iqbéla Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 még egykét csaj is tök elolvadt, fene se gondolná hogy ennyit számít. :) Nekem pedig mindig kifejezetten utálták a gsi-t. Lehet, hogy azért, mert néha vezetek állat módon, de akkor nagyon. Ahányszor nővel megyek, mindig a jó öreg A-Omega és a plüss ülései. .inréf tehel le lój si nesélü óstáh nétese gésküzs kanna geM Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 ....És mélykéknek is köszönöm !!.... Nekhnem mit ? :) Használd egészséggel :D Majd napközben 1 közelit is kattinthatnál róla ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 Nekhnem mit ? :) Használd egészséggel :D Majd napközben 1 közelit is kattinthatnál róla :P Azt hogy rábeszéltél! Holnap úgy is megyek hozzád! ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 .inréf tehel le lój si nesélü óstáh nétese gésküzs kanna geM :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 ;) :P Most eset le nekem is :) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adobodo Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 iqbéla, ha trabantal kezdted volna, most nem ezt mondanád ;) Vagy azzal kezdted? :) Én igen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 iqbéla, ha trabantal kezdted volna, most nem ezt mondanád ;) Vagy azzal kezdted? :) Én igen :D Nem, A vectrán kezdtem. ;) Csak annak "modern", formázott ülése volt hátul. Az omega jó lapos, kényelmes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 Na tessék. Irok egy oldalt a autóról, oszt mindenki a csajokon lovagol ;) ;) :P Akkor viszont ugattak amikor nem voltam hajlandó vele pár percig elindulni, merthogy melexik a motor :) A lényeg: nekem és másnak is tetszik a kocsi, és roppant jól viselkedik. Elmentem este öcsém intézett átírós nénit, remélem holnapra, vagy legkésőbb holnaputánra meglesz az átirás. Addig kocsi stay inda garage. Most mehetek CTR-rel melózni De mivel ilyen hót undoritóan retkesen nem pihenhet két napot, elvittem lemosatni. Tök lelkiismeretes volt a srác, oszt még csodálkozott hogy adtam neki még egy százast... Ablak teljesen párás lett, baszki megint elázott a pollenszűrő. Laci4 megoldását sajna még nem tudtam meglépni ;) Gyorsan kiszaladtam, csináltam fényt a garázsban (hosszabitó + asztali lámpa :D ) És nekiálltam szétszedni a cuccot. Ja, tiszta viz lett a pollenszűrő - már idebent van a radiátoron. De most hirtelen nem tudom hol folyik be a viz. Mert az ablak mellett elvileg nem tud, mivel az oda hátra folyik valahogy. És a másik irányból meg ott a műanyag, szal passz.... Mindegy, szépen kidzsuváztam onnan a faleveleket, mosószer maradékot meg a kulát, és kimostam. Mivel kívűl-belül 100% a páratartalom, így szétszedve marad + mociháztető, tetőablak és az ajtók nyitva, hadd száradjon. Nem kellene lenni a pollenszűrő tetején közvetlenül valami műanyag burkolatnak??? Akkor talán nem ázna át... Coupé? Csütörtökön nem hozod ki a vasat megmutizni??? Mámeg tök kiváncsi vagyok live!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 De 01 04 186 a cikkszám ha jól tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 Na tessék. Irok egy oldalt a autóról, oszt mindenki a csajokon lovagol :D ;) ;) Na pont itt a baj, hogy perpillanat nem. Vizsgaidőszak van, toszakodás b@sz@kodás. Na abbahagyom mert jön mélykék és jól lecsesz és igaza is lesz. Akkor viszont ugattak amikor nem voltam hajlandó vele pár percig elindulni, merthogy melexik a motor :) Ebben ezerszer jobb a c20ne: nyugodtan használhatod hidegen is, nem kell hímestojást játszani. Persze nem agyatlan hajtásra gondoltam, de a c20ne-vel lehet hidegindítva is lendületesen autózni. Használd csak bátran. Apámék az omegát már lassan negyedik éve, hogy minden hétköznap reggel beröffentik és ész nélkül vágtatnak munkába. Oszt semmi baja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 Coupé? Csütörtökön nem hozod ki a vasat megmutizni??? Mámeg tök kiváncsi vagyok live!!! Tervezem hogy kimegyek. :) :D Már elég rég voltam.Én is kiváncsi vagyok Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 Albi Hirtelen ezt találtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 De 01 04 186 a cikkszám ha jól tudom. Ez egy olyan takaró ami csak a pollenszűrőt takarja el?Mert nekem sincs olyan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 Ebben ezerszer jobb a c20ne: nyugodtan használhatod hidegen is, nem kell hímestojást játszani. Persze nem agyatlan hajtásra gondoltam, de a c20ne-vel lehet hidegindítva is lendületesen autózni. Használd csak bátran. Apámék az omegát már lassan negyedik éve, hogy minden hétköznap reggel beröffentik és ész nélkül vágtatnak munkába. Oszt semmi baja. Nyugodtan használom, de akkor is jobban szeretem, ha melexik picit indulás előtt. 1-4 perc. Albi Hirtelen ezt találtam. Mámeg ezt most miért nekem? A cikkszám is nekem szólt? Én egy olyan műanyagra gondoltam ami tényleg közvetlenül rajta van. :) Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 Albi Hirtelen ezt találtam. Ilyen van nekem és egy kis helyen el volt tőrve meg kellett javítani mert ott folyt be a víz.A műanyagos mérges is volt mert az elöző tulaj(bazs)pillanatragasztóval ragasztotta meg és annak nagyon büdös szaga van ha melegítik. :) :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 Tervezem hogy kimegyek. :) :D Már elég rég voltam.Én is kiváncsi vagyok Megyek Lurdytali topikba inditom a listát ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 Nyugodtan használom, de akkor is jobban szeretem, ha melexik picit indulás előtt. 1-4 perc. Mámeg ezt most miért nekem? A cikkszám is nekem szólt? Én egy olyan műanyagra gondoltam ami tényleg közvetlenül rajta van. :) Köszi Elöször én is arra gondoltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 Neked Albert. Szóval a két géptető zsanér közötti részen van egy takaró (az a cikkszám) az alatt van a pollenszürő. Közvetlenül rajta nincs semmi. Ha vizes lessz a pollenszürő az két dolog miatt van. Ha el van repedve mint az elöbb is írták vagy pedig nincs felül abba a vájatba rendesen beletéve ami a légbeömlő rácsban van kialakítva. Ha ez mind ok akkor ott valami más van de hát ezt látni kellene. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 Na pont itt a baj, hogy perpillanat nem. Vizsgaidőszak van, toszakodás b@sz@kodás. Na abbahagyom mert jön mélykék és jól lecsesz és igaza is lesz. Jó arc a Pista, ne félj tőle :) Te sose jössz ki Lurdyba? Régebben még láttalak IP-ban, de akkor még csak olvastam a GSi topikot, szal nem köszöntem rád. Aztec-kal is pont igy vagyok különben... Neked Albert. Szóval a két géptető zsanér közötti részen van egy takaró (az a cikkszám) az alatt van a pollenszürő. Közvetlenül rajta nincs semmi. Ha vizes lessz a pollenszürő az két dolog miatt van. Ha el van repedve mint az elöbb is írták vagy pedig nincs felül abba a vájatba rendesen beletéve ami a légbeömlő rácsban van kialakítva. Ha ez mind ok akkor ott valami más van de hát ezt látni kellene. Miután mostmár 2 perc alatt szétkapom, nem bánnám ha vetnél rája 1 pillantást csütörtökön. THX 4 da info! Link to comment Megosztás: More sharing options...
WaseK Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 Albi Hirtelen ezt találtam. Jéé, ez redbullal megy :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 Jó arc a Pista, ne félj tőle :D Te sose jössz ki Lurdyba? Régebben még láttalak IP-ban, de akkor még csak olvastam a GSi topikot, szal nem köszöntem rád. Aztec-kal is pont igy vagyok különben... Nem félek tőle, jóarc, látásból ismerem. Csakhogy nála van a moderátori olló, nem nálam :) Lurdyba gyakran tervezek menni, de méggyakrabban elfelejtem. Aztán 23 óra felé feljövök ide a fórumra, és csapkodom a homlokomat, hogy elfelejtettem. Láttál az Ip-ban?! Akkor most égek, mert nem tudom, ki vagy. Mi az az adat ami alapján az általad látott személlyel azonosítasz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adobodo Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 Avatar? :) Bocs, nem tudtam kihagyni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január31, 2006 Megoszt Elküldve Január31, 2006 mert az elöző tulaj(bazs)pillanatragasztóval ragasztotta meg és annak nagyon büdös szaga van ha melegítik. :) :D ;) ;) emlékeim szerint azt a Pista meg az aztec ragasztotta, de én vettem a ragasztót :P tervben volt, hogy majd kicserélem, de autóval együtt cserélődött ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január31, 2006 Megoszt Elküldve Január31, 2006 mit ragasztottunk mi drága jó embör :) Jahhh coupe cartárs a fele dezign nem bazs eredménye hanem Istivel a mi kitartó munkánkat tükrözi :D pölö clear technológia... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január31, 2006 Megoszt Elküldve Január31, 2006 Láttál az Ip-ban?! Akkor most égek, mert nem tudom, ki vagy. Mi az az adat ami alapján az általad látott személlyel azonosítasz? Ez nem égés, honnan tudnád máá. Ott van amúgy a profil gomb az avatarom alatt... Jó a kérdés, erre már nem is emléxem. De elég sokat jártunk oda. Vagy az autód alapján amiből kiszáltál, vagy mert valaki a nevedet mondta, és te mondtad hogy miva' :) De látom jössz Ákivasat csekkolni, szal akkor majd összefutunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts