mackosajt Elküldve Május22, 2013 Megoszt Elküldve Május22, 2013 Ú az ott nem a Zsolti autója? :o :D :D :D Ááá, ez egyben van, nem úgy, mint az volt. Ezen csak az antenna helye van rossz helyen. :D 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaSt-R Elküldve Május23, 2013 Megoszt Elküldve Május23, 2013 Hát azt ezt hogy? :) látom eza kép tegnap készült. a suli a teszko parkolo másik oldalán van, a lukoiltol jobbra, na oda járok :) lesifotos :D micsináltál miskolcon? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május24, 2013 Megoszt Elküldve Május24, 2013 ejj, de bent van a moci.. már csak aksi viz oil és tesztindítás :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május24, 2013 Megoszt Elküldve Május24, 2013 legendak.com /gallery.. :) :) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaSt-R Elküldve Május24, 2013 Megoszt Elküldve Május24, 2013 végre valahára felértek a képek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május24, 2013 Megoszt Elküldve Május24, 2013 legendak.com /gallery.. :) :) Kemény két kép van a kocsimról :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május25, 2013 Megoszt Elküldve Május25, 2013 Lanti ! ha akarsz egy jó projektet vedd meg a régi kabriómat ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május25, 2013 Megoszt Elküldve Május25, 2013 Lanti ! ha akarsz egy jó projektet vedd meg a régi kabriómat ! köszi de "xarbol" van elég :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május25, 2013 Megoszt Elküldve Május25, 2013 A projektre mondtam hogy jó nem az autóra :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május25, 2013 Megoszt Elküldve Május25, 2013 kezdek már kinőni ezekből... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elfix Elküldve Május25, 2013 Megoszt Elküldve Május25, 2013 Evríbódikeresek F astra KM-órát.Kaptam egy tippet hibalehetőségre és ezt akarom megnézni. Kölcsönbe kellene kipróbálásra!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május25, 2013 Megoszt Elküldve Május25, 2013 Evríbódi keresek F astra KM-órát. Kaptam egy tippet hibalehetőségre és ezt akarom megnézni. Kölcsönbe kellene kipróbálásra!!! háttőőő, nem hiszem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elfix Elküldve Május25, 2013 Megoszt Elküldve Május25, 2013 háttőőő, nem hiszem :)mit hátőőőőő? Hinni a templomban és ott is az első sorban :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaSt-R Elküldve Május25, 2013 Megoszt Elküldve Május25, 2013 nekem van kilométerorám kipróbálhatod. miskolcon, debrecenben, pécsen, ahol neked jobb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elfix Elküldve Május25, 2013 Megoszt Elküldve Május25, 2013 Ez tök jó lenne, csak annyi nekem a bibi hogy nem járóképes a vasam :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május25, 2013 Megoszt Elküldve Május25, 2013 kezdek már kinőni ezekből... :) Valahol a céé magasságában is hallotunk már ilyet... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május25, 2013 Megoszt Elküldve Május25, 2013 hohohoho Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május25, 2013 Megoszt Elküldve Május25, 2013 Valahol a céé magasságában is hallotunk már ilyet... ;) hát ja mert 1 f@sz vagyok ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május25, 2013 Megoszt Elküldve Május25, 2013 Jó kérdés hogy ki lehet-e nőni ebből, max az ingerküszöb lesz nagyobb amire beindulna az ember...pl a mai eszemmel nem vettem volna meg a kabriót, de ha érzelmi döntést hozunk (mint mindig ) akkor igen. Most is elgondolkoztam rajta, de az ok amiért eladtam fennmaradt. Nem éri meg foglalkozni vele, mert kintről jobban megéri behozni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május25, 2013 Megoszt Elküldve Május25, 2013 Jó kérdés hogy ki lehet-e nőni ebből, max az ingerküszöb lesz nagyobb amire beindulna az ember...pl a mai eszemmel nem vettem volna meg a kabriót, de ha érzelmi döntést hozunk (mint mindig ) akkor igen. Most is elgondolkoztam rajta, de az ok amiért eladtam fennmaradt. Nem éri meg foglalkozni vele, mert kintről jobban megéri behozni. Akkor a papír miatt vedd meg. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május25, 2013 Megoszt Elküldve Május25, 2013 Az ötlet jó, de papíron csak sima 2 ajtós. A rendszer nem ismeri/ismerte az ascona cabriót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május25, 2013 Megoszt Elküldve Május25, 2013 van kmóra-világítás a céébe, istenem miknek tud örülni az ember,nem kis szopás volt...... Az a 3 szál kábel is összevissza van-volt taknyolva ami az autóban fut....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május25, 2013 Megoszt Elküldve Május25, 2013 hohohoho Exklúziv :smartass: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május25, 2013 Megoszt Elküldve Május25, 2013 elado lesz ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május25, 2013 Megoszt Elküldve Május25, 2013 Van az úgy, hogy a japán acél se bírja... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts