Albert Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 Egy chiptől 250 paci? Ha ezt igy használták eddig is akkor: 1: nem hiszem hogy 65ezer van benne 2: kivan a motor, de a turbo biztos De amúgy nagyonszép és qrvajó lehet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 .... tudom, hogy egy kicsit nagyon para vagyok, de ennyire még nem szálltam el kocsival. Egyet se izgulj, majd hozzászoksz. Én eddig apámnak ahány valamirevaló autója volt, azt mindet törtem, kicsit, jobban, meg mégjobban. És sosem állatkodás közben, hanem egész egyszerűen nem figyeltem/elbambultam. Az az egy fontos, hogy senki se sérüljön, a többi, "mióta a főníciaiak feltalálták a pénzt", intézhető, csak esetleg sokba fog kerülni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 Szerintetek az a cooler :) gyári lehet ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 Csináltam már egy párat sőt 2ből 1-et :) vagy éppen 3ból :D nekem már 2ből jött be 2001ben Mo-ra, jó némethonban igen igényesen meg tudták csinálni a seggét ugyanis puffos volt. Mivel nem volt jele rohadásnak vagy elmászásnak nem zavart. Majd jött a nozija azt már mi varrtuk fel és hibátlan módon üzemel azóta is, kapott plusz merevítéseket is és nem vicc érezhető h a kocsi 1ben van.... Csak jól kell megcsinálni és nem itt kel ocsójánoskodni, ennyi ;) Az az OPC meg vicc mármint van miből lemennie az árnak. Ami szintén vicces ez a név aminek csak a negáltját tudnám alátámasztani a céggel szerzett tapasztalatok alapján..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Január26, 2006 Megoszt Elküldve Január26, 2006 SXP! esik az ára az OPC nek... http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 hehe :) elég furi senkinek sem kell ! 3,499 el kezdték lett 3,299 és most 2,999 ugy 2,6 környékén kezdenék gondolkodni :P nekem OPC nek köll G astrábol :D esetleg H a Gsi meg már ugyis doktorbácsinal van febr közepén latom csak ujra ;) Egy chiptől 250 paci? Ha ezt igy használták eddig is akkor: 1: nem hiszem hogy 65ezer van benne 2: kivan a motor, de a turbo biztos De amúgy nagyonszép és qrvajó lehet ;) nem nem egy chip van csak benne EDS pahse 2 es tuning a kocsi intercooler sem gyári a kupplungsem szal 250LE az biztos Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Január26, 2006 Megoszt Elküldve Január26, 2006 SXP SRY kicsit feledékeny volnék mijjen gyertya is az amit anno beszéltünk? Leírtam vhova de azóta keresem köbö :) F6DTC ? vagy inkabb ennek az NGK megfelelője Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január26, 2006 Megoszt Elküldve Január26, 2006 nekem már 2ből jött be 2001ben Mo-ra, jó némethonban igen igényesen meg tudták csinálni a seggét ugyanis puffos volt. Azért nem árt a "korcsokkal "vigyázni. Nagyon sok gányolást láttam " nepper" koromban... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január26, 2006 Megoszt Elküldve Január26, 2006 F6DTC ? vagy inkabb ennek az NGK megfelelője Téháiksz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január26, 2006 Megoszt Elküldve Január26, 2006 hehe :) elég furi senkinek sem kell ! 3,499 el kezdték lett 3,299 és most 2,999 ugy 2,6 környékén kezdenék gondolkodni ;) nekem OPC nek köll G astrábol :D esetleg H a Gsi meg már ugyis doktorbácsinal van febr közepén latom csak ujra ;) nem nem egy chip van csak benne EDS pahse 2 es tuning a kocsi intercooler sem gyári a kupplungsem szal 250LE az biztos Hát igen valami ilyesmi árról beszéltem annó amikor linkelted, hogy megveszed. 2,9 - 2,6 között reális egy törött OPC-ért amibe még a törés után még a Xenont se voltak képesek megvenni. Nomeg a (nagy) sérülések se lettek über módon kijavítva. Szóval még egy - két hónap és el lehet hozni szerintem 2,8-ért. Persze nem biztos, hogy kellene egy ilyen autó amiben van egy tuning (ami nem kókler) és 67108km (ami szerintem nem valós). Ki tudja hogyan használták kint? Töbször voltam nagy talikon kint (ill innen a forumról is voltak velem) tudom mit csinálnak az autókkal a majmok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Január26, 2006 Megoszt Elküldve Január26, 2006 http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 Mit izgultok, nem látjátok, hogy a KORREKT TRADE autókereskedés árulja? :) :D Ha ez sem elég bizalomgerjesztő akkor semmi... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január26, 2006 Megoszt Elküldve Január26, 2006 erről regéltem pár sorral feljebb :) már korábban is csináltak érdekes tranzakciókat más kereskedésektől áthozott autókra shimán rátettek 3 vagy éppen 4kilót!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Január26, 2006 Megoszt Elküldve Január26, 2006 tipikusan ungarische hozzáállás :S ilyenkor az jut eszembe, ha árulják 2.9-ért, ők szakítanak rajta min. 400at, és mondjuk van a kocsiban némi alku ca. 100ropi akkor ők mennyiért juthattak hozzá? szerintem ha 2.6-ért viszik még úgyis szakítanának rajta.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve Január26, 2006 Megoszt Elküldve Január26, 2006 Sziasztok srácok! Múlt héten sajnos belém csúsztak, és szépen leamortizálták a kocsim hátulját. Kaptam betétlapot, voltam szemlén, most várom, hogy mennyit "akarnak" fizetni a Hungáriások. Tud valamelyikőtök megbízható karosszériást és műanyagost? Szeretném, ha megnézné és megmondaná, hogy kb. mennyibe kerülne a javítás, mert mire megjön az ajánlatuk addigra szeretném tudni, hogy elfogadjam-e kiegyezéssel, vagy szarakodjak számlákkal. Kösz: Mező Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január26, 2006 Megoszt Elküldve Január26, 2006 nah bassz mégegy gsi-s baleset :) ha más nincs a Csömöri útnál (ahol kezdődik a vastúti felüljárónál) van egy műanyagos nekem elfogadható munkát végzett talán a gsi.tomi tudja a számát is coupe irtad, hogy a rendszám miatt nem akarsz hozzányulni a lököshöz ez a megoldás nemtetszik? sztem gyönyörű :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január26, 2006 Megoszt Elküldve Január26, 2006 ez a mekry féle 8as hányszor elöőjött már :) amúgy anno nekem nagy etalon volt... A Csömörinél lévőt tudom én is ajánlani a lököst most fogom hozzávinni, mert ködlámpát falaztatom úgysem teszek bele... Ha kell meg tudom nézni a számát mert arra járok illetve mellett lakom pár uthcával :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január26, 2006 Megoszt Elküldve Január26, 2006 szép megoldás, de akkor minek vágod ki? több levegőt úgysem kap :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január26, 2006 Megoszt Elküldve Január26, 2006 A Csömörinél lévőt tudom én is ajánlani a lököst most fogom hozzávinni, mert ködlámpát falaztatom úgysem teszek bele... és nincs fölösleges ködlámpád? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve Január26, 2006 Megoszt Elküldve Január26, 2006 Köszönöm srácok! A telefonszámnak pedig külön örülnék! Üdv.: Mező Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Január26, 2006 Megoszt Elküldve Január26, 2006 kissé off, de nekem is küldjétek el plíz a számot.. tegnap a tükröm megmurdált kicsit :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január26, 2006 Megoszt Elküldve Január26, 2006 coupe irtad, hogy a rendszám miatt nem akarsz hozzányulni a lököshöz ez a megoldás nemtetszik? sztem gyönyörű :) esetleg ez? Más. Tudtok olyan helyet ahol szépen, normálisan tudnak ilyen kopoltyúkat sajtolni?? A transporter kopoltyu keresgélés, kivágás, beheggesztésnél a sajtolás sokkal egyszerűbbnek tűnik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január26, 2006 Megoszt Elküldve Január26, 2006 vegyé olyat, mind a hernád mesteré: w124 dízel, az zsír amúgy gagyi az odabiggyesztett rencám Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Január26, 2006 Megoszt Elküldve Január26, 2006 Jaja.. sztem is az első a bejövős.. második mintha csak oda lenne "akasztva"... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január26, 2006 Megoszt Elküldve Január26, 2006 vegyé olyat, mind a hernád mesteré: w124 dízel, az zsír ez nem ugyanaz mint a transporteres kopolyu? amit mint irtam kerülni szeretnék.... amúgy gagyi az odabiggyesztett rencám várom az építő jellegű javaslatokat akkor.....ha már igy mindig minden gagyimegsz@r ;) viszont akarok ilyen Skyline look-a-like orrot :) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január26, 2006 Megoszt Elküldve Január26, 2006 ha már költöttél a lökösödre, célszerű lett volna kivágatni, meg szépen morcosítani ;) ahhoz ugye gondolkodni kéne... ja, az neked nem megy :P ;) amúgy a w124 nem ua, mint a transporter, sokkal szebb persze te lusta vagy, fogadok, hogy a kereséssel addig jutottál, hogy "fel kéne hívni egy bontót... a f@szom telefonálgat, majd csak szerzek valamikor..." ez volt valamikor egy éve :) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január26, 2006 Megoszt Elküldve Január26, 2006 és nincs fölösleges ködlámpád? :) de ott vannak turbós gézánál :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts