sárgaGSI Elküldve Július8, 2013 Megoszt Elküldve Július8, 2013 nem slagcsö te idiot :Dhanem hogy ne rohadjon össze a progressziv része ami mindig összeérPedig már én is azt hittem h van átlátszó slagcső, én meg szemét Gardenát húztam rá mert a 8 menteből 7,95 összeült :)))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július8, 2013 Megoszt Elküldve Július8, 2013 a munkapad... a végén csak beledobjuk :D :D De csak összetaposva :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Július9, 2013 Megoszt Elküldve Július9, 2013 láttam ma egy nagyon ismerős vectra turbot egy nagyon ismerős helyen :D Becsöngethettél volna, hátha van otthon valaki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július9, 2013 Megoszt Elküldve Július9, 2013 Elég lett volna felszólni, hogy dobják le a kulcsot... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július10, 2013 Megoszt Elküldve Július10, 2013 ha kifogy a benzined ülj át egy másikba :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július10, 2013 Megoszt Elküldve Július10, 2013 Telitankkal tárolhatod nálam is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július10, 2013 Megoszt Elküldve Július10, 2013 Conti szíjjal óvatosan. Nekem így nézett ki 8ekm után: Nekem meg el is szakadt 12-13e km után, de ennek már több éve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július10, 2013 Megoszt Elküldve Július10, 2013 szép kilátás.. majd megnézem milyen a szíj! köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Július11, 2013 Megoszt Elküldve Július11, 2013 Pár hét múlva sérülésmentesen megvásárolható :D http://4.kerulet.ittlakunk.hu/kozlekedes/130710/frissitve-patakba-hajtott-egy-auto Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július11, 2013 Megoszt Elküldve Július11, 2013 várom már ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július11, 2013 Megoszt Elküldve Július11, 2013 Az ilyen szerintem inkább egyedül mutassa meg hogy ki a májer, ne úgy hogy a barátnője is mellette ül. Vagy lehet csajozni szeretett volna, de nem jött össze... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július11, 2013 Megoszt Elküldve Július11, 2013 hát igen.. asszonnyal sose... elég magamat "megölni" :| Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július11, 2013 Megoszt Elküldve Július11, 2013 subarus történethez: "A három szolgálatban lévő és egy szolgálaton kívüli hadihajós szerzett egy kötelet, amellyel rögzítették az autót, hogy az ne csúszhasson beljebb a patakba, így megakadályozva, hogy a sérült női utas megfulladjon. " azért ez kemény... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július11, 2013 Megoszt Elküldve Július11, 2013 egyébként szerintem ez volt az az auto http://www.hasznaltauto.hu/auto/subaru/impreza/subaru_impreza_2.0_wrx_sti_wrx_sti-7015001 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július11, 2013 Megoszt Elküldve Július11, 2013 Ennél gyengébb autókkal is képesek leesni az útról... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Július11, 2013 Megoszt Elküldve Július11, 2013 egyébként szerintem ez volt az az auto http://www.hasznaltauto.hu/auto/subaru/impreza/subaru_impreza_2.0_wrx_sti_wrx_sti-7015001 Ez tegnapi eset, ott mentem el mellette. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július11, 2013 Megoszt Elküldve Július11, 2013 Ez tegnapi eset, ott mentem el mellette. Én az ikea-nál láttam tréleren és pont arra gondoltam, hogy ebből biztos nem szedtek ki senkit élve...aztán mégis Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július11, 2013 Megoszt Elküldve Július11, 2013 na megkezdődött a bontás... feni fék.. turbo... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július11, 2013 Megoszt Elküldve Július11, 2013 Inkább ülj át az ignisbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Július11, 2013 Megoszt Elküldve Július11, 2013 Az ilyen szerintem inkább egyedül mutassa meg hogy ki a májer, ne úgy hogy a barátnője is mellette ül. Vagy lehet csajozni szeretett volna, de nem jött össze... Nagyon csibész a korza a rugóidtól! :icon13: Azon az úton,ami 150nél bedobált a felezőhöz,most simán megy.Szóval rossz úton is sokkal stabilabb,azt hittem pattogni fog,de nem. Azzal azért jó tisztában lenni,hogy kanyarban gázelvételre kidobja a farát. Mostmár pont azt tudja amit akartam,hogy olyan legyen,mint egy 205 GTI. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július13, 2013 Megoszt Elküldve Július13, 2013 eladtam a caravant.... kicsit sajnálom... jó kis autó volt :( :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július14, 2013 Megoszt Elküldve Július14, 2013 eladtam a caravant.... kicsit sajnálom... jó kis autó volt :( :) és sok élmény fűzött hozzá :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július14, 2013 Megoszt Elküldve Július14, 2013 eladtam a caravant.... kicsit sajnálom... jó kis autó volt :( :) Grat ! nem hittem volna hogy ilyen gyorsan menni fog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július14, 2013 Megoszt Elküldve Július14, 2013 és sok élmény fűzött hozzá :D :D :D :icon10: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július14, 2013 Megoszt Elküldve Július14, 2013 Ez tényleg gyorsan elment :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts