coupe Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 milyen pekseg? Ez engem is érdekel :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 Ez engem is érdekel :blink: Gondolom, itt az út mellett posztoló kenyér, és kiflisütőkről van szó! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 Gondolom, itt az út mellett posztoló kenyér, és kiflisütőkről van szó! :blink: erre gondoltam én is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 milyen pekseg? madáááááááááár :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 erre gondoltam én is :blink: Akik álltalában a vakok, és gyengénlátók javára gyűjtenek.Olykor forgalmikat is! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 Akik álltalában a vakok, és gyengénlátók javára gyűjtenek.Olykor forgalmikat is! :) :lol: :D :o :) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 Főleg Vác magasságában :blink: Ezért kell minimum egy quintezz XT-7000 vagy jobb cuccos :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 Főleg Vác magasságában :lol: Ezért kell minimum egy quintezz XT-7000 vagy jobb cuccos :D Jól műxik az neked? Nem hiszem nem hallottátok még a pék-et :) Bázz Kerepesi - Hungária sarkon kifelé Kerepesin 80-nal olyat ütött a belső sáv, aszittem beszarok :blink: Mindig le birok döbbenni az utak tréségén :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 Jól műxik az neked? Nem hiszem nem hallottátok még a pék-et :) Bázz Kerepesi - Hungária sarkon kifelé Kerepesin 80-nal olyat ütött a belső sáv, aszittem beszarok :blink: Mindig le birok döbbenni az utak tréségén :) Városban sok a vak riasztás de pl. a váci úton tudom hol van vak "lárma" Városon kívül viszont tuti.Vác felé ha megyek 2/A-n van egy hosszú,egyenes lejtő ha van traffi a lejtő tetején visít :lol: Én meg fékezek............. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 Városban sok a vak riasztás de pl. a váci úton tudom hol van vak "lárma" Városon kívül viszont tuti.Vác felé ha megyek 2/A-n van egy hosszú,egyenes lejtő ha van traffi a lejtő tetején visít :blink: Én meg fékezek............. Totálkáron olvastam róla amikor belinkelte ide vki (talán épp Wolfi), ezek szerint neked bejön a dolog. Melyiket ajánlod? Milyen árban van egy olyan ami megéri? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 ....Melyiket ajánlod? Milyen árban van egy olyan ami megéri?.... Ha ilyen veszett mód vágtatsz mindenhol, akkor szerintem neked nem kell :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 Ha ilyen veszett mód vágtatsz mindenhol, akkor szerintem neked nem kell :) :lol: :D :o B) :blink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január12, 2006 Megoszt Elküldve Január12, 2006 Ha ilyen veszett mód vágtatsz mindenhol, akkor szerintem neked nem kell :blink: Meggyőztél :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Január12, 2006 Megoszt Elküldve Január12, 2006 Nekem mivel kispénzü gyerök vagyok Quintez XT-7000 van.Nem rossz csak városban sok a téves riasztás. Ami akkor kellemetlen ha nem ismert útvonalon közlekedsz.Amúgy kitapasztalod hol vannak azok a zavarhelyek és elég azon felül figyelni. Ha több zsetonom lenne ezt venném: BEL 330 BEL 550 BEL RX65 !!! Ezek jobb cuccosok és külső lézer érzékelők és lézer zavaró is köthető rájuk ami az igazi istencsászár. :) Sajnos nem egy alkalommal tapasztaltam,hogy út menti építmény mellé,mögé állnak be a p@rasztok és így sajnos lehetetlen az érzékelésük mivel már csak az utolsó pár métereten válik láthatóvá a veszedelem :) Legnagyobb veszedelem (zöld hulladék skoda) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Január12, 2006 Megoszt Elküldve Január12, 2006 Picit off de érdemes megnézni :blink: http://d59.yousendit.com/F/1KJBIXPS22JGS1V...44/MVI_1944.AVI Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január12, 2006 Megoszt Elküldve Január12, 2006 erre gondoltam én is :blink: Na elhoztad a lökőst? Jó lett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január12, 2006 Megoszt Elküldve Január12, 2006 Picit off de érdemes megnézni :blink: http://d59.yousendit.com/F/1KJBIXPS22JGS1V...44/MVI_1944.AVI komoly... csak az az "öcáötvenlóerőből" jó ha kéccá ki van használva.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január12, 2006 Megoszt Elküldve Január12, 2006 Na elhoztad a lökőst? Jó lett? Most hoztam el nagyon szép lett este fel is rakom. :blink: A szin is stimmel csak egy kicsit látszik hogy a többi nagyon el van mattulva de olcsón felpolírozza a többit ha akarom,de mivel az ívszélesítés miatt amúgy is kell fújni a két hátsó sárvédőt meg még egy pár elemet,lehet tényleg teli fújatom az egészet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január12, 2006 Megoszt Elküldve Január12, 2006 Most hoztam el nagyon szép lett este fel is rakom. :blink: A szin is stimmel csak egy kicsit látszik hogy a többi nagyon el van mattulva de olcsón felpolírozza a többit ha akarom,de mivel az ívszélesítés miatt amúgy is kell fújni a két hátsó sárvédőt meg még egy pár elemet,lehet tényleg teli fújatom az egészet. Lurdyhoz nem jössz ki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január12, 2006 Megoszt Elküldve Január12, 2006 Lurdyhoz nem jössz ki? 7-re megyek a műhelybe felrakni a lököst ha idöben végzem vele akkor kimegyek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január12, 2006 Megoszt Elküldve Január12, 2006 Szép lesz az, én már láttam... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január12, 2006 Megoszt Elküldve Január12, 2006 7-re megyek a műhelybe felrakni a lököst ha idöben végzem vele akkor kimegyek. hozd a feliratot lééééciii :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január12, 2006 Megoszt Elküldve Január12, 2006 hozd a feliratot lééééciii :blink: Ha kiérek akkor viszem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január12, 2006 Megoszt Elküldve Január12, 2006 http://d59.yousendit.com/F/1KJBIXPS22JGS1V...44/MVI_1944.AVI komoly... csak az az "öcáötvenlóerőből" jó ha kéccá ki van használva.... Az föl se tünt, hogy a végén belemosolyogtak a trafiba? Ott állt a fehér kombi a híd végén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Január12, 2006 Megoszt Elküldve Január12, 2006 Az föl se tünt, hogy a végén belemosolyogtak a trafiba? Ott állt a fehér kombi a híd végén. Nem tűnt fel csak amikor később félre állították őket :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts