redline Elküldve Január20, 2006 Megoszt Elküldve Január20, 2006 2-2,5? ennyiért simán jó max felhasználom vmi dizánjelemnek a polcra :) 1 db-ot énis kérek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január20, 2006 Megoszt Elküldve Január20, 2006 Alapból 5 alatt nem is lenne érdemes nekikezdeni... Gsi.Tominak is számolok egyet, meglátjuk még ki szeretne, és akkor hajrá. Ha jól sikerül a projekt (mápedig remélem) akkor megnézzük az első vonószem takarót is van-e rá igény :D 2500 vs. 14000 jól hangzik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január20, 2006 Megoszt Elküldve Január20, 2006 Antinak is 1 pls... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január20, 2006 Megoszt Elküldve Január20, 2006 Antinak is 1 pls... :D Este akkor elcserélhetnénk a vonószem takaróinkat, ha gondolod. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január20, 2006 Megoszt Elküldve Január20, 2006 nem lenne egyszerű csináltatni teszemazt 30dbot aztán lehet bizniszelni ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január20, 2006 Megoszt Elküldve Január20, 2006 Persze de kell még 1 tarcsiba... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január20, 2006 Megoszt Elküldve Január20, 2006 nem lenne egyszerű csináltatni teszemazt 30dbot aztán lehet bizniszelni ? :D ezt magyaráztam annó a tuningboltba...dehát itt nem hullottak termékeny talajra ötletem magvai.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Január20, 2006 Megoszt Elküldve Január20, 2006 Délután beröffentem az autót, ugyebár hideg erősen. Hímestojás módban haladok vele befele a városba. Piros lámpánál mellém áll egy gsi. Maga az autó fekete, de metálszürkére fújt első-hátsó lökhárító, hátsó szárny "dísziti". Átszól az ipse, hogy gyorsulunk-e? Mondtam neki, hogy bármikor szívesen, de még hideg a motor, ilyenkor kíméljük. Erre a válasz: "De te is mekkora egy b@lf@sz vagy, minek neked ilyen autó, mér nem vettél inkább szuzukit!" Majd zöldnél pörgő kerekekkel elindul. Gratulálok, ettől van jó hírünk... Hátsó vszem takaró vagy első? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Január20, 2006 Megoszt Elküldve Január20, 2006 Délután beröffentem az autót, ugyebár hideg erősen. Hímestojás módban haladok vele befele a városba. Piros lámpánál mellém áll egy gsi. Maga az autó fekete, de metálszürkére fújt első-hátsó lökhárító, hátsó szárny "dísziti". Átszól az ipse, hogy gyorsulunk-e? Mondtam neki, hogy bármikor szívesen, de még hideg a motor, ilyenkor kíméljük. Erre a válasz: "De te is mekkora egy b@lf@sz vagy, minek neked ilyen autó, mér nem vettél inkább szuzukit!" Majd zöldnél pörgő kerekekkel elindul. Gratulálok, ettől van jó hírünk... Hátsó vszem takaró vagy első? az ilyenen majd akkor nevetsz, amikor ő generáloztat, te meg csak olajat cserélsz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január20, 2006 Megoszt Elküldve Január20, 2006 Délután beröffentem az autót, ugyebár hideg erősen. Hímestojás módban haladok vele befele a városba. Piros lámpánál mellém áll egy gsi. Maga az autó fekete, de metálszürkére fújt első-hátsó lökhárító, hátsó szárny "dísziti". Átszól az ipse, hogy gyorsulunk-e? Mondtam neki, hogy bármikor szívesen, de még hideg a motor, ilyenkor kíméljük. Erre a válasz: "De te is mekkora egy b@lf@sz vagy, minek neked ilyen autó, mér nem vettél inkább szuzukit!" Majd zöldnél pörgő kerekekkel elindul. Gratulálok, ettől van jó hírünk... Hátsó vszem takaró vagy első? Hátsó Redi! szívesen :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január20, 2006 Megoszt Elküldve Január20, 2006 Hátsó Redi! szívesen :) :D kérhetnék egy képet arról a gsi feliratról mert sajna nem tudom milyen..de érdekel ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január20, 2006 Megoszt Elküldve Január20, 2006 kérhetnék egy képet arról a gsi feliratról mert sajna nem tudom milyen..de érdekel :) Sajnos nem találtam jó minőségű képet amin látszik is igazán.Az eladó autók között van kettő amin egy kicsit látszik az első lökhárítón van egy GSI16V felírat. http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január20, 2006 Megoszt Elküldve Január20, 2006 Hátsó vszem takaró vagy első? egyenlőre hátsó de eszembe jutott, hogy ennyiért lehet megérni megcsináltatni az elsőt is...ennyiért simán korrekt nem? ui.: aki reklamál maj annak üzenem, hogy a hiba az ő készülékében van a minta az tökéletes :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január20, 2006 Megoszt Elküldve Január20, 2006 köszi már vágom igazat megvalva vmi rettenet nagy feliratot vártam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Január21, 2006 Megoszt Elküldve Január21, 2006 Ha lehet akkor én is igényelnék 1db hátsó vontatószem takarót(fehér színben) ;) Tartalékba Báár ahogy szerencsémet ismerem 1ik reggelre már lökös sem lesz a kocsin mert lelopják ;) :D Jah meg mégvalami. Arra nem lehet rávenni a műanyagos srácot,hogy pl. emelőpontoknál lévő műanyagot is gyártson? (Nekem megvan minden a kocsin de tartaléknak nem lenne rossz) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január21, 2006 Megoszt Elküldve Január21, 2006 Ha lehet akkor én is igényelnék 1db hátsó vontatószem takarót(fehér színben) ;) Tartalékba Báár ahogy szerencsémet ismerem 1ik reggelre már lökös sem lesz a kocsin mert lelopják ;) :D Jah meg mégvalami. Arra nem lehet rávenni a műanyagos srácot,hogy pl. emelőpontoknál lévő műanyagot is gyártson? (Nekem megvan minden a kocsin de tartaléknak nem lenne rossz) :) Aszondom várjuk meg hogy sikerül ez a háccsó vonószem takaró projekt, és ha jól akkor bármi lehet meg annak is az ellenkezője :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január21, 2006 Megoszt Elküldve Január21, 2006 Aszondom várjuk meg hogy sikerül ez a háccsó vonószem takaró projekt, és ha jól akkor bármi lehet meg annak is az ellenkezője ;) ja várjuk meg hogy milesz ha szép és jól dolgozik (és még egyáltalán szóbaáll velünk :) :D ) akkor összeszámoljuk mennyi ilyen fogyóeszközös műagyag bizbaz van és rendelünk egy tonnát Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Január21, 2006 Megoszt Elküldve Január21, 2006 Újabb eredményes nap. A vezetőoldali ajtómból menet közben (főleg rossz úton) olyan zöröejek jönnek, mintha tele lenne nejlonzacskóval. Mi lehet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január21, 2006 Megoszt Elküldve Január21, 2006 Újabb eredményes nap. A vezetőoldali ajtómból menet közben (főleg rossz úton) olyan zöröejek jönnek, mintha tele lenne nejlonzacskóval. Mi lehet? 1.tele van nylonzacskóval.... 2.az nylon lejött az ajtóról..bár sztem az nehezen tud :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január21, 2006 Megoszt Elküldve Január21, 2006 Tavaly volt március 13-án GSI szekció minimeet amire jó sokan eljöttek. Idén is csiálounk ilyet? Mert tavaly baromi jól sikerült: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Január21, 2006 Megoszt Elküldve Január21, 2006 Azta kú.... estek az árak, gyerekek....... http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?st...zozOiI4MDAiO30= Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január21, 2006 Megoszt Elküldve Január21, 2006 Azta kú.... estek az árak, gyerekek....... http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?st...zozOiI4MDAiO30= Mit kell nézni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Január22, 2006 Megoszt Elküldve Január22, 2006 http://www.cardatabase.net Ott keress rá : astra gsi http://www.cardatabase.net/search/photo_se...php?id=00033628 http://www.cardatabase.net/search/photo_se...php?id=00033629 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január22, 2006 Megoszt Elküldve Január22, 2006 Tavaly volt március 13-án GSI szekció minimeet amire jó sokan eljöttek. Idén is csiálounk ilyet? Mert tavaly baromi jól sikerült Persze csinálhatunk, csak ki kell nézni valami jó dátumot, és várni a jóidőt, mert tavaly mákunk volt, az volt az első napos napok egyike... :) Tehát dátum kiválaszt, és mindenhol meghirdet... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Január22, 2006 Megoszt Elküldve Január22, 2006 Mit kell nézni? Ja, újabban nem linkelhető a használtautó.hu . Amúgy arra céloztam, hogy mekkorát estek az árak. 900 körül lehet kapni a legdrágább gsi lökhárítós gsi-t... Ez nemrég még 1.2M körül volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts