Lanti Elküldve Május31, 2013 Megoszt Elküldve Május31, 2013 hohohohooooo :D :D :wub: :wub: :wub: 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május31, 2013 Megoszt Elküldve Május31, 2013 Ez így ahogy van nagyon szép :)Ne add el :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május31, 2013 Megoszt Elküldve Május31, 2013 Ez így ahogy van nagyon szép :) Ne add el :) hát ha még 1-2 dolgot olyanra megcsinálnék amivel igazán szép lenne :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Május31, 2013 Megoszt Elküldve Május31, 2013 Motor ok lett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május31, 2013 Megoszt Elküldve Május31, 2013 járt már pá órát, mentem is vele 1-2 kört... eddig jó hangja van nagyon és mindene szuper ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május31, 2013 Megoszt Elküldve Május31, 2013 hát ha még 1-2 dolgot olyanra megcsinálnék amivel igazán szép lenne :)Ezen kívülről már nem kellene alakítani. Max. egy füstszínű oldalindex és pont :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május31, 2013 Megoszt Elküldve Május31, 2013 Szépótó! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május31, 2013 Megoszt Elküldve Május31, 2013 Tényleg szép..jól állna a felni a coupen is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imike20 Elküldve Június1, 2013 Megoszt Elküldve Június1, 2013 Sziasztok! Nem tudja valaki hogy a Legendák Találkozásán egy srác a GSI Clubtól készített képeket! És mondta hogy majd feltölti ide az oldalra! Találkozott már vele valaki ? Előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június1, 2013 Megoszt Elküldve Június1, 2013 az Biztos Laci4 volt :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június1, 2013 Megoszt Elküldve Június1, 2013 Sziasztok! Nem tudja valaki hogy a Legendák Találkozásán egy srác a GSI Clubtól készített képeket! És mondta hogy majd feltölti ide az oldalra! Találkozott már vele valaki ? Előre is köszönöm! Igen én már többször is találkoztam vele, utoljára a legendák találkozásán....de nem tudom mikor tölti fel a képeket :D :D :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június1, 2013 Megoszt Elküldve Június1, 2013 Sziasztok! Nem tudja valaki hogy a Legendák Találkozásán egy srác a GSI Clubtól készített képeket! És mondta hogy majd feltölti ide az oldalra! Találkozott már vele valaki ? Előre is köszönöm! Elkezdek egy mondatot: Volt az egésznek egy topikja, az Biztos Laci4 volt :D :D folytatom: ahol ott van ez a hozzászólás, Igen én már többször is találkoztam vele, utoljára a legendák találkozásán....de nem tudom mikor tölti fel a képeket :D :D :evilgrin: befejezem: vagyis ha tényleg Laci4 volt az elkövető, akkor már régen fenn vannak a képek, itt! Remélem kellően össze sikerült szednem az információkat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június1, 2013 Megoszt Elküldve Június1, 2013 Én a posztot követő 10.másodpercben már átküldtem a linket az úriembernek facebookon, de nem csak az olvasáshoz lusta, hanem még a szerkesztéshez is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június1, 2013 Megoszt Elküldve Június1, 2013 dejóó képek..... biztos regényt irt hozzá ezért átugrottam :D :d :D :d :D :d Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június1, 2013 Megoszt Elküldve Június1, 2013 ma emeltem a G hátulján egy 2cm-t..... most jobb lett, még előröl kell kiszedni a gewindét.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június1, 2013 Megoszt Elküldve Június1, 2013 ma emeltem a G hátulján egy 2cm-t..... most jobb lett, még előröl kell kiszedni a gewindét.... nem is mondtátok hogy ma mentek a műhelyhez Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június1, 2013 Megoszt Elküldve Június1, 2013 nem is mondtátok hogy ma mentek a műhelyhez Inkább gyere a vonóhorgodért :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június1, 2013 Megoszt Elküldve Június1, 2013 miért emeled vissza ? (műszakin így is átmegy :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június1, 2013 Megoszt Elküldve Június1, 2013 hogy komfortosabb legyen... jo az a kb gyári magasság.... meg ami benne volt nagyon szar rugó volt.... most kapott gyárit... van egy szett új koni-m 30-as ültetéssel ha érdekel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június1, 2013 Megoszt Elküldve Június1, 2013 megtelt :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június1, 2013 Megoszt Elküldve Június1, 2013 Nálam pont felszabadult egy ülésgarnitúrányi hely :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június1, 2013 Megoszt Elküldve Június1, 2013 Köszi,de azok nem jók nekem, mert a coupe 2 centivel alacsonyabb mint a sima astra, így csak 1 centit ültetne elvben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június1, 2013 Megoszt Elküldve Június1, 2013 Köszi,de azok nem jók nekem, mert a coupe 2 centivel alacsonyabb mint a sima astra, így csak 1 centit ültetne elvben. háttőőő erre nem esküdnék meg! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június1, 2013 Megoszt Elküldve Június1, 2013 Nem tudom nekem is csak mondták :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június1, 2013 Megoszt Elküldve Június1, 2013 Nem tudom nekem is csak mondták :) én pont az ellenkezőjét hallottam, h semmivel nincs lentebb és még ráadásul ha berakod egy 1.4 astraba akkor még emel is rajta a súly hiánya miatt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts