Tom Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 Ami az enyimben volt...EDS Motorsport... :) Inkább valami eki reklámnak hangzott. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 Vicces... :blink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 Sziasztok! Ismét eltelt két év ami azt jelenti, hogy én is és az avtóm is öregedett 24 hónapot. Sajnos ezzel az idővel jár hogy a kocsi 20.-án megy műszakira és greenkártyára. A kérdésem az lenne, hogy ez kb. nekem mennyibe fog fájni? Azon kívül, hogy a szélvédőm keresztbe van repedve az ablaktörlő lapátt alatt (előző műszakin is így ment át :) ), a másik pedig off kati rajta. Ezeket megoldom pár ezres hiányában :blink: Előre is THX a válaszokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 Te Peti néha megijesztesssz :blink: vezettél már más autót a gsiden kivül? mind1iknek puhább a kuplungja.... mondjuk normális kuplunggal a gsi is puha :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 mondjuk normális kuplunggal a gsi is puha :) MAjd megszokom. :blink: Ma reggel már egész türhető volt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 mondom, hogy valszeg meg fog keményedni figyejjetek má arra amit a pudvarájder ir me' szétültetlek benneteket :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 nem feltétlenül fog megkeményedni bár a luk mondjuk igen, mert az nem az a hú de jó cucc :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 nem feltétlenül fog megkeményedni bár a luk mondjuk igen, mert az nem az a hú de jó cucc :) LUK volt benne eredetileg és sokat kibírt (az igaz,hogy nem nagyon vagyok aktív résztvevője a gyorsulási versenyeknek szóval nekem megfelel) :blink: Míg nálam lesz az autó biztos nem lesz vele gond. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 Míg nálam lesz az autó biztos nem lesz vele gond. erre a kijelentésre ne vegyél mérget :blink: amúgy valóban keményebb lesz ídővel.... Loree a zk olyan 7-8 ropi most csináltattam a műszaki nekem 20as volt, de mint tudjuk ültetőrugó, felni, kipuff,stbstb sok minden grátisz van a kocsimon amit máshol nem néztek el... Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 erre a kijelentésre ne vegyél mérget :) amúgy valóban keményebb lesz ídővel.... Loree a zk olyan 7-8 ropi most csináltattam a műszaki nekem 20as volt, de mint tudjuk ültetőrugó, felni, kipuff,stbstb sok minden grátisz van a kocsimon amit máshol nem néztek el... Naon THX :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 naon nics mit! ha kell embör aki intéz akár mindent szójjá küldöm a számát :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 Bepróbáltunk kazit a rádijóba, és szól :) :) :lol: Méghozzá tök jól, nagyon szép hangja van :D Wolfi, szerintem egyetlen baj a bekötéssel a kijelző vezérlés semmi más. Meg a hátsó hanxórók ugye. Hehh ja tegnap fóti bontóba betévedve haverral futottam össze, akivel úgy tűnik mostantól gyakrabban találkozom :blink: Ha szerzek ma egy váltógombot Opelhez, Lurdyban segit felrakni vki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 Bepróbáltunk kazit a rádijóba, és szól :blink: :) :) Méghozzá tök jól, nagyon szép hangja van :lol: Wolfi, szerintem egyetlen baj a bekötéssel a kijelző vezérlés semmi más. Meg a hátsó hanxórók ugye. Drakula! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 Ha szerzek ma egy váltógombot Opelhez, Lurdyban segit felrakni vki? Szerintem megoldjuk. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 ha meg nem akkor keresd fel Albert a kerületi gsi központot :) Anti remélem tuttam seggíteni :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 Soniqe-ba kipróbáltuk, neki nagyon bejött, és Coupe is mondta, hogy érezhető amikor kipróbálták, de mérve nem volt... Tényleg érezhető volt a különbség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 Drakula! :o Mihez? Hogy sikerült betegyünk kazit? Köszi :) Szerintem megoldjuk. :lol: Király, megyek bombasztikba :blink: ha meg nem akkor keresd fel Albert a kerületi gsi központot B) Köszi :) Ez biztos meg fog történni ha igen ha nem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 Tankoltam egyet. 537 km-t mentem el 42,15l benzinnel, ami 7,85L / 100 km-es fogyit jelent. A BC szigorúan ragaszkodik a 7,5L-hez. Szóval ennyi az eltérés. Mondjuk azt sem tartom kizártnak hogy a Shell picit kevesebb benyát ad, mint amennyit a mutat a számláló.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 Tankoltam egyet. 537 km-t mentem el 42,15l benzinnel, ami 7,85L / 100 km-es fogyit jelent. A BC szigorúan ragaszkodik a 7,5L-hez. Szóval ennyi az eltérés. Mondjuk azt sem tartom kizártnak hogy a Shell picit kevesebb benyát ad, mint amennyit a mutat a számláló.. tolod te rendesen annak a GSInek, hogy ennyi a fogyi? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 tolod te rendesen annak a GSInek, hogy ennyi a fogyi? :) Nem :blink: Még szokom. Meg nem is tudnám legtöbbször, mert egysorban vonatozás rulez van. Állítólag ha hozzászokom, akkor majd lesz 9 körül az a fogyi, mert akkor majd tolom is neki. De tegnap is 2/A-n mentem 120-szal, és ilyen 5,9-et irt a BC. Ez ennyit fogyaszt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 Ha majd tolod neki és rövid táv akkor ki lehet hozni szép értékeket! Anno ilyen jellegű versenyben majdnem abszólut győztes lettem baráti körben mert sikerült 52L benyával köbö 350kmet mennem :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 Nem :blink: Még szokom. Meg nem is tudnám legtöbbször, mert egysorban vonatozás rulez van. Állítólag ha hozzászokom, akkor majd lesz 9 körül az a fogyi, mert akkor majd tolom is neki. De tegnap is 2/A-n mentem 120-szal, és ilyen 5,9-et irt a BC. Ez ennyit fogyaszt :) 2/A a barátom :) Főleg Bp.-és DK -közötti szakasz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 2esen a világ végéig lehet szépet menni.... nóügrádig shimán jó :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 Ha jól tudom ehhez az útszakaszhoz fűződik a pékség rekordja is: 227km/h Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 Ha jól tudom ehhez az útszakaszhoz fűződik a pékség rekordja is: 227km/h milyen pekseg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts