Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve

Alapból 5 alatt nem is lenne érdemes nekikezdeni... Gsi.Tominak is számolok egyet, meglátjuk még ki szeretne, és akkor hajrá. Ha jól sikerül a projekt (mápedig remélem) akkor megnézzük az első vonószem takarót is van-e rá igény :D

2500 vs. 14000 jól hangzik :)

Elküldve
nem lenne egyszerű csináltatni teszemazt 30dbot aztán lehet bizniszelni ? :D

ezt magyaráztam annó a tuningboltba...dehát itt nem hullottak termékeny talajra ötletem magvai.... :)

Elküldve

Délután beröffentem az autót, ugyebár hideg erősen.

Hímestojás módban haladok vele befele a városba. Piros lámpánál mellém áll egy gsi. Maga az autó fekete, de metálszürkére fújt első-hátsó lökhárító, hátsó szárny "dísziti".

Átszól az ipse, hogy gyorsulunk-e?

Mondtam neki, hogy bármikor szívesen, de még hideg a motor, ilyenkor kíméljük. Erre a válasz:

"De te is mekkora egy b@lf@sz vagy, minek neked ilyen autó, mér nem vettél inkább szuzukit!" Majd zöldnél pörgő kerekekkel elindul.

Gratulálok, ettől van jó hírünk...

Hátsó vszem takaró vagy első?

Elküldve

Hímestojás módban haladok vele befele a városba. Piros lámpánál mellém áll egy gsi. Maga az autó fekete, de metálszürkére fújt első-hátsó lökhárító, hátsó szárny "dísziti".

Mondtam neki, hogy bármikor szívesen, de még hideg a motor, ilyenkor kíméljük. Erre a válasz:

"De te is mekkora egy b@lf@sz vagy, minek neked ilyen autó, mér nem vettél inkább szuzukit!" Majd zöldnél pörgő kerekekkel elindul.

az ilyenen majd akkor nevetsz, amikor ő generáloztat, te meg csak olajat cserélsz :)

Elküldve

Hátsó

Redi!

szívesen :) :D

Elküldve

egyenlőre hátsó

de eszembe jutott, hogy ennyiért lehet megérni megcsináltatni az elsőt is...ennyiért simán korrekt nem?

ui.: aki reklamál maj annak üzenem, hogy a hiba az ő készülékében van a minta az tökéletes :) :D

Elküldve

Ha lehet akkor én is igényelnék 1db hátsó vontatószem takarót(fehér színben) ;) Tartalékba

Báár ahogy szerencsémet ismerem 1ik reggelre már lökös sem lesz a kocsin mert lelopják ;) :D

Jah meg mégvalami. Arra nem lehet rávenni a műanyagos srácot,hogy pl. emelőpontoknál lévő műanyagot is gyártson? (Nekem megvan minden a kocsin de tartaléknak nem lenne rossz)

:)

Elküldve
Ha lehet akkor én is igényelnék 1db hátsó vontatószem takarót(fehér színben) ;) Tartalékba

Báár ahogy szerencsémet ismerem 1ik reggelre már lökös sem lesz a kocsin mert lelopják ;) :D

Jah meg mégvalami. Arra nem lehet rávenni a műanyagos srácot,hogy pl. emelőpontoknál lévő műanyagot is gyártson? (Nekem megvan minden a kocsin de tartaléknak nem lenne rossz)

:)

Aszondom várjuk meg hogy sikerül ez a háccsó vonószem takaró projekt, és ha jól akkor bármi lehet meg annak is az ellenkezője :P

Elküldve
Aszondom várjuk meg hogy sikerül ez a háccsó vonószem takaró projekt, és ha jól akkor bármi lehet meg annak is az ellenkezője ;)

ja várjuk meg hogy milesz

ha szép és jól dolgozik (és még egyáltalán szóbaáll velünk :) :D ) akkor összeszámoljuk mennyi ilyen fogyóeszközös műagyag bizbaz van és rendelünk egy tonnát

Elküldve

Újabb eredményes nap.

A vezetőoldali ajtómból menet közben (főleg rossz úton) olyan zöröejek jönnek, mintha tele lenne nejlonzacskóval.

Mi lehet?

Elküldve
Újabb eredményes nap.

A vezetőoldali ajtómból menet közben (főleg rossz úton) olyan zöröejek jönnek, mintha tele lenne nejlonzacskóval.

Mi lehet?

1.tele van nylonzacskóval....

2.az nylon lejött az ajtóról..bár sztem az nehezen tud :)

Elküldve
Tavaly volt március 13-án GSI szekció minimeet amire jó sokan eljöttek. Idén is csiálounk ilyet?

Mert tavaly baromi jól sikerült

Persze csinálhatunk, csak ki kell nézni valami jó dátumot, és várni a jóidőt, mert tavaly mákunk volt, az volt az első napos napok egyike... :)

Tehát dátum kiválaszt, és mindenhol meghirdet... :D

Elküldve
Mit kell nézni?

Ja, újabban nem linkelhető a használtautó.hu .

Amúgy arra céloztam, hogy mekkorát estek az árak. 900 körül lehet kapni a legdrágább gsi lökhárítós gsi-t... Ez nemrég még 1.2M körül volt.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.