Lanti Elküldve Június11, 2013 Megoszt Elküldve Június11, 2013 hoppáhoppá, mit fotóztam ma :) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június11, 2013 Megoszt Elküldve Június11, 2013 Kiskecsó képe jobban bejön... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június11, 2013 Megoszt Elküldve Június11, 2013 Ez a felni nem adja szerintem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június12, 2013 Megoszt Elküldve Június12, 2013 Kiskecsó képe jobban bejön... :D :D Te köcsög! :D :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június12, 2013 Megoszt Elküldve Június12, 2013 Ez a felni nem adja szerintem :) ez a gyári felnije az opcnek.. szépaz :D :D csak szokni kell :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elfix Elküldve Június12, 2013 Megoszt Elküldve Június12, 2013 Juhééééééé megvan a hibám forrása!!!!!Most érdeklődőm hogy kinek van komplett C20NE légszűrő háza lehetőleg szűrővel és holnapi Lurdys kiszállítással??? vagy kompletten is érdekelne a motorig. erre van 5000em. várom az ajánlatokat... nagyon fontos lenne!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június12, 2013 Megoszt Elküldve Június12, 2013 megkapta az új fékeket! :wub: lassan már olyan lesz a forum mintha blogot írnék :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június12, 2013 Megoszt Elküldve Június12, 2013 Juhééééééé megvan a hibám forrása!!!!! Most érdeklődőm hogy kinek van komplett C20NE légszűrő háza lehetőleg szűrővel és holnapi Lurdys kiszállítással??? vagy kompletten is érdekelne a motorig. erre van 5000em. várom az ajánlatokat... nagyon fontos lenne!!! szerintem Dinynek tuti van, hívd fel hoz neked lurdyba Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június12, 2013 Megoszt Elküldve Június12, 2013 hoppáhoppá, mit fotóztam ma :) a lábamat? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június12, 2013 Megoszt Elküldve Június12, 2013 naja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június12, 2013 Megoszt Elküldve Június12, 2013 zsír a g astra klíma :) jöhet a szélvédő vásárlás.... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június12, 2013 Megoszt Elküldve Június12, 2013 zsír a g astra klíma :) jöhet a szélvédő vásárlás.... :( remélem az enyém is jó lesz.... az új tulaj hagy élvezze :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elfix Elküldve Június12, 2013 Megoszt Elküldve Június12, 2013 szerintem Dinynek tuti van, hívd fel hoz neked lurdybamost az a gáz hogy a telóm bekakkant.... Nem tenné meg valaki hogy szólna neki? azt nagyon megköszönném!!!! írtam már neki üzit itt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június12, 2013 Megoszt Elküldve Június12, 2013 zsír a g astra klíma :) jöhet a szélvédő vásárlás.... :( http://www.bestglass.hu/ ne vegyél drágát, csak szívni fogod a fogad, amikor a drágát bassza be a kavics! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június12, 2013 Megoszt Elküldve Június12, 2013 Kiskecsó képe jobban bejön... :D :D Épített már valaki itthon 2.2 húzott DTi astrát? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június12, 2013 Megoszt Elküldve Június12, 2013 Épített már valaki itthon 2.2 húzott DTi astrát? :) lehet húzni csak akkor eltörik a főtengely :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június12, 2013 Megoszt Elküldve Június12, 2013 lehet húzni csak akkor eltörik a főtengely :D :D Nem a kifogások érdekelnek! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június14, 2013 Megoszt Elküldve Június14, 2013 marha jó lett a G.... ma leküzdöttük a féltengely problémát is (thx Vktr)... most már fasza... remélem így is marad! Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június15, 2013 Megoszt Elküldve Június15, 2013 marha jó lett a G.... ma leküzdöttük a féltengely problémát is (thx Vktr)... most már ######a... remélem így is marad! eladó? van két kadettom meg még rádobok 1,5 M-t h ne fájjon annyira a 2 kadett :))))))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június15, 2013 Megoszt Elküldve Június15, 2013 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június15, 2013 Megoszt Elküldve Június15, 2013 eladó? van két kadettom meg még rádobok 1,5 M-t h ne fájjon annyira a 2 kadett :))))))) két kadettot megtarthatod ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június15, 2013 Megoszt Elküldve Június15, 2013 Soniqe! Bocsi hogy ma a TC pályanapon nem köszöntem, de későn vettelek észre és már nem volt időm! ( bár lehet asse tudod ki voltam és mivel :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június15, 2013 Megoszt Elküldve Június15, 2013 Na mesélj inkább mi volt??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június16, 2013 Megoszt Elküldve Június16, 2013 Nagyon jó rendezvény volt. A sloringhez hasonlóan itt is csak apróbb csúszások voltak, azok is Hondák meg Toyoták miatt. Két CRX elfosta magát, egy Toyota meg a falban végezte, srác nem igazán volt tisztában azzal hogy a kocsija mit bír és mit nem, meg ha nem bírja, hogy kell korrigálni. Vezetéstechnikai tréningen lett volna a helye. ( egyébként a gumifalban kötött ki :\ ) A motorom és a kocsim bírta a kiképzést. Egyszer volt műszaki gondom, a kábelköteg beleért a generátor ékszíjtárcsába és a MAP szenzor jelvezetéke letestelt, ezért nem kapott üzemanyagot a kocsi. A 2. 25perces etapot ezért ki kellett hagynom. De aztán gyorskötöző és szigetelőszallag segítségével szakszerűen felrögzítettük és utána 0 problémám volt. Kéne szereznem normális slickeket, mert ez a Pirelli D3 nem fog annyira mint amennyire szeretném. 2:39 valamennyi a legjobb időm ha jól emlékszem, de ha felteszik az eredményeket, majd kiderül biztosra. Leégtem mint a barom, fáj a karom, de abszolút megérte! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június16, 2013 Megoszt Elküldve Június16, 2013 Vittek egy Speedsterrel, kadett luxusautó hozzá képest,csörög zörög nyekereg, de amit lép és amilyen közvetlen-gokart,ugye erről szól, áhh....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts