Gelko Elküldve Május10, 2013 Megoszt Elküldve Május10, 2013 Ez jó mert elmegy peugeot 205-nek is amit szintén szeretsz :D Boldog Születésnapot ! - utólag is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május10, 2013 Megoszt Elküldve Május10, 2013 biztos finom :(, dema Répa szülinapja van, fújd át szürkére és add oda neki :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május10, 2013 Megoszt Elküldve Május10, 2013 most így olvasgatva lehet a walbro 255-ös az elég túlbiztosított dolog, mert kint 1000ccm es injekotrokhoz is rakják.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május10, 2013 Megoszt Elküldve Május10, 2013 ez azért mindent visz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május10, 2013 Megoszt Elküldve Május10, 2013 ne ez kemény, az ilyen tényleg azt hiszi ezzel jót tesz az üzletének? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május10, 2013 Megoszt Elküldve Május10, 2013 Végre teljesen új futómű van a kadi alatt fékek, lengőkarok gömbfejek stb. Tutin beállította a futóműves is, iszonyat jó lett, tiszta pályavas :D kát hogy sebességre megy holnap a dolog :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május10, 2013 Megoszt Elküldve Május10, 2013 nekem meg eltűnt a nyomás, vagyis megvan ami eddig is volt.. 0.8 alulról... talán 3asba 0.85 :S :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május10, 2013 Megoszt Elküldve Május10, 2013 vagy fél év után mentem egyet, lámpától, Csabival, jáj de hiányzott....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május10, 2013 Megoszt Elküldve Május10, 2013 Lanti ne aggódj... én is elrúgtam ma a Vekinek, és sovány... hogy a Bubuhoz képest az vagy csak úgy elsoványodott nem tudom... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Május10, 2013 Megoszt Elküldve Május10, 2013 Apám egy oakley szemüveggel jött ma haza... egerből kifele kerecsend fele van egy lámpa ott mellé állt egy e90 535d , srác átszólt mi lenne ha mennének egyet de legyen már tétje is.... apám mondta neki nála nincs semmi.. bmw-s nem baj ha lenyomsz tiéd a szemüvegem... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Május10, 2013 Megoszt Elküldve Május10, 2013 és neked mikor lessz kocsid hogy ilyen történeteket mesélj :D Apám egy oakley szemüveggel jött ma haza... egerből kifele kerecsend fele van egy lámpa ott mellé állt egy e90 535d , srác átszólt mi lenne ha mennének egyet de legyen már tétje is.... apám mondta neki nála nincs semmi.. bmw-s nem baj ha lenyomsz tiéd a szemüvegem... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május11, 2013 Megoszt Elküldve Május11, 2013 és neked mikor lessz kocsid hogy ilyen történeteket mesélj :D :D :D :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Május11, 2013 Megoszt Elküldve Május11, 2013 még mindig senkinek semmi köze hozzá meg már leírtam párszor de akkor még1x egyrészt azért nincs a nevemen autó mert van itthon 3........... másrészt meg mert bár ezt a jokert sose akartam kijátszani de már kurvára unom.................. attól mert nincs a nevemen attól még nekem lett véve :) a vételár 1/3-át én fizettem ezért lett megvéve azaz autó hahahahahahah a többit meg hagyjuk is Ez volt az álmom 12 éves korom óta itt áll az udvaron a többire meg szarok magasról :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Május11, 2013 Megoszt Elküldve Május11, 2013 azt mondja meg nekem valaki hogyan lehet a profilomat törölni mert úgyse megyek el egy találkozóra se mert apukám nem adja oda a kocsit meg nem is tankolja meg meg már nagyon unom h mindig itt lyukadunk ki Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május11, 2013 Megoszt Elküldve Május11, 2013 azt mondja meg nekem valaki hogyan lehet a profilomat törölni mert úgyse megyek el egy találkozóra se mert apukám nem adja oda a kocsit meg nem is tankolja meg meg már nagyon unom h mindig itt lyukadunk ki Ne töröld ki a profilod mert utána meg azzal fognak cseszegetni,hogy apád nevével fórumozol. ;) Egyébként az egyik Adminnak kell szólni és letilt. Nélküled üres lenne ez a topic! :hiya: 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május11, 2013 Megoszt Elküldve Május11, 2013 kiskecso, próbálj meg szelektíven olvasni illetve csak azt tudják bacogatni, aki hagyja is magát! ne vegyél amúgy mindent túl komolyan, amit fórumon olvasol Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Május11, 2013 Megoszt Elküldve Május11, 2013 egy olyan hozza szolás ami ugy kezdödik apám .... bün nem lecsapni tul magas labda volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május11, 2013 Megoszt Elküldve Május11, 2013 egy olyan hozza szolás ami ugy kezdödik apám .... bün nem lecsapni tul magas labda volt :D Csak kicsit uncsi már...homokozó style! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Május11, 2013 Megoszt Elküldve Május11, 2013 naaaaaaaaaaaa Csak kicsit uncsi már...homokozó style! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május11, 2013 Megoszt Elküldve Május11, 2013 én még egyszer se csaptam le pedig Kecso tényleg fel tud dobni akkora lasztikat, de mondjuk én nem is ismerem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május11, 2013 Megoszt Elküldve Május11, 2013 Én meg ismerem, és le is csapom... komálom a kiscsávót, szóval amikor olyanokat is írok, azt szívből teszem... :hiya: :icon10: :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május11, 2013 Megoszt Elküldve Május11, 2013 Na.. röviden, hogy Lantinak is jó legyen ;) (meg mert melózok :D) Ma a ringen megmutatták a srácok, hogy tudnak az öreg vasak is.. A "vektrás csávó" megmutatta az opc-nek, hogy is kell menni.. ;) Gratula Anti! Sajnos meló előtt már csak erre a 3 videóra volt időm.. a többi majd holnap, vagy legkésőbb hétfőn (képek..) Remélem jól illesztettem össze őket, nem volt már időm megnézni utána őket, csak feltoltam...(most meg mobilnet.. itt a vakondba igen lassú... ) Első menet Második menet Anti vs Opc 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május11, 2013 Megoszt Elküldve Május11, 2013 Köszi Laci ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május11, 2013 Megoszt Elküldve Május11, 2013 genya de amikor benyögték a mikrofonbe, hogy 3ból 3 magyar verte el ezt a vinkelhokit, és nem is értik hogy is ért el bármit is opellel, hát feküdtünk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május11, 2013 Megoszt Elküldve Május11, 2013 genya de amikor benyögték a mikrofonbe, hogy 3ból 3 magyar verte el ezt a vinkelhokit, és nem is értik hogy is ért el bármit is opellel, hát feküdtünk :D Volt ilyen??? :D :D :D :D Amit viszont hallottam, hogy fogalmuk sincs a Vectra-ról mint olyan... volt ez turbos Astra, manta!!!!, de a kedvencem a műsorvezető volt, aki nagy nyökögések után megjegyezte, hogy ez megy egy....őőőőő... ez egy....őőőő Opel... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts