hakapeszimaki Elküldve December10, 2013 Megoszt Elküldve December10, 2013 Nekem most elég lenne egy szivó is :( Van egy nagyon jó,rozsdamentes hosszú (ötajtós) Vitarám, G16B motorral,1.5tonnás horoggal.Kicsit felesleges csak,van az a pénz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December10, 2013 Megoszt Elküldve December10, 2013 Nagyon jó autó a vitara csak az 5 ajtós hátsó ülése vetekszik egy kertipaddal :) (szerintem) a 3ajtós meg kicsi... a 4x4 hiányzik újra és a coupe is kicsi...meg elég is volt ennyi belőle :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December10, 2013 Megoszt Elküldve December10, 2013 a 4x4 hiányzik újra és a coupe is kicsi...meg elég is volt ennyi belőle :D Ez sem tartott sokáig :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December10, 2013 Megoszt Elküldve December10, 2013 Semmisem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December10, 2013 Megoszt Elküldve December10, 2013 Van egy (kettő, három) jó cvan eladó. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December10, 2013 Megoszt Elküldve December10, 2013 Közben rájöttem miben van még kihivás : monterey :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve December10, 2013 Megoszt Elküldve December10, 2013 Nagyon jó autó a vitara csak az 5 ajtós hátsó ülése vetekszik egy kertipaddal :) (szerintem) a 3ajtós meg kicsi... a 4x4 hiányzik újra és a coupe is kicsi...meg elég is volt ennyi belőle :D Nerm csak a hátsó, az első is. :D Mindenki hátul szeret ülni,kb. 150 magasan van az ülőlap, úgy 30cm-rel feljebb van mint az elsők. Hivatalosan már cross-over,de azért még van benne a samurai nyers felépítésből meg szép kocka forma. Ennél csak a G-wagen meg a defender szebb. :icon12: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve December10, 2013 Megoszt Elküldve December10, 2013 Közben rájöttem miben van még kihivás : monterey :D Egyik ismerősömnek 10éve van meg,szezonban rendszeresen ingázik vele a görögországi panziójába,nem adja el soha azt mondja. Viszont arra kell felkészülni,hogy heroin árú szilentek-stb-stb helyett sűrűn B-terv után kell nézni. Ami ugye nem megy gyorsan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve December10, 2013 Megoszt Elküldve December10, 2013 Közben rájöttem miben van még kihivás : monterey :D Hű, Gelko, becsüllek :D Vegyél montereyt, jobb mint a frontera amúgy tényleg. Csak ...tudod Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December10, 2013 Megoszt Elküldve December10, 2013 A monterey ugyanaz mint az Isuzu Trooper ami (állítólag) nagyon jó "kis" autó...tudom,hogy heroinárban van hozzá minden és bontottat sem találni ezért nem vennék sosem :D Na meg a Frontera nekem szép, a monterey már nem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve December12, 2013 Megoszt Elküldve December12, 2013 Sziasztok! Aki 2013.december 6. és 15. között lép be az egyesületbe - vagy csak hosszabbítani szeretne - annak tagdíját a kampány keretében teljes mértékben a Tűzoltó utcai Gyermekklinika javára fordítjuk! "Opeles Összefogás 2013" Üdv, admin Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December16, 2013 Megoszt Elküldve December16, 2013 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December17, 2013 Megoszt Elküldve December17, 2013 milyen "offos" auto a gsi topicba :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December17, 2013 Megoszt Elküldve December17, 2013 Ha már off... Ismerősnek kéne megbízható, max. 5 éves, max. 2 millás (nem baj, ha átírással együtt kerül ennyibe) családi autó. Lehetőleg "kombi". Nem baj, ha nem 12 litert fogyaszt, de az sem baj, ha automata. (micsoda elvárások) Mostanában nem hoz be valamelyik GSi-s importőr ilyet? Vagy nem tudtok ilyet megbízható forrásból?? (itt a megbízható nem úgy értendő, mint anno Antinak az Audis ajánlás, amiről kiderült, hogy alig van benne pár(száz)ezer kilóméter meg mocicsere) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December17, 2013 Megoszt Elküldve December17, 2013 az az OOOO élete egyik legjobb autója volt.. akkor :D 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December17, 2013 Megoszt Elküldve December17, 2013 A corsa gsi nem off :D Laci ! Egy olyan kocsi nekem is kéne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December17, 2013 Megoszt Elküldve December17, 2013 akkor ezt a piaci rést ki kell használni :D :D :D turbos astra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December17, 2013 Megoszt Elküldve December17, 2013 turbos astra? Nem is árulod igazán :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December17, 2013 Megoszt Elküldve December17, 2013 nem is turbos :D 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December17, 2013 Megoszt Elküldve December17, 2013 az az OOOO élete egyik legjobb autója volt.. akkor :D De legalább vezetett szervizkönyve volt... a múltjáról. Gelko, igen, mondtam neki, hogy azért ez nem olyan egyszerű, és inkább 5-6 évesek lesznek azok, amiket ennyi pénzért lehet venni, adott felszereltséggel. 5 évesekből H astra caravan-ok akadnak, gondolom főleg nagyszervíz előtt állva, dízelek. Közel a 6-hoz láttam egy Combo-t, kétoldalt tolóajtókkal. Kisgyerekesnek szerintem tökéletes, mert a gyerek sem bassza össze a parkoló szomszédokat, max. a kezét. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December17, 2013 Megoszt Elküldve December17, 2013 nem is turbos :D most :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve December25, 2013 Megoszt Elküldve December25, 2013 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve December25, 2013 Megoszt Elküldve December25, 2013 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra_g/opel_astra_g_1.6_club-7509977 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elfix Elküldve December26, 2013 Megoszt Elküldve December26, 2013 Kiderült mitől nem indult? Most is b@szakodunk vele... azòta sem sikerült... olyan mintha a motorban nem lenne nafta, de a motorig van... és cseréltem jeladót is. CE làmpàt nem lestem meg azòta se... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December31, 2013 Megoszt Elküldve December31, 2013 Boldog Újévet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts