Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
  On 2013. 08. 28. at 15:33, Rattesid Dénes írta:

Bele tudod rakni az elsőket nem is kell faragni semmit.

A hátsókra tudsz valami okosságot vagy az télleg felejtős dolog?

Elküldve
  On 2013. 08. 28. at 21:20, Atommanó írta:

Eladó??? :D

ma meg lesz csinálva.. sajnos ezt a géptető felnyílás után a fényező lakatosa csinálta.... ezért ilyen...

egyébként igen eladó!

Elküldve

egy kis túra ma jó volt a gsivel.

üvegtigris - ebéd - dobogókő - visegrád - Bp... kicsit autókáztunk, most hogy lehet az XE-vel :D :D :D :D

Elküldve

Milyen furcsa két hét után hazajönni. Már kezdtem megszokni a vidéki életet, valahogy sokkal jobb és nyugissabb. A hungárián csak három autó akart leszorítani mer ő balra kanyarodna középről. Közepes forgalom reggel 10kor vasárnap a városban, szőrnyű :)

Elküldve
  On 2013. 09. 01. at 14:55, Lanti írta:

egy kis túra ma jó volt a gsivel.

üvegtigris - ebéd - dobogókő - visegrád - Bp... kicsit autókáztunk, most hogy lehet az XE-vel :D :D :D :D

XE?

Downgrade?

Elküldve
  On 2013. 09. 01. at 18:46, mackosajt írta:

XE?

Downgrade?

végre megjött az eszem... :D

egyébként mivel a LET megdeglett igy most XE-van amíg nem lesz újra LET... ez egy örök körforgás! :D :D :D

Elküldve
  On 2013. 09. 01. at 20:17, mackosajt írta:

Még szerencse, hogy ennyi kacat hever nálad, és éppen akadt egy felesleges XE. :D

Diny XE-je, szerencsére kölcsön adta és ezért nagyon vigyázok rá! ;)

Elküldve

sziasztok urak!! Kérdésem lenne gsiben a termosztátot hol találom 2 hónapja vettem egyet és gyanítom hogy rossz ugyanis nagyon lassan melegszik a víz. c20xe válaszotok előre is köszike és ilyen javítási könyvet hol találok hozzá?

Elküldve

Akad valakinek egy kuka Kormányösszekötő gömbfeje? tök mindegy hogy mennyire szar, nekem csak a porfogó gumi kell róla. jobb oldalas kellene, vagy ha valakinek csak a gumi van az is jó :) cserébe ha valaki küld nekem egyet akkor Lurdyba kap egy sört :)

Elküldve
  On 2013. 09. 05. at 17:55, Elfix írta:

Akad valakinek egy kuka Kormányösszekötő gömbfeje? tök mindegy hogy mennyire szar, nekem csak a porfogó gumi kell róla. jobb oldalas kellene, vagy ha valakinek csak a gumi van az is jó :) cserébe ha valaki küld nekem egyet akkor Lurdyba kap egy sört :)

Most küldtem egy linket fészbukon.

Olcsóbb mint a sör.

• Like 1
Elküldve
  On 2013. 09. 05. at 18:49, rtomi írta:

Most küldtem egy linket fészbukon.

Olcsóbb mint a sör.

Köszi de megoldottam, csak a méretet nem tudtam pontosan, de így sem volt sok és van két méretben is :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.