Lanti Elküldve Június1, 2013 Megoszt Elküldve Június1, 2013 megjött a felnim... full felujított, a küllők egyik fele egy áranyalattal sötétebbre van fújva... szerintem gecijó.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június2, 2013 Megoszt Elküldve Június2, 2013 ezt tényleg baromi jó...de ez mire lesz :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június2, 2013 Megoszt Elküldve Június2, 2013 ezt tényleg baromi jó...de ez mire lesz :huh: téligumira Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június2, 2013 Megoszt Elküldve Június2, 2013 Lanti, közben ugye számolod a GC8-at??? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június2, 2013 Megoszt Elküldve Június2, 2013 ezt tényleg baromi jó...de ez mire lesz :huh: több mint valószínű, hogy a caravánra van! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június2, 2013 Megoszt Elküldve Június2, 2013 Lanti, közben ugye számolod a GC8-at??? :D :D :D hát igen.. olyanom nem lesz soha.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június2, 2013 Megoszt Elküldve Június2, 2013 Lanti, közben ugye számolod a GC8-at??? :D :D :D Ez vmi überdurva processzor? :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június2, 2013 Megoszt Elküldve Június2, 2013 Állandóan sír, hogy neki nincs pénze egy subarura... mondtam neki, hogy ha a csak a zöldbe nem locsolja a pénzt, már akkor meg lehetne... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június2, 2013 Megoszt Elküldve Június2, 2013 Vettél egy autót magadnak amit elkezdtél megcsinálni, hogy jó legyen. Most el kell adnod de azért meg egy kicsit költesz rá hogy meglegyen a lelki béke...te hülyébb vagy mint én... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június2, 2013 Megoszt Elküldve Június2, 2013 Vettél egy autót magadnak amit elkezdtél megcsinálni, hogy jó legyen. Most el kell adnod de azért meg egy kicsit költesz rá hogy meglegyen a lelki béke...te hülyébb vagy mint én... Hát, szerintem valahol egálban vagytok, ha ezzel nem sértelek meg. :D De ide tartozik még Anti is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június2, 2013 Megoszt Elküldve Június2, 2013 Gelko, Maci... leírtátok két hozzászólásban az élet nagy igazságait... :D :D 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június2, 2013 Megoszt Elküldve Június2, 2013 Vettél egy autót magadnak amit elkezdtél megcsinálni, hogy jó legyen. Most el kell adnod de azért meg egy kicsit költesz rá hogy meglegyen a lelki béke...te hülyébb vagy mint én... Látszik h nem nézel Vilerdílert a discoveryn, ott sem a profit a lényeg hanem h egy "klasszikust" visszaállítsanak az utakra :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június2, 2013 Megoszt Elküldve Június2, 2013 Vettél egy autót magadnak amit elkezdtél megcsinálni, hogy jó legyen. Most el kell adnod de azért meg egy kicsit költesz rá hogy meglegyen a lelki béke...te hülyébb vagy mint én... egy két dolgot még meg kéne rajta csinálni, hogy kapjak érte pénzt.. talán... aztán lehet a flex lesz a vége ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június2, 2013 Megoszt Elküldve Június2, 2013 a műanyagokat mint pl lökösök szárny ne flexeld le, tudok egy helyet ahol le lehet adni mint veszéles hulladék, add oda majd elviszem :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június4, 2013 Megoszt Elküldve Június4, 2013 valakinek van P rendszám kiadó esetleg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június4, 2013 Megoszt Elküldve Június4, 2013 Talán Patyi tud...de van az aprodon is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június4, 2013 Megoszt Elküldve Június4, 2013 gondoltam valami ismerős jobb volna, nem szeretem a vad idegenek ha felírják az adataimat..stbstb.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június4, 2013 Megoszt Elküldve Június4, 2013 215/40r17 kell....2db.... semmi jó nincs neten.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június4, 2013 Megoszt Elküldve Június4, 2013 Nem nem.. épp hogy csak pár sor volt.. azért nem ragadt meg benned ;) :D dejóó képek..... biztos regényt irt hozzá ezért átugrottam :D :D :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június4, 2013 Megoszt Elküldve Június4, 2013 215/40r17 kell....2db.... semmi jó nincs neten....Ennyi erővel elvihetted volna amit én ajánlottam, és ráértél volna keresni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június4, 2013 Megoszt Elküldve Június4, 2013 Ennyi erővel elvihetted volna amit én ajánlottam, és ráértél volna keresni :) köszönöm ajánlatod, de méretben azonos kellene... olyanok vannak neten, ami 2004es gumi... vagy végig van repedve... de annyira azért nem életbevágó, hogy az életemmel játszak :) köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június7, 2013 Megoszt Elküldve Június7, 2013 egy kis sufni tunying :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június9, 2013 Megoszt Elküldve Június9, 2013 tegnap azért Vktr-al jót "sziszegtettünk" hazafelé a gombostól :) jó feeling volt :D ja és elrúgtam véletlen 4esbe 60-70ről.... huh... túlélte :) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Június11, 2013 Megoszt Elküldve Június11, 2013 aki nem láthatja annak.. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június11, 2013 Megoszt Elküldve Június11, 2013 ez az uccsó tökjó kép! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts