszer van a motoron. Szerinted tudják az emberek hogy mi a különbség a sima meg a gsi lökös között?Amúgy meg nem látta az elejét csak a hátulját :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február2, 2006 Megoszt Elküldve Február2, 2006 ....Amúgy szerintem nem is a súly az, ami lefogja a bmw-t, hanem hogy sokkal több környezetvédelmi cucc, előírásteljesítési kényszer van a motoron.... Gondolod ? e46, 320i, 146le, 1390 kg !!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február2, 2006 Megoszt Elküldve Február2, 2006 Gondolod ? e46, 320i, 146le, 1390 kg !!!! Na összekutyultam. e46, 320i (2.2), 170le, 1390kg e46, 320i, (2.0), 150le, 1365kg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február3, 2006 Megoszt Elküldve Február3, 2006 Épp ezt beszélgettük petyával, hogy a mai 170-180 lovas gépeket, röhögve oda tudjuk verni. Valahogy jobban el van találva a GSi. no meg a súly/Le is biztos jobb.. én is vertem már el sok olyan gépet, amit el se akartam hinni.. meg a tulaja se ;) Az ilyen nagy bömöseket különösen szeretem megtréfálni ;) Hazafelé mi is ótókáztunk kicsit, de nem volt "ellenfél" viszont a margit hid budai fele nagyon taknyos volt.. még 3ban is játszanom kellett a gázzal, hogy ne tekerje el.. hmm.. ilyen lehet egy turós száraz aszfalton.. nyami-nyami.. Aztán a pesti oldalon jövök belsőben, bevallom elég tempósan.. erre hülye p..csa egyel kintebről bejön elém, vagy 20méterrel..majd át a balra a kanyarodóba, ahova én is igyekeztem.. satuztam rendesen. de pont ott volt a bukkanó is.. igy fék helyett csak a nagy rázkódást hallani. látni. Petya talán majd felteszi a vidiót.. aztán ami már nincs a videón,mikor melléértünk mit látunk.. a mellette ülövel sassolják a középen lévő lcd tv-t!! :) :D Húú de morcos lettem! (még akkor is ha én száguldoztam, ő meg csak 50-60nal mehetett..) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február3, 2006 Megoszt Elküldve Február3, 2006 Még a 325i sem akadály...az iy már problémásabb, mert az 4 kerék... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Február3, 2006 Megoszt Elküldve Február3, 2006 Valahogy jobban el van találva a GSi. no meg a súly/Le is biztos jobb.. .. a mellette ülövel sassolják a középen lévő lcd tv-t!! :) :D Azért ez a jobban el van találva kicsit elfogult megállapítás... ;) Inkább korából adódóan könnyebb és kész. Például frontális ütközéskor a bmw tulaja lesz az, aki kiszáll és azt mondja, hogy a bmw jobban el van találva. Mármint nem az ütközéssel, hanem tervezéskor. Az lcd tv-t be kéne tiltani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Február3, 2006 Megoszt Elküldve Február3, 2006 Ha hazaértem felrakom majd a videjókat ;) Laci4 annyit elfelejtettél mondani,hogy H Astra-t vezettek a TV nézők ;) Nekem a lélegzetem is elállt 1 pillanatra :D Ma is kéne videózni 1 picit tök jó lenne :) 323-as bömöst még szerintem meglehet fogni de egy jó állapotú 325-t tuti nem.......( E30 ) főleg száraz aszfalton. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsinorby Elküldve Február3, 2006 Megoszt Elküldve Február3, 2006 Üdv. nektek. újra itt lennék :D kicsit elhanyagoltam az oldalt na meg a gsi-t :) Vizsgaidőszakom volt...........Meg úgy volt , hogy eladom megint csak a vasat.De úgy döntöttem , hogy megmarad hobbynak!(befogom csapatni!!!) Mostanában alig használom. 1.4 TDCI fiestánkat nyúzom. Eddig csak az alkatrészekre meg a felújításra költöttem rengeteg pénzt és már belefáradtam. Már kb. 7-800 eft (komolyan) tartok és mindent kicseréltem benne és a piaci ára is mozog valahol és én ennnyi pénzért nem adom oda! :P ;) Üdv . nektek --jó újra itt. Ui: már olyan szintre fejlesztettem magam c20xe motor hozzáértéséhez, hogy a környéken lévő hasonló új gazdás vectrák, astrák segítségemet kérik.Pedig nem szakmám de már a kisújjamban van ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február3, 2006 Megoszt Elküldve Február3, 2006 Üdv... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február3, 2006 Megoszt Elküldve Február3, 2006 IQnak kivételesen igaza van a bmws ütközéssel kapcsolatban... lásd CsE esete bmw vs astra f.... Viszont ahogy Anti koma is mondotta a 325 sem ellenfél, hátha még hason moci 5s kasznit cipel.... és nem arról van szó h környezetvédelmi beálítások miatt vissza lenne fogva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsinorby Elküldve Február3, 2006 Megoszt Elküldve Február3, 2006 Ha hazaértem felrakom majd a videjókat ;) Laci4 annyit elfelejtettél mondani,hogy H Astra-t vezettek a TV nézők ;) Nekem a lélegzetem is elállt 1 pillanatra :D Ma is kéne videózni 1 picit tök jó lenne :) 323-as bömöst még szerintem meglehet fogni de egy jó állapotú 325-t tuti nem.......( E30 ) főleg száraz aszfalton. :fehérgsi voltam "anno" Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február3, 2006 Megoszt Elküldve Február3, 2006 Te Norbi és senki nem akarta elvinni a vasat? Láttam sokat hírdetted.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsinorby Elküldve Február3, 2006 Megoszt Elküldve Február3, 2006 :fehérgsi voltam "anno" de volt egy család (vlhol miskolc környékéről) akik a pici 18 éves fiuknak akarták megvenni. Több gsi-t is megnéztek de mind amortizált volt .Én 1250 Eft tartottam akkor (tavaly szept.)lejött az egész familia (apuka , anyuka, hugi) első ránézésre bejött nekik.Se egy karc, se egy rothadás , se egy púp, kivül-belül makuláttlan. Kezdtek volna alkudozni ,de én betartottam .A próbakörön a srác nem tudta mágát hova tenni ;) :) lakott területen kétoldalt lakások közt 160 km/h toltam neki -de lényeg az egészben ,hogy a szolgálatban lévő rendörök tudták, hogy próbaköröm van és elnézték nekem(ez nálunk már így megy :D ) Végül is rábólíntottak .tettem nekik rá friss műszakit meg egyebek. a banktól vártam a törzskönyvet és az mire megjött (3 hét) visszaléptek. Én kis naiv annyira "megbíztam" bennük , hogy még előleget is elfelejtettem kérni! Azóta csak érdeklődők voltak.Komoly emberek nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február3, 2006 Megoszt Elküldve Február3, 2006 ######a.... :) vannak ilyen embörök... akkor ezexerint a sors akarta így de gondolom ez nem vigasztal.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február3, 2006 Megoszt Elküldve Február3, 2006 az iy már problémásabb, mert az 4 kerék... :D gondolom, iX-et akartál írni :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február3, 2006 Megoszt Elküldve Február3, 2006 gondolom, iX-et akartál írni :) ;) :D Ja... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Február3, 2006 Megoszt Elküldve Február3, 2006 IQnak kivételesen igaza van Ezt vegyem sértésnek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts