redline Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 ez komoly :o :blink: :) ezt hol találtad.....de régen is volt.... :) mit szerettem volna....aztán nézd meg mi lett.....3 ajtós, nagy hiba nincs a kasztnival és nagy a mocival sem...szóval azt kell mondjam még egyszer sem futott át rajtam, hogy "b+ nem kellett volna megvenni" szóval eddig majdnem felhőtlen az ojjé :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 hát ezt beza az első oldalán a gsi topiknak :) de nagyon komolyat mosolyogtam rajta tegnap este :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 Tuning cuccosok ha érdekel valakit: http://www.mathijssentechnics.nl/ :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 a németek szerint (corsa-a.de)nem a legjobb és legstrapabíróbb cucc Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 Ha ezen a héten fel tudom rakni az Anti fékjeit, akkor felőlem jövő hét elején mehet a fényezés projekt. Addig még tudsz várni? mivel azt mondtad hogy csak februárban lesz pénzed én már elvittem múlt hét csütörtökön holnap kész lesz. :blink: Legalább látod milyen lett,mielött a fényezné a tiédet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 mivel azt mondtad hogy csak februárban lesz pénzed én már elvittem múlt hét csütörtökön holnap kész lesz. :blink: Legalább látod milyen lett,mielött a fényezné a tiédet. Na kíváncsi leszek rá. Az ár maradt a megbeszélt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 Na kíváncsi leszek rá. Az ár maradt a megbeszélt? Maradt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 Maradt. Gut. Azért majd még próbálok alkudni. :blink: Holnap mikor mész érte? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 Nagyon nagy arc a srác de szerintem nem fogsz tudni alkudni mert nincs egy vasa se.Nem tudom meddig dolgozom utána megyek érte vagy esetleg munka közbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 Oké zsoké.. akkor valahonnan kunyizok rá píínzt :blink: Ráérsz nekem nem sűrgös. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 Nagyon nagy arc a srác... Én mondtam... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 Hi all Jókedvem van :) Kicserélődött az egész kuplung szett :lol: Nagyon zsíír lett és még hátramenetem is van csak úgy "libbennek" a fokozatok :D 1 furcsa dolog van,hogy "puhább" lett a kuplung pedál.Remélem nem gond :blink: Itt van 1-2 kép a régi és az uj cuccról : http://gsi16v.uw.hu/temp/ GSI RULEZ! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 Jókedvem van :) Itt van 1-2 kép a régi és az uj cuccról : http://gsi16v.uw.hu/temp/ GSI RULEZ! :blink: Azért ez a régi cuccos elég sokmindent elárul! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 még hátramenetem is van csak úgy "libbennek" a fokozatok :) nem tuom te hogy csinálod öcsse de nekem csak 1 fokozat van hátra az R :lol: gondolom R1,R2,R3.... 1 furcsa dolog van,hogy "puhább" lett a kuplung pedál.Remélem nem gond :blink: Te Peti néha megijesztesssz :) vezettél már más autót a gsiden kivül? mind1iknek puhább a kuplungja.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 nem tuom te hogy csinálod öcsse de nekem csak 1 fokozat van hátra az R :lol: gondolom R1,R2,R3.... Te Peti néha megijesztesssz :) vezettél már más autót a gsiden kivül? mind1iknek puhább a kuplungja.... Jóhogy vezettem. De az uj kuplung puhább mint a régi. Fokozatok megy 5 hátra és 1 előre :) Wolfi : igen a kép sokmindent elárul...... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 1 furcsa dolog van,hogy "puhább" lett a kuplung pedál.Remélem nem gond :blink: milyet raktál bele? de az enyém is pihi-puhi volt amikor elhoztam Blitztől, de azóta ujra markáns és nehéz...igy szeretem :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 milyet raktál bele? de az enyém is pihi-puhi volt amikor elhoztam Blitztől, de azóta ujra markáns és nehéz...igy szeretem :) :) Luk volt benne Luk-ot kapott. Remélem később felkeményszik picit mert eléggé puha a pedál :blink: De a hátramenet az csodálatos :lol: (Hogy miknek tudok örülni) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 Luk volt benne Luk-ot kapott. Remélem később felkeményszik picit mert eléggé puha a pedál :blink: De a hátramenet az csodálatos :) (Hogy miknek tudok örülni) :) Jut eszembe...nem kell valakinek kuplung szett az enyimből most került ki és még zsír nagyon jó sachs rácsa, + gyári szerekzet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 Jut eszembe...nem kell valakinek kuplung szett az enyimből most került ki és még zsír nagyon jó sachs rácsa, + gyári szerekzet... Mi van még eladó? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 Külön foglalatos, nincs beforrasztva! Az EDS chipre 13-LE-t írnak,, ha csak az van, mi a dbilason + 8 pacit mértünk vele... Ez az EDS-Motorsport Phase 1 chipje? Ott azt írják,hogy az Astrába nem kell forrasztani, de a Vectrához be kell forrasztani! Az egyébként mindegy,hogy mi a computer betükódja és a száma? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 Mi van még eladó? :blink: Van még egy fél éves gyári hűtő, gyújtás, meg rengeteg sok kis kütyü... Ez az EDS-Motorsport Phase 1 chipje? Ott azt írják,hogy az Astrába nem kell forrasztani, de a Vectrához be kell forrasztani! Az egyébként mindegy,hogy mi a computer betükódja és a száma? Az hiszem nem teljesen...amelyik bepattintós abba jó...de egy kipróbálást megér ha gondolod... Nekem ha jól rémlik akkor GL betűkódos, De Sonique-éban is nagyon jól szuperált :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 Ha sima gyári konfig-ba pakolok be "tuning" chip-et lesz teljesítmény növekedés vagy vez.mű tengelyek is kellenek hozzá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 Ha sima gyári konfig-ba pakolok be "tuning" chip-et lesz teljesítmény növekedés vagy vez.mű tengelyek is kellenek hozzá? Soniqe-ba kipróbáltuk, neki nagyon bejött, és Coupe is mondta, hogy érezhető amikor kipróbálták, de mérve nem volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 Soniqe-ba kipróbáltuk, neki nagyon bejött, és Coupe is mondta, hogy érezhető amikor kipróbálták... Miféle "chip" volt ez? :blink: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 Miféle "chip" volt ez? :blink: :) :) Ami az enyimben volt...EDS Motorsport... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts