Agressor Elküldve Január19, 2005 Megoszt Elküldve Január19, 2005 Mér' van rajta hátul szájharmónika? :roll: Kipufogó sux... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa C GSi Elküldve Január19, 2005 Megoszt Elküldve Január19, 2005 Nincs elb@szva csak a sárvédőszélesítés, a hátsó lámpa, a kipufogóvég. :shock: Viszont a felni szép! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január19, 2005 Megoszt Elküldve Január19, 2005 pedig ez az aszma nem 1 díjat nyert. a végére a srác már nem tudott mit csinálni vele úgy teleaggattta :) ilyen szárnyat utoljára kószvórt szijerán láttam, azon is röhejesen mutatott, de itt :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Január19, 2005 Megoszt Elküldve Január19, 2005 na még 1 ennek a színe nekem tökre tetszik...meg a hátsó lámpa, de ilyet még sehol nem láttam, hogy árulnának... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa C GSi Elküldve Január19, 2005 Megoszt Elküldve Január19, 2005 Corsa gsi. Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Január19, 2005 Megoszt Elküldve Január19, 2005 na még 1 ennek a színe nekem tökre tetszik...meg a hátsó lámpa, de ilyet még sehol nem láttam, hogy árulnának... Ez egész jó, egy kis fólia még hiányzik, meg több kilincs van a kelleténél...de zsír 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január19, 2005 Megoszt Elküldve Január19, 2005 Ez egész jó, egy kis fólia még hiányzik, meg több kilincs van a kelleténél...de zsír 8) és Lmondom nektek azóta már kék ez a gsi és sokkal gyönyörűbb :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Január19, 2005 Megoszt Elküldve Január19, 2005 de hol lehet kapni ilyen hátsó lámpicsut??? :wink: mert mindenhol a lekszuszsztájlt nyomatják, azmeg nekem nemjön be.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január19, 2005 Megoszt Elküldve Január19, 2005 éjn is kerestem anno ilyet egy dbig, mert éjn meg először spanom vr6ján láttam meg full fehér búrát és beleszerettem. Mármint a búrába :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Január19, 2005 Megoszt Elküldve Január19, 2005 ez az egy ami még úgyahogy bejön: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január19, 2005 Megoszt Elküldve Január19, 2005 egen, de azon filóztam Kess, hogy ez is csak akkor patent, ha elöl meg angyal szemek néznek rád. S már kiló körüli az attrakció. Mindenesetre ha ilyenekre adod fejed szólj!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Január19, 2005 Megoszt Elküldve Január19, 2005 mér akkor dupla annyit rendeljek?? :wink: :) 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január19, 2005 Megoszt Elküldve Január19, 2005 mér akkor dupla annyit rendeljek?? :wink: :) 8) nem, arra utaltam, amit múltkor beszéltünk. 2nk közül emlékeim szerint éjn vagy a szenilis, nem te :wink: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január19, 2005 Megoszt Elküldve Január19, 2005 Jó színű járgány! :) :D :lol: Amúgy Gepárd beszélt v.mi formával a Carstylról, és ő 30e. körül tudja hozni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Január20, 2005 Megoszt Elküldve Január20, 2005 nem, arra utaltam, amit múltkor beszéltünk. 2nk közül emlékeim szerint éjn vagy a szenilis, nem te :wink: :D hát asszem énis szenilis vagyok, mer nem emléxem... bót mikó?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január20, 2005 Megoszt Elküldve Január20, 2005 7vége pl :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Január20, 2005 Megoszt Elküldve Január20, 2005 nem jó mer szombaton megyek vidékre és vasárnap jövök vissza, akkó max jövő7 :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január20, 2005 Megoszt Elküldve Január20, 2005 nem jó mer szombaton megyek vidékre és vasárnap jövök vissza, akkó max jövő7 :roll: oksa. csak összehozzuk :) (ha azt veszem 1mástól kb 3kmre se lakunk :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január20, 2005 Megoszt Elküldve Január20, 2005 Előre bocsátom, hogy röhögni nem ér, de néztem a Barátok köztet, aztán éppen egy Hondán amortizálták a gumikat,féltengelyeket, majd 1X csak átvillant a képen egy GSÍ.Szép kék volt, meg minden, de nem közülünk lett v.ki médijasztár? :D :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 ha kék akkor nemtom,me' csak Antinak van tuttoma :roll: Viszont én meg láttam Csabi volt delfinkék gsijét még mindig szép,scak azokkal a dífúlt felnikkel nem vaok kibékülve... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 Tegnap kivonultak hozzánk a kábeltévések, hogy az internetet blőjék.Éppen szervizeltem a gépet, de végeztem, és mentem segíteni. A fő arc meglátta a dolgot, és elkezdtünk kommunikálni.Előadta a mesét, hogy neki is volt már ilyen kadett GSÍ, meg olyan Astra GSÍ, és hogy mennyire hurka, bezzeg a mostani WV, na az aztán gép, meg ilyenek. Aztán én is előadtam magam, hogy attól függetlenül hogy Opeles vagyok, én nem húzok le semmit, mert a mi klubbunk nem erről szól. Ahogy Redline írta 1x, mi kúltúremberek Wazze! :) :D :lol: Aztn úgy le is állt a forma. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 Előre bocsátom, hogy röhögni nem ér, de néztem a Barátok köztet, aztán éppen egy Hondán amortizálták a gumikat,féltengelyeket, majd 1X csak átvillant a képen egy GSÍ.Szép kék volt, meg minden, de nem közülünk lett v.ki médijasztár? :D :lol: :lol: :) eztet én is láttam, sőt lekszusz sztájl hátsó lámpája volt :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 oksa. csak összehozzuk :) (ha azt veszem 1mástól kb 3kmre se lakunk :D ) ma este? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 má ésté biztos ném lész jó. legalábbis úgy tünik. hogy ne offoljuk szana + szét a topikot maradjunk annyiban,h hívlak :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Január21, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Január21, 2005 Kess! A felnit is valszeg e-bayen veszem majd... :wink: A gátlók meg tényleg jó áron voltak, főleg rugóval együtt... :wink: Üdv.: Atommanó Ennél azért több kell:)) Pl azzal is sokat segítenétek, ha küldenétek anyagokat! Vádasznátok a a tagokat és a hozzátartózó leírásokat + hasonlók:)))) PL Azték gépe.... Mélykék kérése az, hogy kerüjön le! Ajánlom tiszteletbeli tagnak Renzsot és gsi.tomit! @Aztec Tárhely a képekiteknek? Intézed? Ajnlok pár PHP képtár motort: http://gallery.menalto.com/ vagy http://coppermine.sourceforge.net/ Na csá! Munkára fel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts