sárgaGSI Elküldve Január14, 2014 Megoszt Elküldve Január14, 2014 kösziiiii Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január14, 2014 Megoszt Elküldve Január14, 2014 bár nálunk lenne ilyen TÜV vizsga, de jó is lenne, így meg már a nagyobb fék miatt levehetik a rendszámot :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január15, 2014 Megoszt Elküldve Január15, 2014 Álom kategória :( amúgy meg teljesen logikus a kinti rendszer.ha bevizsgált dolgot épitesz be és átmegy a müszakin akkor miért ne lehetne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január15, 2014 Megoszt Elküldve Január15, 2014 érdekes golod, hogy mitől lesz tüv megfelelő egy otthon gyártott motortartó egy corsába pl... mert kint olyanok is rohangálnak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január16, 2014 Megoszt Elküldve Január16, 2014 haha Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január16, 2014 Megoszt Elküldve Január16, 2014 Láttam lesz Márciusban a gyorsuláson Opel Kupa ismét tudni, hogy idén is az a szabály lesz érvényben, hogy külön kell nevezni az Opel kupára és ha sima gyorsuláson akarok indulni akkor 5ezer az éves licensz? Mert akkor idén még az ablakfosó molyadékot is kikönnyítem az Astrából, hiszen múlt évben nem volt szabály erre Opel kat.ban. Hátha idén sikerül megvernem kisDemót. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január17, 2014 Megoszt Elküldve Január17, 2014 Láttam lesz Márciusban a gyorsuláson Opel Kupa ismét tudni, hogy idén is az a szabály lesz érvényben, hogy külön kell nevezni az Opel kupára és ha sima gyorsuláson akarok indulni akkor 5ezer az éves licensz?Mert akkor idén még az ablakfosó molyadékot is kikönnyítem az Astrából, hiszen múlt évben nem volt szabály erre Opel kat.ban. Hátha idén sikerül megvernem kisDemót. :)Hóláncod legyen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Január17, 2014 Megoszt Elküldve Január17, 2014 Most kéne rendezni az évadnyitót míg jó az idő. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január17, 2014 Megoszt Elküldve Január17, 2014 Láttam lesz Márciusban a gyorsuláson Opel Kupa ismét tudni, hogy idén is az a szabály lesz érvényben, hogy külön kell nevezni az Opel kupára és ha sima gyorsuláson akarok indulni akkor 5ezer az éves licensz? Mert akkor idén még az ablakfosó molyadékot is kikönnyítem az Astrából, hiszen múlt évben nem volt szabály erre Opel kat.ban. Hátha idén sikerül megvernem kisDemót. :) Chill....messze van még. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január17, 2014 Megoszt Elküldve Január17, 2014 Hóláncod legyen! Nyugi, viszek jégkaparót is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január17, 2014 Megoszt Elküldve Január17, 2014 Nyugi, viszek jégkaparót is :) Hólapát, és a mobilod is legyen nálad, hátha megint utasításba kapod, hogy ülj át a szomszéd autóba. Akkor meg simán lenyomod kisDemo-t, hisz akkor cserélnetek kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Január17, 2014 Megoszt Elküldve Január17, 2014 Megyek én is, kell valakinek utolsónak is lenni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaSt-R Elküldve Január18, 2014 Megoszt Elküldve Január18, 2014 remélem énis eljutok.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január19, 2014 Megoszt Elküldve Január19, 2014 külföldi, vagy külföldről behozott, de még nem rendezett papíros kocsiknál mi a sorrend? Hogy megy ez? Van valaki, aki ebben otthon van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január20, 2014 Megoszt Elküldve Január20, 2014 külföldi, vagy külföldről behozott, de még nem rendezett papíros kocsiknál mi a sorrend? Hogy megy ez? Van valaki, aki ebben otthon van? Diny és Lanti fejből tudja ezeket, írj nekik Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január20, 2014 Megoszt Elküldve Január20, 2014 Kérdés honnan van az auto? német vagy nem EU tagország!? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január20, 2014 Megoszt Elküldve Január20, 2014 Kérdés honnan van az auto? német vagy nem EU tagország!? Jól megírtam... EU vagy nemEU? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január20, 2014 Megoszt Elküldve Január20, 2014 Amennyiben egyszerűbb az EU-s, akkor nézzük azt. Bár már tegnap SP adott néhány infót. Amúgy olcsó (szó szerint olcsó, inkább filléres), öreg, de egyben lévő, jó állapotú, gépeket nézegetek hétvégi autónak, vagy nyári kiránduláshoz 5 személyre, csomagokkal (mert hétköznap a kis indiai aszfaltpattanással - Alto - nem sok autó veszi fel a versenyt, max egy 4-5 litert fogyasztó dízel), csak hát a magyar papíros felhozatal eléggé lehervasztó. Viszont teli van a hahu ilyen behozott, de még le nem papírozott gépekkel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január20, 2014 Megoszt Elküldve Január20, 2014 Ezt nézted már ? 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január20, 2014 Megoszt Elküldve Január20, 2014 Ezt nézted már ? Mióta feltették, rajta van a listán (parkoló), meg az az E Rekord is, ami még 1 órája megvolt, de most már a keresett hirdetés nem található... Ezt talán ismered, hogy így rákérdeztél? Amúgy valahogy félek is ezektől a régi verdáktól, de muszájnak érzem, hogy valamit csináljak. A szerszámok is csak rozsdásodnak, porosodnak. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január20, 2014 Megoszt Elküldve Január20, 2014 Nem ismerem csak nézegettem már én is cuccolósnak... MVOK-n belül van 2db eladó E rekord caravan...3 (!)ajtós benzin 200ért és 5 ajtós dízel 300 felett valahol...a 3 ajtós éri... Nem ezektől kell félni hanem az újabbaktól :) Ha nincs szétrohadva nagy katasztrófa nem lehet...motort cserélsz 50ből :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január20, 2014 Megoszt Elküldve Január20, 2014 De hol kapok hozzájuk alkatrészt? Hopp, a fehér E Rekord új hirdetésként újra fent van. Néztem B Omegákat is, de nagyon le vannak harcolva. Vagy külföldi Corsa sedan, Astra dízelek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január20, 2014 Megoszt Elküldve Január20, 2014 A B omega sztem nem olcsó autó :D tudom, hogy elfogult vagyok,de vegyél asconát :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január20, 2014 Megoszt Elküldve Január20, 2014 Van az is a parkolóban. 1.6 benzin, vonóhorgos, friss műszakis. Meg 1.6 D Berlina is. Hogy a Kadettosok se haragudjanak meg, van az is. C, D és E is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január20, 2014 Megoszt Elküldve Január20, 2014 Kacseronak meg B Caravan X20XEV, kicsipézé... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts